precizbanner

akcio

19karivirag

gazdatél

ZöldVáros Szerelempark

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2020. január 21. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Bakonyi betyárleves

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Sajtos hús tört burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

telivasar  

ablakállás

 

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a mosoly, a kedvesség és a szeretet. Két dolog miatt is aktuális az a heti témánk. Egyrészt rövidesen megérkeznek a családokba a félévi bizonyítványok, másrészt azt ígértem az elmúlt héten, hogy még ezen a héten is a komfort zónával fogunk foglalkozni, csak most a tanulmányi eredményekkel kapcsolatban.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a mosoly, a kedvesség és a szeretet. Azt ígértem az elmúlt héten, hogy megosztok néhány apró trükköt azzal kapcsolatban, mit érdemes szem előtt tartani, amikor szokásokat akarunk átalakítani.

Forrás: alexandra.hu

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a mosoly, a kedvesség és a szeretet. Ezen a héten is a szokásokról gondolkodunk tovább, mert olyan ajándékot rejthetnek, ami talán egyre merészebb álmainkat is túlszárnyalja.

Forrás: pixabay.com

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a mosoly, a kedvesség és a szeretet. Az elmúlt hetekben a szokásokról beszélgetünk, de vajon mennyire vagyunk tisztában azzal, mik a szokások? Persze, mindannyian tudjuk, mit jelent a szokás szó, hiszen mindennap szoktunk mosakodni, fogat mosni, naponta többször szoktunk enni, szoktunk sportolni, néha moziba járni, és még sorolhatnánk a végtelenségig mi mindent szoktunk csinálni.

Forrás: pixabay.com

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. Az elmúlt héten a szokásokról beszélgetünk. Biztosan senki sem lepődik meg azon, hogy minél több információhoz jut hozzá egy család, annál többféle szokás gyökerezhet meg a családon belül, hiszen sok mindent eltanulunk egymástól. Ezek a szokások, amik az étkezésről, lakástakarításról, vendégvárásról, ajándékozásról és a Jézuskáról szólnak, szinte kézzelfogható, jól megérthető szokások. De vannak olyanok is, amelyek kicsit megbújva, kicsit rejtőzködve építhetik, szépíthetik a családokban élők életét.

Fotó: Pixabay

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. Az elmúlt héten a hálálkodás jó szokásáról beszéltünk. Tudom, nagyon sokan nem hisznek abban, hogy egy ilyen egyszerű, ingyenes, örömet hozó dolognak, mint a hála kifejezése valóban egészségjavító, életszépítő, szívet melengető szokása lenne.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. A coaching során gyakran találkozunk olyan esetekkel, amik a szokásokhoz kapcsolódnak. Attól függően, hogy milyen szokásaink vannak, lehet nagyon jó, és nagyon rossz életet is élni.

Forrás: https://www.goodnewsnetwork.org/louise-hay-built-healing-empire-healed-1926-2017

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. A munkám során rendszeresen találkozom olyan esetekkel, ahol gyermekkori sérülések vannak a háttérben. Szinte természetes, hogy minden embert ér ilyen sérülés, amíg felnő.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. A nevelés árnyoldalairól kellemetlen beszélni, de biztos vagyok benne, hogy szükséges. Ez az írás is azokról szól, akik nem kaptak gyermekkorukban szeretetet, vagy, ha kaptak is, nem annyit, amennyire szükségük lett volna.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. A gyermeknevelésről azt írtam legutóbb, hogy a hatásai nagyon hosszú időn át meghatározóak, hiszen a mai cselekedeteink a gyermekünkkel együtt növekszenek tovább.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. A gyermeknevelésben az a fantasztikus, hogy a hatásai nagyon hosszú időn át meghatározóak. Éppen ezért érdemes mindent szívvel, lélekkel, de mégis átgondoltan, és tudatosan tenni. Hiszen a mai cselekedeteink a gyermekünkkel együtt növekszenek tovább.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. Ezen a héten azt járjuk körbe, hogy a problémamegoldó, elfogadó, együttműködő emberek gyermekként milyen szellemi örökséget kaphattak az őket körülvevő felnőttektől.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet  Az elmúlt héten azzal fejeztem be a gondolatmenetemet, milyen jó úgy élni az embernek az életét, hogy él a benne rejlő lehetőségekkel.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. Az elmúlt héten igazán érdekes témát kezdtünk el.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. Az elmúlt hetekben beszéltünk a hibáztatásról, és arról is, hogy a másokat hibáztató ember hajlamos elfelejtkezni arról, hogy saját magán kívül, senki fölött nincs hatalma. Maga fölött viszont korlátlan hatalma van. Éppen ezért mindenki csak magán tud változtatni.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. Az elmúlt héten a hibáztatásról beszéltünk, amit sokan sajnos napi szinten használunk. Azt ígértem, ezen a héten arról írok majd, hogyan lehet gátat vetni a másik ember hibáztatásának, amit szintén nagyon sokan űzünk napról napra.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. Az elmúlt héten arról írtam, hogy a mi társadalmunk a hibáztatást napi szinten használja, mivel a legtöbben a hibáztatást tanultuk meg a szüleinktől, tanárainktól, és a körülöttünk élő felnőttektől, mi is gyakran használjuk. Pedig tényleg pusztító hatása van. 

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. Sokan megkérdezik tőlem, hogy mit csinál a coach? Különböző válaszaim vannak erre a kérdésre, és több kedvenc is van köztük. 

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet. Azt ígértem az elmúlt héten, hogy a következő alakalommal leírok majd egy-két olyan technikát, módszert, amivel meg lehet akadályozni, hogy visszacsússzunk a kilátástalanság és a negatív gondolkodás kerékvágásába.

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a kedvesség és a szeretet.