artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 23

Talpraesett, önálló munkavégzésre képes, önmagára és munkájára igényes, vendéglátós végzettséggel vagy tapasztalattal rendelkező csapattársak jelentkezését várjuk fényképes önéletrajzzal személyesen az üzletben vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Berettyóújfalui székhelyű, italszállítással foglalkozó vállalkozás B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező munkatársat keres terítő- és telephelyen végzendő munkákra Berettyóújfaluból, vagy környékéről. Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet néhány soros bemutatkozó levélben, telefonszám megadásával.

A berettyóújfalui székhelyű, mezőgazdasági profillal üzemelő Agro-Sziklai Kft. felvételt hirdet MEZŐGAZDASÁGI GÉPKEZELŐ állás betöltésére. Hasonló területen szerzett tapasztalat előny, de nem feltétel. Az állással kapcsolatban a 06 30 358 6248 - as telefonszámon lehet érdeklődni, az önéletrajzokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várják. 

Van munkád, de jobbat keresel? Sok az ingázással töltött idő, szeretnéd inkább a családoddal, vagy a hobbiddal tölteni azt? Ugyanazokat a feltételeket és juttatásokat, mint Debrecenben, megkaphatod Berettyóújfaluban is multinacionális környezetben, sőt… Olvasd el ajánlatunkat, és gyere hozzánk Gépkezelőnek!