artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2022. szeptember 25. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Rendbe tennéd, megőriznéd egészségedet? Meg szeretnéd tudni, milyen állapotban van a szervezeted? Itt az alkalom! Ingyenes, teljes körű egészségügyi állapotfelmérés, ahol mindent megtudhatsz!

 Ami nincs: sorban állás, feszült kórházi légkör, méregdrága magánrendelői tarifák.

Van viszont gyors, pontos és precíz kivizsgálás tetőtől-talpig, nyugodt, barátságos légkör, egy olyan szakemberrel négyszemközt, aki időt, energiát és figyelmet szentel a páciensekre, akikkel minden esetben egyenként, személyre szabottan foglalkozik.

Mindezt ingyen, bármilyen elvárás és kötelezettség nélkül!

Minden érdeklődőt sok szeretettel várok az őszi INSUMED nyílt napomon!

Ezeken személyre szabottan megismerheti az INSUMED diétaterápia felépítését, alkalmazását. Rendeléseimen az INSUMED diétaterápia minden eszközével és több mint 5 éves tanácsadói tapasztalatommal várom Önöket!

Vállalkozásunk vegyszermentes tisztítószerek árusításával foglalkozik Magyarország egész területén. Tekintettel arra, hogy cégünk telephelye Újirázon található, Berettyóújfalu, Komádi, Zsáka, Furta területére a webáruházunkból megrendelt termékeket a vásárló szállítási címére saját futárszolgálattal, akár 1 napos kiszállítási idővel biztosítjuk.

A saját futárszolgálattal történő házhozszállítás díja csupán 800 Ft.

Cégünk minőségi beltéri ajtók értékésítésével és beépítésével foglalkozik. Minden kedves érdeklődőt szívesen fogadunk a Berettyóújfalu, Kádár Vitéz utca 26. szám alatti bemutatótermünkben. 

Egyedi beltéri ajtók választható ajtókilinccsel,

hatalmas választékban,

kedvező áron!

Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy az ingyenes napelem pályázaton, kivitelezőként bennünket is kereshettek! Vállaljuk a pályázat keretein belül, a fűtésre optimalizált klímák telepítését!

50%-os ÁLLAMI OTTHON FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYBEVEHETŐ!

Széleskörű választék!

INGYENES FELMÉRÉS!

Sándor Jenő

+36 70 530 5030

Megnyitotta kapuit Berettyóújfalu legújabb és legnagyobb szórakozóhelye, a Nineties Dance Club. A 90-es évek hangulatát idéző bulihely minden szombaton 21:00-órától másnap 04:00-ig várja a kikapcsolódni vágyókat. A nyitás részleteiről Balogh Sándor tulajdonost kérdeztük.

A Vidékfejlesztési Program támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján Rácz Rita egyéni vállalkozóként támogatásban részesültem.

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület - Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján a sárrétudvari székhelyű  Zagyva László Gábor egyéni vállalkozó 3 169 185 Forint összegű támogatásban részesült.  Az eszközbeszerzéshez kapcsolódó beruházás teljes elszámolható költsége  4 527 422 Ft, a támogatás intenzitása: 70 %-os.

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület - Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján a bárándi székhelyű SCHWARTZ-WEISS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 5 338 802 Forint összegű támogatásban részesült. Az eszközbeszerzéshez kapcsolódó beruházás teljes elszámolható költsége 7 626 866 Ft, a támogatás intenzitása: 70 %-os.

Míg a gyerek gumicsizma néhány évvel ezelőtt ritkaságnak számított, addig manapság gyakorlatilag elengedhetetlen kiegészítő! Ha az ősz beköszönt, akkor az utóbbi esztendők tapasztalataiból kiindulva megérkezik az esős periódus is. Márpedig a sárban dagonyázás és sárangyalka készítés ugyan igazán nagy móka a gyerkőcök szerint, de azért az nagyon nem mindegy, hogy mindez milyen lábbeliben valósul meg!

Újdonság! Biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés Szerepen CE jeggyel és ISO készülék minősítő tanusítvánnyal rendelkező Biofeedback készülékkel. További részletek a szórólapokon!

Szülőként a gyermekeink biztonsága, fejlődése és jóléte a legfontosabb, de sajnos nem tudunk minden pillanatban ott lenni velük, mellettük. A Szimba csoportos tanulóbiztosítással azonban minden új élményt biztonságban élhetnek meg a kicsik.

Bővebb információ:

Harmati Enikő - lovassport oktató

Tel: +36 30 839 9096

Érettségi akár 1-2-3 év alatt* A beiratkozás már elkezdődött! Várjuk minden kedves új diákunkat!

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület - Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján Kiss Sándor József egyéni vállalkozó 4 614 788 Forint összegű támogatásban részesült.  Az egyéni vállalkozó eszközbeszerzéséhez kapcsolódó beruházás teljes elszámolható költsége 6 592 560 Ft, a támogatás intenzitása: 70 %-os.

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület - Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján Szilágyi Attila egyéni vállalkozó 6 979 000 Forint összegű támogatásban részesült. Az egyéni vállalkozó eszközbeszerzéséhez kapcsolódó beruházás teljes elszámolható költsége 9 970 000 Ft, a támogatás intenzitása: 70 %-os.

Minden család számára a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb, hogy olyan útravalóval indítsuk el őket a nagybetűs élet felé, amely megalapozza boldogulásukat.

A felmérések alapján a jogosult családok között egyharmad körüli azoknak az aránya, akik már idén felhasználnák valamilyen célra a teljes SZJA visszatérítést, 14 százalék pedig minden fillért félretenne. A többség (52%) költene és megtakarítana is az összegből.

Az utóbbi opcióra nyújt megoldást a Generali Gyermekjövő Program.

A terasz igazán alkalmas a meghitt beszélgetésekre és természetesen a romantikus vacsorákra is. Hogyan tervezzünk romantikus vacsorát? Mutatjuk a válaszokat!

Ma már nem csak úgynevezett hagyományos kaszinók léteznek, hanem egyre nagyobb teret hódítanak az online kaszinók is. Ezek a kaszinók talán jóval kedvezőbb bónuszokat kínálnak fel az ügyfeleknek, mint a hagyományos társaik, mutatjuk is, melyek ezek!

A nyári meleg beköszöntével ismét egyre többen választják úticélnak a külföldi nyaralóhelyeket. A naptej és a fürdőruha mellett nem szabad megfeledkeznünk az utasbiztosításról sem, ami napi párszáz forintért akár több milliós segítséget is nyújthat.

Legyen szó nyaralásról, munkavégzésről, kirándulásról, családlátogatásról, síelésről vagy akár üzleti útról, válassza mindig a legjobbat!

A Generali partnere a kizárólag utasbiztosításokra szakosodott Európai Utazási Biztosító Zrt., amely az elmúlt években is a legmagasabb összesített ügyfél-elégedettségi pontszámot érte el a Biztositas.hu által életre hívott szavazások során.

Részletes tájékoztatásért és díjmentes kalkulációért forduljon hozzám bizalommal!

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet
4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

Gáthi Tamás
06304220579
06204799170
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.gathitamas.hu