artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 21

Ötletek, hogy a káosz ne uralkodjon el.

A helyzet kegyetlen, de korántsem reménytelen- alighanem ez tekinthető a Hűtéstechnika Kft. által szervezett szakmai fórum legfontosabb üzenetének. Tóth László, az Express Hűtéstechnika ügyvezető igazgatója, a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetségének regionális elnöke az immár 26. alkalommal megtartott szakmai konferencián mindjárt a köszöntőjében „robbantva”, tőle megszokott kendőzetlen őszinteséggel beszélt azokról a cseppet sem megnyugtató jelenségekről, amelyek miatt nem csak a szakmának lehet félnivalója. Ennek ellenére a jövőbe mégis optimistán tekint, bízva abban, hogy pontosan a mostani szükséghelyzet lehet az, ami kitermelheti magából a megoldásokat. KÉPGALÉRIA

Jelentkezz most a Berettyóújfalui SzC Bessenyei György Technikum új képzésére!
+36 54/402-094
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szeretné biztonságban tudni szeretteit és vagyonát? Vagy csak korszerűsítené lakása biztonságtechnikai rendszerét?
A Legal Véd Kft. megoldást kínál Önnek!

0-24 órás távfelügyelet - Élőerős őrzés és vagyonvédelem -  Biztonságtechnika

Kedvezményezett: KÖRÖSSZEGAPÁTI NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT

Székhelye: 4135 Körösszegapáti Kossuth Lajos utca 62.

Projekt azonosítója: 3375558109

Körösszegapáti Nagyközségi Önkormányzat a VP6-19.2.1.-11-7-20 kódszámú Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Helyi életminőség javítását célzó fejlesztések támogatása című felhívásra, 3375558109 azonosítószámon támogatási kérelmet nyújtott be, melyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága támogatásra alkalmasnak minősített.

Imádja a téli sportokat és idén is azt tervezi, hogy meghódítja a jeges csúcsokat, vagy csak szimplán egy téli kirándulásra kerül majd sor? A tökéletes helyszín kiválasztása mellett nem érdemes megfeledkezni a megfelelő utasbiztosítás megkötéséről sem.

A digitális korszak beköszöntével újradefiniálódott a munka világa, különösen az otthonról való kereseti lehetőségek tekintetében. Az internet térhódítása a technológiai fejlődéssel együtt számos bevételszerzési lehetőség előtt nyitotta meg az ajtókat, átalakítva a munkahely hagyományos koncepcióját. Ez az elmozdulás nem csupán egy trend, hanem egy jelentős mozgalom, amelyet a világméretű világjárvány tovább ösztönzött, és amely rávilágított a távmunka életképességére és előnyeire. A Játék Alapja viszont az, hogy megértsd az alapokat, hogy ezáltal könnyen megtaláld a legjobb lehetőségeket.

Ints búcsút az átfagyott lábujjaknak.

A téli fagyok idején a legjobb a medvék példáját követve visszahúzódni a barlangunkba, és lehetőség szerint egy paplan alatt átvészelni a zord időszakot. Amikor viszont kénytelenek vagyunk elhagyni a biztonságos puhaságot, akkor a női téli csizma az, amiben szárazon megúszhatjuk a latyakfürdőt.

2024.01.01. kezdettel a 271/2023. (VI.29.) Korm. rendelet 6. - 9. §-a a hulladékgazdálkodó és hulladéktermelő gazdálkodó szervezetek számára kötelezővé tette környezetvédelmi felelősségbiztosítás megkötését. A rendelet szabályozza a biztosítás célját, a megkötésére kötelezettek körét stb. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján kialakított fedezettel a Generali Biztosítónál lehetőség van ilyen biztosítást kötni. 

Berettyóújfaluban járva-kelve, autóbuszra várva jó látni, hogy a „Fogadj örökbe egy buszmegállót” kezdeményezés elnyerte a helyi cégek, vállalkozások rokonszenvét és ismét egy felújított, megszépült buszváróval lett gazdagabb városunk, ezúttal az MBH Bank jóvoltából. Incze Pétert, a berettyóújfalui bankfiók vezetőjét arra kértük, mutassa be néhány mondatban a céget, szolgáltatásait és munkatársait.

Eddig ismeretlen világokba kapunk betekintést.

Az interaktív szórakoztató eszközök az átélhető élmények határait folyamatosan tágítják. A technológiai fejlődésnek köszönhetően most már egyre izgalmasabb és élvezetesebb folyamatok részesei lehetünk, legyen szó játékról, zenehallgatásról vagy kreatív alkotásról. Az interaktív szórakoztató eszközök megkönnyítik a dolgunkat, segítenek, inspirálnak, eszközöket biztosítanak. Ma már az online póker játék éppúgy zajik, ahogy a valódi kaszinókban, a virtuális valóságnak köszönhetően pedig lassan elmosódnak a határok a képzelet és a valódi között.

Az öngondoskodást sosem lehet elég korán elkezdeni. Bár a nyugdíj távolinak tűnhet, ha szeretnénk ebben az időszakban is az elképzeléseinknek megfelelő életszínvonalon élni, időben gondolnunk kell a jövőnkre. A Generali MyLife és MyPlan termékei erre kínálnak megoldást. Most ajándék Xiaomi Smart Band 7 aktivitásmérő órával és továbbra is évente 20%-os, akár 130 ezer forintos adójóváírással!

Teljes körű tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal!

Gáthi Tamás

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet

4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

06304220579

06204799170

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.gathitamas.hu

Berettyóújfaluban járva-kelve, autóbuszra várva jó látni, hogy a „Fogadj örökbe egy buszmegállót” kezdeményezés elnyerte a helyi cégek, vállalkozások rokonszenvét és ismét egy felújított, megszépült buszváróval lett gazdagabb városunk, most a debreceni székhelyű, berettyóújfalui kötődésű Gyémánt - Pirazol Kft. jóvoltából. Daróczi István tulajdonost arra kértük, mutassa be néhány mondatban magát illetve a cégét.

A modern fűtési technológiák fejlődését hatékonyabb, fenntarthatóbb és felhasználóbarát megoldásokra való törekvés vezérelte. Ez a cikk a legújabb innovációkat tárja fel a fűtés területén, és rávilágít arra, hogy ezek a fejlesztések hogyan teszik kényelmesebbé az élettereinket.

A siker fogalma sokrétű és gyakran mélyen személyes. Számos tényező befolyásolhatja, a veleszületett képességektől kezdve a külső körülményekig. A siker elérésének jelentős aspektusa azonban a pszichológia területén húzódik. Az alapoknak a megértése viszont elengedhetetlen, hiszen ezáltal könnyen kiaknázhatjuk a bennünk rejlő lehetőségeket is. Ez különösen nyilvánvaló az ügyességet és a szerencsét ötvöző tevékenységeknél, így például a szerencsejátékoknál. Éppen ezért, azok a személyek, akik szívesen keresik a póker vagy egyéb szerencsejátékok örömét, nagy hangsúlyt fektetnek a siker megértésére a játékok sikerességéhez. Az online poker oldalak ugyanis a stratégia mellett szerencsére is épülnek, együtt a kettő pedig óriási sikereket hozhat a játékosok életébe a játékok során. A siker pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy óriási nyereményekre tegyenek szert.

Éppen ezért, akár póker játékot tervezel, akár csak érdekel a siker pszichológiája, maradj velünk ugyanis részletesen kivesézzük a témát.

Hazatérő fiatalok, akik itthon kamatoztatják a külföldön megszerzett tudásukat”- ezzel a szlogennel egy népszerű program plakátarca is lehetne Négyesi Zoltán és párja, Tekeres Enikő - a berettyóújfalui Enzo Food gyorsétterem tulajdonosai - akik sokévnyi külföldi gasztrokalandozás után úgy döntöttek, itt az ideje Biharban kamatoztatni a kint elsajátított ismereteiket.

Elképzeléseikről beszélgetve világosan kirajzolódtak céljaik: formabontó működéssel, rengeteg újítással és legalább ugyanekkora alázattal szeretnének kiemelkedni a környékbeli gyorséttermek sorából. A fiatalokkal a mosogatópultból indult karrierről, nemzetközi tapasztalatokról, az újhullámos gasztrovonal sajátosságairól beszélgettünk. KÉPGALÉRIA

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-8-23 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Helyi fejlesztések támogatása című felhívás alapján Bakonszeg Községi Önkormányzat 1 999 991 Forint összegű támogatásban részesült.

A keverőszárat kiválóan alkalmazhatjuk a különféle barkácsolási munkálatok során, mint például a festés vagy egyéb építkezési részfeladatok közben. Ez az eszköz tökéletes kombinációja a sokoldalúságnak és a hatékonyságnak. Az ára nagyon gyorsan meg fog térülni, hiszen időt és energiát fogunk megtakarítani használatával. Nézzük meg milyen konkrét előnyöket kínál.

Berettyóújfaluba is megérkeztek a prémium Angus hamburgerek, melyek kizárólag a Sápi Norbi által üzemeltetett SPNRBI büfében kaphatók! Ha valóban minőségi, friss alapanyagokból készült finom ételekre vágysz, keress fel minket az Oláh Zsigmond utcai "gombában" és kóstold meg állandó és időszakosan megújuló kínálatunkat!

Az öngondoskodást sosem lehet elég korán elkezdeni. Bár a nyugdíj távolinak tűnhet, ha szeretnénk ebben az időszakban is az elképzeléseinknek megfelelő életszínvonalon élni, időben gondolnunk kell a jövőnkre.

A Generali MyLife és MyPlan termékei erre kínálnak megoldást.

Most ajándék Xiaomi Smart Band 7 aktivitásmérő órával és továbbra is évente 20%-os, akár 130 ezer forintos adójóváírással!

Teljes körű tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal!

Gáthi Tamás

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet

4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

06304220579

06204799170

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.gathitamas.hu