precizbanner

2017. október 24. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tarhonyaleves

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lebbencsleves

Sárgaborsó főzelék debreceni párossal

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok vitaminsalátával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az Invitel csomagjával jól jársz! 100 Mbit-es internetet + 88 tévé-és rádiócsatornát és még 27 HD csatornát + telefont, költség nélkül kipróbálható kiegészítőket adunk, e-számlával most csak 4.990 Ft ért, hűségidő nélkül! 1 vagy 2 éves hűségidővel még kedvezőbb áron! Keresd Berettyóújfaluban a BerettyóNET-et, az Invitel hivatalos viszonteladói partnerét a Millennium u. 1/6. szám alatt (a körudvar felől).

Berettyóújfaluban, a Szillér utca 78. szám alatt 5 éves szakmai tapasztalattal nagy szeretettel várja kis- és nagytestű, megszépülni vágyó 4 lábú vendégeit a HappyPINKpaws BIO Kisállat Fodrászat, mely a Bio Kutyakozmetika hálózat tagja. Kizárólag 100%-ban természetes, biotermékeket használunk! Kedvenced egészsége a legfontosabb! Kozmetikánkban CHIP leolvasó pont is működik!

Guruljunk együtt 2017. június 3-án, szombaton 10 órától - rossz idő esetén június 10-én - a Berettyó-parton!

2017. május 10-én indul az epervásár Berettyóújfaluban, a MOL kút mellett! Minden nap 9-19 óra között!

A Precíz Ablak Magyarország Kft. német minőségű műanyag nyílászárók, garázskapuk, redőnyök szakszerű beépítését vállalja közel 15 év szakmai tapasztalattal, ingyenes helyszíni szaktanácsadással, egyedi igények figyelembevételével. Sokaknak ismerős a Kft. ügyvezetője, Pintácsi György, aki korábban egy másik, szintén nyílászárókkal foglalkozó cég vezetője volt Berettyóújfaluban. Most Őt kérdeztük, melyek azok a legfontosabb szempontok, amelyeket érdemes szem előtt tartani a nyílászárók cseréjénél.

19 Ft/perc Tuti ennyi, apró betűk nélkül. Bármely belföldi, normál díjas hálózatba. Látogass el üzletünkbe! Berettyóújfalu, Dózsa György utca 7.

Gyorsan és olcsón szeretnél enni valami nagyon finomat? Akkor a Macskafogó Gyros, Grill és Salátabár téged vár Berettyóújfaluban, a Bajcsy-Zsilinszky lakótelepi "Gombában".

Megújult helyen, igényes környezetben, finom ételekkel várja meglévő és új vendégeit a Bakelit Bár & Pizzéria Berettyóújfaluban, a Bocskai utca 12. szám alatt.

Vége a téli szezonnak, bezárt a Műjégpálya. Itt a tavasz, nyílik a BobKart pálya! 2017. március 17-én, pénteken 14:00 órakor nyitja meg kapuit a Morotva ligeti BobKart pálya.

A Berettyóújfalu, Földesi u. 46. szám alatt működő telephelyünkön közel 20 éves tapasztalattal, igényes, és a környék legjobban felszerelt műhelyével, modern, EU szabványoknak megfelelő műszerekkel, egyedi szolgáltatásokkal, szakmailag maximálisan felkészült személyzettel állunk a lakosság rendelkezésére, a legolcsóbb áron.