artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2022. május 24. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zellerkrémleves

Szecsuáni csirke jázminrizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (600 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Gyönyörű virágpalánták (kb. 30 féle) nagy szín és készletválasztékával, valamint életerős zöldség- és fűszernövény palántákkal várjuk kedves vásárlóinkat

A HÉT MINDEN NAPJÁN  7:00-19:00 óráig

Berettyóújfaluban, a Tejporgyár előtt!

(Berettyóújfalu, Dózsa György utca 75.)


Száraz tölgy, akác kuglizva és konyhakészen, lignit akciós áron kapható a

Berettyó Tüzépen

(Berettyóújfalu, Bakonszegi út 7.)

További részletek a plakátokon illetve a Berettyó Tüzép Facebook oldalán!

tuzepes hirdetes

2022. május 9-én, hétfőn 9 órakor megkezdjük szokásos epervásárunkat Berettyóújfaluban, a MOL kút mellett MINDEN NAP 9-19 óráig, illetve a városi piacon, piaci napokon! Vásároljon helyben termelt, frissen szedett, napérlelte, zamatos földiepret!

Szakmai napot szervezett az EXPRESS Hűtéstechnikai Szerviz Kft. 2022. április 25-én Berettyóújfaluban, amely egyben a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége Észak-Kelet Magyarországi Regionális Szervezetének fóruma is volt. A rendezvényre immár XXIV., a HKVSZ- szel közösen pedig VI. alkalommal került sor. KÉPGALÉRIA

Póni lovagoltatás Berettyóújfaluban 3-10 éves korig, a hét minden napján! Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Érdeklődni:

Harmati Enikő, lovas sportoktató

Tel. : 06 30 839 9096

Biztosítjuk az Ön számára szükséges munkaerőt, nekik pedig szállást és szállítást nyújtunk.

A Melicom Hungary egy 2017-ben alakult, munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó,100 %-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Központi irodánk Gyálon található. Fő profilunk a munkaerő-kölcsönzés, mely során személyre szabott megoldásokat kínálunk partnereink számára. Szakképzett kollégáink segítségével folyamatosan toborzunk online és személyesen is, biztosítva a szükséges munkerő áramlását.

IDŐT, ENERGIÁT ÉS PÉNZT SPÓROLUNK ÖNNEK!

Bízza ránk a munkaerő toborzást és levesszük az összes ezzel járó terhet a válláról! Nem kell többet hónapokon át új embereket keresnie, nincs többé toborzás, interjúztatás, alkalmatlan jelentkezők sorozata. Sőt, velünk megszűnnek a véget nem érő adminisztratív teendők és a bérszámfejtés nyűge is!

A különféle tornacipők valószínűleg sosem mennek majd ki a divatból. Ezek a lábbelik ugyanis rendkívül kényelmesek, ráadásul rendkívül sokrétű a kínálattal találkozhatunk ezen lábbeliket illetőek. Akad köztük számtalan uniszex darab, míg külön férfi, női és gyerek tornacipőkkel is találkozhatunk. Már a legkisebbek is örömmel viselik ezeket a praktikus és divatos cipőket. Nézzük meg tehát, hogyan válasszuk ki számukra a megfelelő darabokat?

Széleskörű kedvezmények, díjtámogatott növénybiztosítás (akár 70%-ig) és időjárási vészhelyzet-előrejelzés. Minden gazda álma, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Ehhez nyújtunk biztos hátteret Önnek mezőgazdasági biztosításainkkal. Gazdaságának megfelelően összeállítható biztosítási védelem: növénybiztosítások, állatbiztosítások, mezőgazdasági vagyontárgyak biztosítása.

  • Széles körű kedvezményekkel csökkenthető díjak.
  • Díjtámogatott növénybiztosítások.
  • Ingyenes mobilalkalmazásunkkal előre jelezzük az időjárási vészhelyzeteket is.

Kinek ajánljuk mezőgazdasági biztosításainkat?

Az előző két év teljes egészében megváltoztatta az utazás fogalmát és ma már nem elég azt ellenőrizni, hogy kell-e vízum, vagy sem, hanem arra is választ kell találni, hogy egy-egy EU tagállam milyen feltételekkel enged be turistákat, utazókat.

Bizonyára te is jól tudod, hogy a tavasz beköszöntével a tavaszi nagytakarítással is számolni kell. Mivel ez elég fárasztó munka tud lenni, mindent részletesen meg kell tervezni. Ebben a cikkben adunk néhány tanácsot, hogy milyen takarítóeszközöket lehet használni, hogy ne károsítsd a környezetet.

Muraköziné Kiss Ildikó vagyok, több, mint 30 éve dolgozom kozmetikusként. Munkámat a legnagyobb odafigyeléssel, szaktudással és professzionális termékekkel végzem, hogy vendégeim mindig elégedettek legyenek és visszatérjenek hozzám. Célom, hogy kezeléseim által pácienseim ne csak külsőleg szépüljenek, hanem olyan belső békére tegyenek szert, amely a külső kisugárzásukban is meglátszik.

Berettyóújfaluban, a Dózsa Gy. u. 34. szám alatt (a Penny Market mellett), a térség legszélesebb termékpalettájával, folyamatosan bővülő kínálattal és kedvező árakkal várja vásárlóit a Generál - Munkaruházati bolt.

Bár jelenleg be nem teljesülő jóslatnak tűnik, de a tavasz közeleg. Csillagászati értelemben mindenképpen, és a természet ébredésére egyéb jelek is utalnak. Szóval lassan-lassan betoppan az új szezon, ami a blog CCC berkeiben egyet jelent a fazonok, árnyalatok és anyagok sokszínűségével. Amit természetesen nem rejtünk véka alá!

Bőrgyógyászati MAGÁNRENDELÉS a Gróf Tisza István Kórház földszint 9-es rendelőjében, ahol Dr. Mészáros Anett bőr,- nemigyógyász és kozmetológus szakorvos várja pácienseit minden kedden 15:00 – 19:00 óra között.

Időpontfoglalás:

06 30 072 3440

eszterhaimed.booked4.us

Berettyóújfalu központjában szeretettel várunk minden gazdit, legyen kis állatod vagy nagy! Igyekszünk minden igényt kielégíteni hiánypótló üzletünkben, termékkínálatunkban megtalálhatóak az állatgyógyszerek, gyógytápok, haszonállatos vitaminok, táplálékkiegészítők, sebkezelők (kék, zöld, cink és alu spray). Kisállatos távoltartó és rágás elleni sprayk, állattartási- és hobbiállat eszközök, ápolási cikkek.

Egy arany-, és két bronzéremmel a nyakukban, büszkén értek haza a magyar gyorskorcsolyázók Pekingből.  Az elképesztő teljesítmények mögött azonban olyan összetett csapatmunka áll, ami ma már túlmutat a megfeszített edzőmunkán. Azért, hogy jobban megértsük a professzionális sportélet hátterét, Utassy Dominikával, a SYNLAB senior dietetikusával beszélgettünk arról, milyen komplex módszerek állnak a felkészülés hátterében. Választ kerestünk arra, hogyan dolgozik együtt a gyakorlatban egy olimpikon, egy edző-, és egy dietetikus csapat, annak érdekében, hogy a sportoló egy adott percben a maximumon teljesíthessen és éremre válthassa a kitartó munkát.  Dominika számos nyári és téli olimpikonnal, para olimpikonnal is együtt dolgozik, többek között az 500 méteren olimpiai aranyérmet szerző, Liu Shaoang rövidpályás gyorskorcsolyázóval.

A kiégés a mentális és fizikai kimerültség állapota, amely keresztbe törheti a munkavállalók karrierjét, a barátságok és a családi kapcsolatok örömét. A stresszes helyzeteknek való folyamatos kitettség, mint például egy beteg családtag gondozása, hosszú munkaidő, vagy a politikával és az iskolai biztonsággal kapcsolatos felkavaró hírek, ehhez a stressz helyzethez vezethetnek. A kiégést azonban nem mindig könnyű észrevenni. Ezt szem előtt tartva összeállítottunk egy útmutatót, amely segít azonosítani a kiégés jeleit, valamint a megelőzés módjait. Érdekli, hogyan segítsen azoknak a barátoknak, családtagoknak vagy munkatársaknak, akik esetleg megtapasztalják ezt a stresszes állapotot? Akkor tekintse át az alábbi listát, ahol a kiégés elleni beavatkozási tippekről és trükkökről írunk.

Az élő eredmények tenisz vonatkozásában is percről-percre jönnek már, tenisz élőben pedig minden egyes időpillanatban elérhető már.

A CCC blog vonzó válaszokkal szolgál arra a közkeletű kérdésre, hogy jelenleg mit diktál a trend. Úgy is megfogalmazhatnánk, hogy vajon mit ígér és milyen divattal kapcsolatos álmokat vált majd valóra a 2022-es esztendő? Hiszen minden egyes évforduló jelentőséggel bír – a trend irányzatainak alakulása szempontjából is.

A Private Care szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosításunk segítségével könnyebben megelőzhetőek a betegségek, hiszen a legtöbb szűrővizsgálat megtalálható a kínálatunkban. Ha mégis nagyobb orvosi segítségre lenne szükség, akkor szakképzett orvosok és magas színvonalú magánrendelők segítségével erre is gyors megoldást tudunk nyújtani.