artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. november 30. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Őszibarack krémleves

Baconnel töltött csirkemell rántva, parajos burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Vaníliakrémes palacsinta gyümölcsöntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gulyásleves

Káposztás kocka

Heti "B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ

2010 után a KGFB szerződések évforduló napja már a gépkocsi megvásárlásának időpontjához kötődik, azonban az 5,7 millió szerződésből még mindig több mint 1 millió számít érintettnek az év végi kampányban.

Mik az előnyei a Generali kötelező biztosításának?

  • Jelentősen csökkentheti felelősségbiztosítása díját számos kedvezményünknek köszönhetően.
  • Az Autós segélyvonalat, az Autóstárs jogvédelem biztosítást és Bennülők balesetbiztosítását szolgáltatási szinttől függően díjmentesen is kínáljuk.
  • Értékes pluszvédelem már évi pár ezer forintért:  kiegészítő biztosításaink révén kátyúkár, poggyászkár, vad- és háziállatkár vagy természeti károk esetén is védelemben részesülhet.
  • Tőkeerős, nemzetközi nagyvállalat pénzügyi védelmét élvezheti.

Az INSUMED diéta terápiában a célunk a zsír tömegének csökkentése és az izomtömeg megtartása, ha lehetséges növelése.

  • Ezért mérjük rendszeresen pácienseinknél a FM (zsírtömeg) és a BCM (aktív sejttömeg, nagyrészt izom) mennyiségét.
  • A táplálkozást úgy alakítjuk, hogy minél több energiát zsírból fedezzünk a napi aktivitásainkhoz.
  • Ha a rendszeres méréseknél romlik a zsír-izom arány, változtatunk a diétán.

Hivatalos COVID-19 szűrőközpont nyílt ma Berettyóújfaluban, a Gróf Tisza István Kórházban. PCR-teszt, antigén gyorsteszt, az ellenanyag szint ellenőrzése vérből a harmadik oltàs előtt, fertőzès utàn védettségi igazolvànyhoz, D-vitamin szint mérése.

EREDMÉNY: 12-24 órán belül!

Időpontfoglalàs: +36 30 072 3440

vagy a https://eszterhaimed.booked4.us/Mobile/ - linken!

 

 

Az interneten mindent megtalálhatunk – és mindennek az ellenkezőjét is. Többek között akár arról is „tájékozódhatunk”, hogy a kedvenc kávénk alapján milyen a személyiségünk. Nem meglepő ez, hiszen a személyiségükre vonatkozó elméletek sora végtelen, gyakorlatilag a szobanövényeinktől kezdve a kedvenc desszertünkig már minden alapján találhatunk erre vonatkozó listákat, amiket azonban érdemes némi fenntartással kezelni…

Berettyóújfalu Város Önkormányzata 201 6. évben pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a TOP-1 .2.1 -1 5 jelű Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés tárgyú pályázati felhívásra, amely alapján vissza nem térítendő támogatásban részesült. A fejlesztések két helyszínen, Berettyóújfaluban a Zsinagógában és Zsákán a Rhédey-kastélyban valósultak meg Berettyóújfalu Város Önkormányzata konzorciumi vezetésével.

Berettyóújfaluban is elérhető Németország legnépszerűbb fogyókúrás diétaterápiája, mellyel koplalás nélkül, egészséges módon érheti el a kívánt testsúlyt, rendszeres konzultáció és szakértői felügyelet mellett.

Cégünk dísztárgyak készítésével és feliratok, logók elhelyezésével foglalkozik lézergravírozó gép segítségével. Célunk elérhető áron, jó minőségben egyedi termékeket gyártani, olyanokat, amelyek tartósak és az idő múlásával is segítenek az emlékek megőrzésében.

A gluténmentes diéta nem divat, hanem egy AUTOIMMUN BETEGSÉG egyetlen gyógymódja! Egy gluténérzékeny nem ehet olyan ételt, amiben van búza, árpa, rozs, zab bármilyen formában, még ha csak nagyon kis mennyiségben is. Zabot is csak akkor, ha az garantáltaltan gluténmentes. Ahol az ételek készülnek, ott térben vagy időben el kell tudni különíteni a gluténmentes ételek készítését. Ezt tudod biztosítani? Ha nem, akkor ne mondd, hogy az étel gluténmentes!

Találja meg nálunk a szerencséjét! Mindenkit szeretettel várunk lottózónkban, ahol a gépi és kézi szerencsejátékok, kaparós sorsjegyek teljes kínálata megtalálható. Továbbá GLS CsomagPontként is működünk, így csomagfeladással és átvétellel is keressenek minket bizalommal! Üzletünkben kellemes, nyugodt környezetben egy finom kávét, vagy üdítőt is elfogyaszthat, miközben próbára teszi a szerencséjét!

Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő CASCO. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat. A Komplett CASCO biztosítás csomagjait úgy állítottuk össze, hogy egyéni igényei szerint választhatja ki, amire az autózás során csak szüksége lehet.

A CASCO szerződések 4 legfőbb kockázati eleme az Elemi kár, a Lopáskár, a Töréskár, és az Üvegkár, melyeket igény szerint variálhatunk, valamint tucatnyi kiegészítő közül is választhatunk (Avulásmentes térítés, Baleseti asszisztencia, Hibás tankolás, Kölcsöngépjármű, stb).

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő 340 millió Ft támogatás segítségével jött létre. Berettyóújfaluban a már megépült kerékpárutak folytatására került sor, továbbá a Péterszegi úton, valamint Berettyószentmárton Főterén nagymértékű fejlesztések valósultak meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő 214,74 millió forintnyi támogatás segítségével valósult meg három településen, Berettyóújfaluban a Bihari Múzeumban, Bakonszegen a Bessenyei György Emlékházban és Zsákán a Rhédey-kastélyhoz tartozó ingatlanon. A fejlesztés eredményeként turisztikai attrakciókat összekötő tematikus út került létrehozásra a települések között.

Most akár ajándék Huawei Band 6 aktivitásmérő órával!

Bár a nyugdíj távolinak tűnhet, ha szeretnénk évek-évtizedek múlva is az elképzeléseinknek megfelelő életszínvonalon élni, időben gondolnunk kell a jövőnkre.

A Generali MyLife és MyPlan termékei erre kínálnak megoldást.

Idén a többszöri emelés következtében a jegybanki alapkamat 1,65 százalékra módosult.

A nyugdíjcélú megtakarításokat az állam 20%-os adójóváírással támogatja,

akár évi 130.000 Ft-os összegig.

A különbség több mint 10-szeres. Ön melyiket preferálja?

Teljes körű tájékoztatásért és díjmentes kalkulációért fordulj(on) hozzám bizalommal!

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet
4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

Gáthi Tamás
06204799170
06304220579
www.gathitamas.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az EFOP-2.4.1-16-2017-00003 számú „ÓV-LAK” című projekt megvalósítása során elkészült és a célcsoport használatába került a Csillagpont. A projekttel a mélyszegénységben élő családok társadalmi felzárkóztatását tűzte ki célul a megvalósító Sáránd Község Önkormányzata.

Sáránd Község Önkormányzata célul tűzte ki, a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű, 16-54 év közötti, alacsony iskolai végzettségű vagy iskolai végzettséggel nem rendelkező személyek társadalmi helyzetének, foglalkoztathatóságának javítását. A célok elérése közeledni látszik köszönhető ez az EFOP-1.6.2-16-2017-000123 számú „Egy úton járunk” című projektnek.

Berettyóújfaluban, a Dózsa György utca 6 szám alatti üzletben bio élelmiszerek, étrendkiegészítők, vitaminok, Energy, Gál termékek, Gyuri bácsi termékei, bio kozmetikumok és tisztitószerek széles választékával várják a vásárlókat! 

Az üzletben természetgyógyász, életmód szaktanácsadás is igénybe vehető!

Az üzlet tulajdonosait arra kértük, röviden mutatkozzanak be olvasóinknak és mondják el nekünk, mi adta az indíttatást ahhoz, hogy bioboltot nyissanak városunkban.

Nyugaton már jól elterjedt, kerékpárosok számára kialakított pihenőhely végre a mi térségünkben is. Bringások figyelem, ha szeretnéd felfrissíteni magad, itt a helyed! Elkerített camping, elektromos áram, ivóvíz, tusolók és WC-k.

Nem csak Berettyóújfaluban, hanem a térségben is egyedülállónak mondható szolgáltatás vált elérhetővé városunkban, hiszen megnyitotta kapuit a MINDENT "IS" kereskedés, ahol kültéri szobrok, kerti dekorációs kellékek egyre bővülő választékával várják a vásárlókat. A nyitás részleteiről Dancsházi Ivett és Haraszti Sándor tulajdonosokat kérdeztük. KÉPGALÉRIA

Oláh Enikő és Bagdi László Access Bars kezelők és Access testkezelők szeretettel várják az érdeklődők jelentkezését. A kezelésekről az alábbiakban részletes információkat olvashatnak.

Újabb értékes üzlettel gazdagodott Berettyóújfalu, hiszen a napokban megnyitott a Prophi Egészségtár, amely nem csak egészséges élelmiszerekkel, vitaminokkal, étrendkiegészítő készítményekkel és orvostechnikai eszközökkel, hanem a térségben egyedülálló tanácsadó szolgáltatással is várja vásárlóit. Két barátnő - akik az egészségügyben szereztek több évtizedes tapasztalatot - úgy döntött, tudásukat embertársaik szolgálatába állítják oly módon, hogy a termékek értékesítése mellett táplálkozási tanácsadással, egyénre szabott diétás tervvel és személyi edzéstervvel is ellátják az egészséges életmód iránt érdeklődőket. KÉPGALÉRIA