precizbanner

gafem2020

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

akcio

eszakiipar

gazdatavasz

aurabannermedium2

iparterulet

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. április 4. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tojásleves

Sült tarja tört burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

szeman

buntetes

ilonatavasz2020  

 

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a mosoly, a kedvesség és a szeretet. Az elmúlt héten arról beszéltünk, hogy érdemes találni egy olyan módszert, vagy nézőpontot, amivel újra a hála és a szeretet érzései dominálnak bennünk, még akkor is, ha egyébként valami olyan dolog történt velünk, ami számunkra kedvezőtlen. Egy mondás szerint „Azt nem tudjuk megakadályozni, hogy a szomorúság madarai röpködjenek a fejünk körül, de azt igen, hogy fészket rakjanak a fejünkre.”

Az élet olyan sokszínű, mindenkivel történnek jó, és kevésbé jó dolgok. Sőt, sajnos kifejezetten rosszak is, néha. Vannak betegségek, halálesetek, kapcsolati problémák, munkahelyi nehézségek, anyagi gondok. Ezeket persze senki sem szeretné, mégis mindannyiunk életében előfordulnak. Nem tudunk mit tenni ellenük. Egyszerűen vannak és kész. Nagyon komoly problémának tartom, hogy az emberek jelentős része úgy tölti az életét, hogy a problémáival foglalkozik, és arra figyel az életében, ami rossz. Ha ezekre a rossz dolgokra figyelünk, akkor rosszul fogjuk érezni magunkat. Ez a napnál világosabb, mert ha valaki rossz dolgokkal foglalkozik, akkor rossz dolgokat tölti meg az életét. Vannak olyanok, akik egy egyébként csekély negatív esemény bekövetkezése után is, még hosszú ideig nem tudnak megszabadulni a negatív élménytől, és akár napokon keresztül rágódnak rajta, kínozva ezzel önmagukat. Amikor a képzéseken vagy konzultációkon megkérdezem, hogy mi értelme van ennek, azt mondják, hogy semmi, de nem tudnak megszabadulni tőle. A jó hír az, hogy az általam összeállított tanfolyamokon, már néhány hét alatt képesek az emberek megérteni, hogyan működik ez a folyamat, és amikor megértik, akkor már egyre inkább tudják uralni. Semmi szükség arra, hogy heteken, hónapokon, éveken keresztül kínozzuk magunkat feleslegesen, amikor néhány hét alatt, bárki nagyon egyszerűen meg tudja érteni, és tanulni ennek a kezelési módját. Ezek a végtelenül egyszerű módszerek iskolai végzettségtől, intelligenciától függetlenül, könnyen elmagyarázhatóak, és megérthetőek. Én éveken át tanítottam gyerekeknek is, és ma is sok olyan ügyfelem van, aki nyolcosztályos végzettséggel, ugyanolyan ügyesen alkalmazza a tanultakat, mit a diplomás hallgatóink.

Mélységesen hiszek abban, és ha végig gondolják, logikus, hogy akkor fogjuk jól érezni magunkat, amikor jó dolgokon gondolkodunk, és jó dolgokról beszélünk. Ha rossz dolgokon gondolkodunk, és rossz dolgokról beszélünk, akkor rosszul érezzük magunkat. Ezek végtelenül egyszerű technikák, még tanfolyam se kellene hozzá. De, amikor én megtanultam ezeket a módszereket, nemcsak hálát adtam Istennek azért, hogy a látóképembe került, hanem azt is eldöntöttem, hogy ahány emberrel tudom, annyival osztom meg őket, az elkövetkező időben. Tudom, akinek nincs pénze rá, hogy ilyenekkel foglalkozzon, annak lenne a legnagyobb szüksége ezekre az információkra. Éppen ezért ezeket a technikákat öt ingyenes képzésen is oktatom. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ezek az ingyenes képzési lehetőségek mindenkinek a rendelkezésére állnak.
Az öt képzés alatt, egészen biztosan meg fogja tudni, tanulni, milyen módszereket használva tudja uralni az életében azt, hogy a jó dolgokra figyeljen, és ne a rosszakra.

boiannacoachJó hír az is, hogy minden képzésünket el lehet végezni távoktatásban is. Sokan egy telefonon olvassák el a kiküldött leckét, és ezt követően azon keresztül konzultálnak, felhasználva valamelyik ingyenes lehetőséget.

Akinek inkább egy coach támogatására lenne szüksége, bővebb információt talál IDE kattintva. Keressen bátran az alábbi elérhetőségeken: telefonon a 06 30 240 0007 - es számon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy személyesen Berettyóújfaluban, a Kálvin tér 8. szám alatti irodámban, előre egyeztetett időpontban.

Címlapkép forrása: https://www.boldogasszonyok.hu/kepzes

Szóljon hozzá!