precizbanner

gafemuj

19osz

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. október 14. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Sütőtök krémleves

Sonkakrémmel-sajttal csőben sült csirkemell vegyeskörettel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tökleves

Sült tarja sós burgonyával

"B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

karosszeria

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

A 2019-es Önkormányzati Választások eredménye Berettyóújfaluban - a szavazatok 100%-os feldolgozottsági állása szerint - az alábbiakban olvasható. Forrás: valasztas.hu

Az Idősek Világnapja alkalmából ünnepi rendezvény keretén belül köszöntötték a szépkorú lakókat a Fényes-házban. Délelőtt az Széchenyi István Tagiskola táncosai, délután Muraközi István, városunk polgármestere és a Bakonszegi Népdalkör tette még emlékezetesebbé az ünnepet. KÉPGALÉRIA

A napokban bizonyára sokan észrevették a kék színű kis munkagépet, amely városunk utcáin szorgoskodik. Megkerestük a városfejlesztési iroda illetékesét, tájékoztassa lapunkat az ezzel kapcsolatos részletekről.

2019. október 6-án az aradi vértanúkra emlékeztünk a népligeti kopjafánál. A megemlékezésen közreműködött Sári Levente festőművész, Életfa című homokanimációjával, valamint a fáklyák és mécsesek fénye is bevilágította gyásznapunk estéjét. KÉPGALÉRIA

Az elmúlt években elért eredmények védelmére hívta fel hallgatóságát Varga Judit igazságügyi miniszter pénteken a Fidesz-KDNP országjárásának berettyóújfalui állomásán. KÉPGALÉRIA

Berettyóújfalu Város Önkormányzata az Idősek Világnapja alkalmából a szépkorúakat köszöntötte 2019. október 3-án a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban. Az est meglepetéseként Kovács Kati adott koncertet. KÉPGALÉRIA

 - Berettyóújfalu szívében gyűjthetjük ezentúl a műanyag kupakokat - kezdte köszöntőjét Muraközi István polgármester ma délelőtt azon a sajtótájékoztatón, ahol megismerhettük az ötlet gazdáját, Juhászné Gyarmati Veronikát, és a kivitelezőt, Vincze Istvánt, a Ferromark Kft. szakmai vezetőjét is. KÉPGALÉRIA

Nagy örömmel tölt el, hogy újra jó híreket hozhatunk a Parola Közhasznú Egyesület háza tájáról. Nem szeretnénk titkolni, hogy volt némi megingás, voltak véleménykülönbségek, de beláttuk, hogy a fiatal civil élet ezzel jár. Természetesen nem szeretnénk úgy tenni, mintha semmi nem történt volna, ezért erről majd később részletesen beszámolunk. Ennyivel tartozunk szimpatizánsainknak.

Nem hivatalos információnk szerint Berettyóújfaluban ez a külföldi rendszámú autó járja az utcákat, bekopogtatnak házakhoz a magukat csatornásoknak kiadó csalók, hogy kisebb-nagyobb javításokat elvégeznének. Mondanak egy kedvező összeget (pl. 10 000 Ft) majd a munka végeztével ennek többszörösét (pl. 35 000 Ft) akarják elkérni. Úgy értesültünk, hogy több helyen is bepróbálkoztak, volt ahol káresemény is történt. Akit kár ért, vagy megpróbálták átverni, tegyen rendőrségi feljelentést!

Három típussal bővült a megbízható szén-monoxid-érzékelők listája a nem sokkal a fűtési szezon kezdete előtt lezárult ellenőrzéssorozat eredményeképpen. A termékek esetében piacfelügyeleti jogkört gyakorló katasztrófavédelem független bevizsgálási eljárás során nyilvánította alkalmasnak az érzékelőket.

Az Idősek Világnapja alkalmából a Budapesti Vigadóban megrendezett ünnepsègen, Magyarország Emberi Erőforrások Miniszterétől és Belügyminiszterétől vehette át Muraközi István polgármester a Berettyóújfalu Városa Idősbarát Önkormányzat díjat.

A Berettyóújfalui Református Egyházközség nagy szeretettel várnak és hívnak mindenkit vasárnaponként 10 órára a Vasárnapi iskolai alkalomra.

A Berettyóújfalui Református Egyházközség nagy szeretettel várnak és hívnak mindenkit a 2019. október 8-án, kedden 16:30 órától kezdődő Fiatal családok bibliaórája programjukra, a Kálvin tér 3. szám alatti gyülekezeti terebe.

A beruházó NIF Zrt. és a kivitelező HE-DO Kft. lakossági tájékoztatást tart 2019. október 09-én (szerdán) 18 órától a Nadányi Zoltán Művelődési Ház Erdélyi Gábor termében. A fórum témája a Debrecen - Berettyóújfalu - Nagyvárad kerékpárút hiányzó, Tépe - Berettyóújfalu közötti szakaszának kivitelezése. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Még mindig nem késő elvégeztetni a szezon megkezdéséhez elengedhetetlenül szükséges karbantartási munkálatokat a tüzelő-fűtő berendezések esetében. Fűtési technológiától függetlenül komoly veszélyt jelenthet, ha a fűtőeszközt nem rendeltetésszerűen használják, ha szabálytalan annak kivitelezése, vagy ha a rendszeres műszaki felülvizsgálatot elmulasztották. Ugyan a fűtési szezon hivatalosan csak október 15-én kezdődik, az idő egyre hűvösebb, napról-napra közelebb kerülünk ahhoz, hogy újra üzembe helyezzük fűtőberendezéseinket.

Muraközi István polgármester és Dr. Csige Imre a Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft szakmai vezetője mutatta be azt a mentőtiszti gépkocsit, amely a Berettyóújfalu lakóinak ügyeleti ellátását teszi könnyebbé.

Új videoklipel jelentkezett a debreceni punk-rock trió! Az ATOM zenekar második kisfilmjét a 2019 májusában megjelent Audiodopping lemezen található, Így vagy úgy című dalukra készítették. A forgatás helyszínéül a berettyóújfalui sportpálya szolgált, a felvétel és a vágás pedig Mocsári Ádámnak és Harsányi Alexnek, a debreceni Atomic Media csapatának keze munkája. Ezzel a dallal a zenekar első nagylemezének második videóklipje született meg.

Idén nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Berettyóújfalu és Vidéke Méhészek Egyesülete és a Bihari Mézlovagrend szakmai találkozójával egybekötött méz- és eszközvásár a Nadányi Zoltán Művelődési Házban. KÉPGALÉRIA

A közelgő állatok világnapja és a rendelő 10 éves fennállásának alkalmából nyílt napot - egzotikus állatsimogatót, állatbemutatót (tücskök, bogarak, agámák, madarak, kígyók, emlősök, csigák), póni lovagoltatást, - szervezett ma délelőtt a Pethouse Állatorvosi Rendelő. KÉPGALÉRIA

Berettyóújfalu Város Önkormányzata veszélyeshulladék-gyűjtést szervez 2019. szeptember 28-án, szombaton 8-12 óra között a Herpály-Team Kft. udvarán (Berettyóújfalu, József A. u. 35.).