TELEKOM BANNER

BOLDOG KARÁCSONYT!

Milák Kiara, 8 éves

Milák Kiara 8 éves

Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola Berettyóújfalu

2018karivirag

lily

millenniumkicsi2

gazdatél

aurabannermedium2

2018trendykaracsonykicsi

Berettyó Kártya 2017 borító

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. december 13. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Májgombócleves

Sertéspörkölt tarhonyával, csemegeuborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott burgonya főtt tojással, darált hússal

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Sült hús tört burgonyával

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Gyümölcsleves

Rántott szelet zöldséges bulgurral, káposztasaláta

veradas

koboreb

ilonabanner2018  

viastein

 TELEKOM BANNER

Bár a többség a családra, szeretetre, meghitt hangulatra asszociál a karácsony kapcsán, mégis minden második otthonban áll a bál az ünnepek alatt. A nők kétharmada jelentős stresszt él át ilyenkor, ötből négyen nyugodtabbak lennének, ha több segítséget kapnának párjuktól, gyerekeiktől az előkészületek során. A közvélekedés szerint a karácsonyi nagytakarítás a nő feladata, takarítónőtől segítséget kérni kisvárosban, vidéken pedig szégyen – derült ki a Rendi.hu felméréséből.

Az adventi időszakban, Debrecenben az autóbuszok, trolibuszok, villamosok monitorain bűnmegelőzési üzenetekkel figyelmeztetnek a rendőrök.

Sajtótájékoztatót tartott  Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, a Hajdú 04-es választókerület választókerületi elnöke, melynek témája a nemzeti konzultáció volt.

Útnak indul holnap reggel a Bihari Népfőiskolások és helyi önkéntesek alkotta 11 fős csapat, a 300 lelket számláló Székelylengyelfalvára, hogy a testvértelepülés gyemekeinek átadhassa a városunk polgárai által készített ajándékcsomagokat. 

Összefogtak a Tama Hungary Kt. dolgozói és játék adományokat gyűjtöttek, hogy december 6-án a Télapó segítségével átadják azokat a Gróf Tisza István Kórház gyermekosztályán fekvő kis betegeknek, mosolygósabbá téve a napjukat, elősegítve ezzel a gyógyulásukat  A meglepetés nagyon jól sikerült, a legapróbbak is boldogan vették át a csomagot, és szívesen fotózkodtak a Mikulással. A példaértékű akció az adományozók, a gyerekek, a szülők és a dolgozók közös éneklésével zárult. KÉPGALÉRIA

Határérték feletti DON mikotoxin tartalom miatt gluténmentes zab alapanyagok és termékek forgalomból való kivonását rendelte el azonnali hatállyal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A szennyezett zabpehely, zabtöret és zabliszt felhasználásával készült termékeket a fogyasztóktól is vissza kell hívnia az érintett gyártóknak. A toxinos alapanyag egy angliai vállalkozástól érkezett hazánkba, így a Nébih az esetről a tagországokat is értesítette.

A Berettyóújfalu és Vidéke Méhészek Egyesülete és a Bihari Mézlovagrend tagjai immár II. alkalommal adományoztak mézet a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház gyermekosztályán lábadozó kis betegeknek, azok szüleinek és az osztály dolgozóinak. KÉPGALÉRIA

A Magyar Református Szeretetszolgálat ebben az esztendőben is megszervezi az élelmiszergyűjtési programot illetve a Nyilas Misi Karácsonya elnevezésű csomaggyújtést azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsanak az arra leginkább rászorultaknak. A két program részleteit az alábbiakban olvashatják.

Adventi programokkal egybekötött gyertyagyújtások a Makk Kálmán Moziban 2018. december 2-án, 9-én, 16-án és 23-án, 16 órai kezdettel.

A Bodorka NépmesePontban 2018. december 8-án, szombaton 10-12 óra között családi délelőttre várják a kicsiket és nagyokat.

Mikulás játszóházzal és egyéb meglepetésekkel várják az érdeklődőket 2018. december 5-én, 16 órától a Nadányi Zoltán Művelődési Házban.

A Berettyóújfalu Praxisközösség nyílt napot tart 2018. december 4-én, 10 órától 17 óráig.

A Berettyóújfalui Polgármesteri Hivatal 2018. december 17-28-ig téli igazgatási szünetet tart. Az igazgatási szünet ideje alatt a hivatal csökkentett köztisztviselői létszámmal ügyeletet tart. 

Csodálatos karácsonyi díszekből nyílt ma kiállítás a Nadányi Zoltán Művelődési Ház Bihar Vármegye képgalériájában. KÉPGALÉRIA

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai idősek részére tartottak prevenciós előadást 2018. november 23-án, Csökmőn.

Sifu Bagoly Tibort – H.W.T.C.A. elnök, magyar és európai főinstruktor – egy háromnapos szemináriumra hívta meg Leung Kwok Wah nagymester, amely Kína Nanchang városában kerül megrendezésre ez év novemberében. A város ajándéka születésnapi banketten kerül átadásra.

100 éve ért véget az I. világháború, ennek kapcsán több emlékező eseményt is tartottak 2018. november 21-én Berettyóújfaluban. KÉPGALÉRIA

Második alkalommal került megrendezésre Berettyóújfaluban a Lisztérzékenyek Jótékonysági bálja, melynek idén a Kobos Endre Városi Sportcsarnok adott otthont. KÉPGALÉRIA!

Fotó: illusztráció/MTI

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indíthatja el. A program több elemeként Hajdú-Bihar megyében a 4211-es jelű Püspökladány-Sárrétudvari összekötő út több mint 4,2 kilométeres hosszon teljes körűen újult meg.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság 2018. november 19-én nyugdíjas állománya részére tartott találkozót.