precizbanner

bakelitbanner

banneranivill

coaching

termeloiallo

2016tavaszbanner

marilyn

BoPi nyito banner uj

17tavasz

2017. június 23. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lebbencsleves

Ananásszal-sajttal besütött csirkemell karottás rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldségleves

Paprikás csirke tésztával

"B" menü:

Zöldborsóleves

Csirkemell csíkok vitaminsalátával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

precizbannerkicsilovevintageuj

Berettyóújfalu Város Önkormányzata meghirdeti az alábbi garázsok bérletét versenytárgyalás útján.

Berettyóújfalu Helyi Választási Iroda a népszavazás kezdeményezéséről, az európai polgári kezdeményezésről, valamint a népszavazási eljárásról szóló 2013. évi CCXXXVIII. törvény 37.§-ban foglaltak szerint közzéteszi, hogy Berettyóújfalu Város Önkormányzata Képviselő-testülete alábbi 4 tagja: Bónácz János, Nagy Istvánné, Nagy László, Szabó Katalin az alábbi kérdésben helyi népszavazási kezdeményezést nyújtott be. Kérdés: „Akarja-e Ön, hogy Berettyóújfalu Város Önkormányzata Képviselő-testülete a berettyóújfalui 335/10 hrsz-ú ingatlan büntetés-végrehajtási egészségügyi központ kialakítása céljából történő állami tulajdonba adásáról szóló 107/2017. (V. 25.) önkormányzati határozatot visszavonja?” A helyi népszavazási kezdeményezés 2017. június 21-én 8 óra 51 perckor került benyújtásra. Berettyóújfalu, 2017. június 22. Dr. Körtvélyesi Viktor jegyző, HVI vezető

A fesztiváli pezsgés lesz úrrá a nagyváradi várban pénteken a déli óráktól: rajtol az 5. Szent László Napok Királyi hetét csúcsra járató programkavalkád.

Másodfokú hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár csütörtökön 0 órától jövő hétfőn 24 óráig - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

A reformáció Váradon – ezzel a címmel szervezett a Magyar Polgári Egyesület tartalmas, érdekes konferenciát a június 19–25. között zajló Szent László Napok programjaként. Az eseményen Nagy József Barna, a Polgári Egyesület elnöke, a Szent László Napok egyik szervezője köszöntötte a népes közönséget és az előadókat. Megköszönte Dr. Hermán M. Jánosnak, aki egészségügyi gondok miatt nem lehetett jelen, hogy a régi bibliákat, illetve a különböző nyelveken kiadott bibliákat (pl. koreai, perzsa, filippino, stb.) átadta a szervezőknek a kiállítás céljára.

A rendőrök elsődleges célja az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése és a balesetek megelőzése volt.

A nyári időjárásban ugrásszerűen megnő a két keréken közlekedők száma Hajdú-Bihar megye útjain is. Sok a motoros és kerékpáros, akiknél magasabb a baleseti kockázat. A nyári szünet beköszöntével megnövekedik a közlekedésben résztvevő gyerekek száma.

Keddtől, átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon. A tűzgyújtási tilalom ideje alatt tilos a tűzgyújtás a felsorolt területeken található kijelölt tűzrakó helyeken is.

Hétfőn, a délutáni órákban, Szent László királyunknak a nagyváradi székesegyház előtt álló szobránál főhajtással és koszorúzással kezdődött el az immár ötödik alkalommal megszervezett, június 19–25. között zajló Szent László Napok.

A 7-es választókörzet önkormányzati képviselője, Szántai László lakossági fórumra invitálta városunk lakóit 2017. június 19-én a Nadányi Zoltán Művelődési Házba. A tájékoztatón többek között napirenden szerepelt a börtönkórház ügye is.