precizbanner

bakelitbanner

epervasa15

banneranivill

coaching

2016tavaszbanner

marilyn

BoPi nyito banner uj

17tavasz

2017. május 23. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Erdei gyümölcsleves

Tavaszi töltött rántott csirkemell burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Babgulyás füstölt hússal

Krumplis kocka

"B" menü:

Zöldborsóleves

Csirkemell csíkok vitaminsalátával, ezersziget öntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

kisvonatujlovevintageuj

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az Eon Zrt. értesítése alapján 2017. június 08-án nem lesz áramszolgáltatás, mely a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Berettyóújfalu, Kossuth u. 17-19. szám alatti objektumát is érinti. Erre való tekintettel az említett napon nem lesz ügyfélfogadás a rendőrkapitányság objektumában. Baradács Péter r. százados hivatalvezető, Berettyóújfalui Rendőrkapitányság

Pünkösdi „hosszú” hétvége közeledik! Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, a nemzetközi ünnepek alkalmával közútjainkon megnövekszik a forgalom. A szomszédos Romániában a híres Csíksomlyói búcsú kerül megrendezésre, ezért az amúgy is nagy forgalmú 42. és 47. számú főutak forgalma megnő.

Május utolsó vasárnapja a gyerekekről szól, így van ez a megye tűzoltólaktanyáiban is, ezen a napon a tűzoltók nyitott szertárkapukkal várják az oda látogató családokat, gyerekeket.

Az idei városnapi események is több napot ölelnek keresztül, amelyeket a kulturális események, vetélkedők, kiállítások, futóverseny ünnepi testületi ülés és városi kitüntetések is színesítenek. Május 20-án immár 20. alkalommal ünnepeltük együtt a város napját a Szent István téren. KÉPGALÉRIA

A Berettyó Kulturális Központ és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében került megrendezésre a Bihari 7 Próba rendezvénysorozat Bihari Értékek turisztikai szakmai délelőttje 2017. május 20-án, szombaton 10 órától a Makk Kálmán Moziban. KÉPGALÉRIA

A Területi- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) - a most elbírált - közel 26 milliárd forintnyi fejlesztési összegéből a megyében Berettyóújfalu kapta a legtöbb támogatást, pontosan 2 milliárd 800 millió 106 ezer 127 forintot. Az elnyert forrás felhasználásáról, városunkat érintő beruházásokról, fejlesztésekről Muraközi István, városunk polgármestere nyilatkozott lapunknak.

A FIDESZ-KDNP sok szeretettel meghívja Önt a 2017. május 18-án, csütörtökön, 18 órakor, a Nadányi Zoltán Művelődési Házban (4100 Berettyóújfalu, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 27.) rendezendő lakossági fórumára, ahol Bencsik András újságíró, lapszerkesztő lesz a vendég.

Berettyóújfalu Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és családját, barátait a város napja alkalmából 2017. május 15-23. között megrendezésre kerülő programokra.

Berettyóújfalu Város Önkormányzata Képviselő testülete a 2017. április 27-ei ülésén döntött arról, hogy a székelylengyelfalvi Orbán Balázs családi sírkert helyreállítására 300.000 Ft összegű támogatást nyújt.

Helyi óvodások látogatták meg a berettyóújfalui rendőröket, akik játékos formában baleset-megelőzési foglalkozást tartottak nekik.