precizbanner

Berettyó Kártya 2017 borító

kutyakozmetika allo

ilonaosz17

coaching2

trendyosz

termeloiallo

2017oszbanner

BoPi nyito banner uj

2017. október 24. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tarhonyaleves

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lebbencsleves

Sárgaborsó főzelék debreceni párossal

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok vitaminsalátával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

precizbannerkicsibobpark

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezés Berettyóújfaluban a református templomban tartott ünnepi istentisztelettel vette kezdetét, melyen Szabóné Nagy Andrea református lelkipásztor igehirdetését hallhattuk. Ezt követően a rendezvény - a kedvezőtlen időjárás miatt - a Járási Hivatal Fráter László termében folytatódott. KÉPGALÉRIA

Tájékoztatjuk a mai ünnepi megemlékezésen részt vevőket, hogy arra - a tartósan kedvezőtlen időjárás miatt - 11 órától, a Járási Hivatal Fráter László-termében kerül sor. A rendezvény végén természetesen lehetőség lesz a megemlékezés koszorúinak, virágainak elhelyezésére az emlékműnél.

A hétvégén került nyilvánosságra a Facebookon keresztül az a tény, hogy a Gróf Tisza István Kórház főigazgatója felmentette osztályvezetői beosztása alól Dr. Zákány Zsolt főorvost. A személyes Facebook oldalán főorvos Úr a maga szempontjából leírta, hogy szerinte miért is történt meg az a lépés. Engedjék meg, hogy ezen írás segítségével megvilágítsam a döntésem hátterét a Kórház és az én szempontomból is. Azaz: hallgattassék meg a másik fél is!

2016-ban a Vass Lajos Népzenei Verseny Kárpát-medencei döntőjében kiemelt nívódíjjal jutalmazták városunk szülöttét, Turzó Boglárkát, aki az éneklés mellett a Bajnóca Néptánc Egyesület alapító tagja és egyik művészeti vezetője is. Az interjúban Bogival ismerkedhetnek meg, tánc iránti szeretetével, illetve november 3-án izgulhatunk érte, hiszen a Fölszállott páva című népzenei és néptánc tehetségkutató versenyen is hallhatjuk őt énekelni.

Szív City elnevezéssel az életmentést segítő mobilapplikációt mutatott be az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel, valamint a jogszabályok előírásainak megfelelően közlekedjenek! Ne feledjék: mindenkit hazavárnak! 2017. október 17-én 11 óra 40 perc körül a 47-es számú főúton, Berettyóújfalu belterületén, a Kossuth utcában egy motoros és egy személygépjármű összeütközött. A baleset következtében a motor sofőrje, egy 53 éves helyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés elsődleges adatai szerint a baleset azért következett be, mert a motorkerékpár vezetője nem tartott kellő követési távolságot.

Az őszi időjárással együtt járó változások jelentős hatást gyakorolnak a közúti közlekedésre is, hiszen kedvezőtlenebbé válnak az út-, az időjárási és a látási viszonyok. Ezek a változások jelentik az őszi közlekedés speciális veszélyeit, melyekkel a biztonságunk, valamint testi épségünk és egészségünk megőrzése érdekében minden közlekedőnek tisztában kell lennie.

Tisztelt Berettyóújfalui Lakosok! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Berettyóújfalu Város Önkormányzata által benyújtott, az „Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése” című, TOP-4.1.1-15 azonosítószánú pályázat keretében megtörtént a Berettyóújfalu, Bajcsy-Zsilinszky utca 3-5. szám alatti felnőtt háziorvosi rendelő épületének felújítása. A rendelő ünnepélyes megnyitójára 2017. október 25. napján 10 órakor kerül sor. Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a háziorvosok a rendelést ténylegesen 2017. október 30. napján kezdik meg a felújított épületben. A háziorvosok tehát a kórházi rendelőben 2017. október 26. napjával bezárólag befejezik tevékenységüket, míg az orvosok felújított rendelőbe történő visszaköltözésének napján, 2017. október 27-én (pénteken) 24 órás orvosi ügyelet áll majd a betegek rendelkezésére. 2017. október 30. napjától a háziorvosok rendelési ideje is módosulni fog, a rendelési időt tartalmazó közlemény szerint. Berettyóújfalu Város Önkormányzata

Berettyóújfalu Város Önkormányzata tisztelettel meghívja a város lakosságát az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepi eseményekre 2017. október 23-án, valamint a forradalom és szabadságharc áldozatainak emléknapján tartandó megemlékezésre 2017. november 4-én.

 

Ismét együtt Berettyóújfalu egyik legismertebb együttese, akik hosszas megbeszélések után úgy döntöttek, hogy a legendás, és a rock egyik aranykorának tartott '90-es évek szellemét feltámasztva újra életre keltik a zenekart. A három oszlopos tag - Paszti, Zoli és Zsolti - mellett negyedikként a basszusgitárt az Abiocore-ból és a Szélső Érték-ből már jól ismert Kahut János (Jóni) kezeli. Az újjáalakulást nem pusztán nosztalgiázásnak szánják. A régi dalok mellett gőzerővel dolgoznak az új dalokon, melyekkel elindítják a Trident legújabb korszakát. Október 21-én Berettyóújfaluban adják első koncertjüket, minek apropóján Papp Zsoltival, a zenekar dobosával és egyben vezetőjével beszélgettem, illetve tettem fel neki néhány kérdést.