precizbanner

mesolaser

2016tavaszbanner2

lily

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

arzuhanas2017

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. február 23. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Rakott krumpli

Heti "B" menü:

Gyümölcsleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

veradas

koboreb

telivasar 

alkusz2 

 

A Szent Márton Patika 5 fős lelkes kis csapata elindult a Richter Anna Díj pályázaton, ÉLETMÓDVÁLTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE című projektjükkel. A beérkező 200 pályázat közül bekerültek a 12 legjobb közé, most közönségszavazás dönt, melyik csapat kapja meg ötlete megvalósításához a 4 millió forintos támogatást Ha sikerül a nyertesek közé kerülniük, a Richter Anna Díj segítségével 7 hónapon keresztül különféle programok segítségével ismertetik meg Berettyóújfalu és vonzáskörzete lakóival az életmódváltás lépcsőfokait. Ismerjük meg őket és SZAVAZZUNK BERETTYÓÚJFALU CSAPATÁRA!

A rendszerben elveszett betegek, hiányos tájékoztatás, előítéletek, végeláthatatlan várólisták a diagnosztikában és megtagadott vizsgálatok – problémák, amik súlyosan befolyásolják a daganatos nők gyógyulását. Érintett betegek osztották meg az Intimával 9 hónapon keresztül tapasztalataikat a nőgyógyászati és onkológiai ellátásról és az egészségügyi dolgozókról. Véleményük látleletet a hazai egészségügy problémáiról.

Az adventi időszak beköszöntével talán még többet gondolunk azokra a családtagjainkra, barátainkra, ismerőseinkre, akik szülővárosuktól távol, valahol a nagyvilágban keresik a boldogulásukat, és a szeretet ünnepét is távol töltik hazájuktól, otthonuktól, szeretteiktől. Új riportsorozatunkban ilyen történeteket szeretnénk bemutatni, melyek főszereplői bepillantást adnak életük egy bizonyos periódusába, megosztják velünk külföldön megélt sikereiket, kudarcaikat, tapasztalataikat. 

2018. szeptember 25-én ötödik alkalommal került megrendezésre a Berettyóújfalu Praxisközösség Nílt Napja a szervezet székházában Berettyóújfaluban, a Millenniumi út 4. szám alatt.

Szűcs Ildikó Anna vagyok, tetoválóművész és egyedülálló édesanya. Saját tapasztalataim alapján tudom, hogy ez utóbbi legalább annyira teljes embert kíván, mint bármilyen más foglalkozás. Ezért szeretném létrehozni az Anyacsodát, amely egy segítő közösség, fő célkitűzése a gyermekek segítése, és életének, jobbá, boldogabbá tétele, gondviselőjükön, édesanyjukon keresztül.

Kedves Olvasóink! A segítségüket szeretnénk kérni az alábbi kérdőív kitöltésében, amellyel hozzájárulnak ahhoz, hogy létrejöhessen egy olyan egészségturisztikai webportál, amely elősegíti a Biharban élő emberek egészségértésének, egészségtudatosságának fejlődését, a régió egészségturizmusának erősödését.

A rossz időjárásra is érkezett már panasz.

Csak minden 5. szállásadónál nem volt még példa kekeckedő vendégre – derült ki a Szallas.hu legújabb felméréséből. Jellemzően a nők és a tehetősebb vendégek tesznek panaszt, melynek tárgya akár a rossz időjárás is lehet, amit számon kérnek a szállásadón. A recepción vagy a vezetőségnél reklamálnak, de a többség bárkivel megelégszik, aki elérhető éppen. Bár a legtöbb szálláson csupán évi 1-2 alkalommal fordul elő szőrszálhasogatás, néhol hetente megesik. Általában a szolgáltatást, a többi vendéget vagy a berendezést éri szó.

Berettyóújfalu még nem kapott szavazatot, pedig több kisebb településnek sikerült megelőznie a legnagyobb vendégforgalmat bonyolító turisztikai központokat az Év Szállása verseny népszerűségi listáján. A portál a megmérettetés kapcsán összegyűjtötte a hazai szállodai rekordokat, amelyek között 9 millió forintos számla és 103 éves vendég is szerepel.
 

Mobiltelefonos alkalmazás indult várandós kismamák számára a magzati élet fejlődésének nyomon követésére. A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet támogatta.

November 15-én egy különleges rendezvénysorozat keretében emlékeztek meg a Diabétesz Világnapjáról a berettyóújfalui Nadányi Zoltán Művelődési Központban.

A szénanátha és az egyéb, fű- és fafélék okozta allergiák a tavasszal és a nyárral állnak összefüggésben mindannyiunk fejében. Holott a szezonális allergiás tünetek ősszel ugyanúgy lecsaphatnak, mint a napos hónapokban, ráadásul az őszi hideg levegőben ugyanolyan erős allergének keringenek, mint a pollenek.

Egészséges életmód- ezotéria- önismeret szerdánként. 17,30-tól REIKI gyógyító meditáció, utána előadások 18-20 óráig. Életreform Egyesületi Esték júniusi programjai.

Budapest, 2013-03-20 - 528 helyszín, 1.597.163 átfogó vizsgálat, 132.964 látogató, ez a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja elmúlt három évének mérlege. 2020-ig mintegy tíz éven keresztül az országot járva vizsgálja a hazai lakosság egészségügyi állapotát.Célja az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése, kiszűrése az Európai Unióban is használatos korszerű diagnosztikai eszközökkel.

AZ ÉDES Közhasznú Egyesület 2013. március 19-én 16:30 órakor kezdődő foglalkozásán a diabétesz helyes kezeléséről folytatódik a januárba elkezdődött diabétesz oktatás.

A minőségi alvás hiánya számos betegség forrása. Könnyen vezethet diabéteszhez, stroke- hoz, vagy akár szívinfarktushoz. A Magyar Alvástársaság éppen ezért szeretné felhívni a lakosság figyelmét a nyugodt, pihentető alvás szerepére, az alvászavarok leküzdésének jelentőségére. Idén március 15-e az Alvás Világnapja.

Hazánkban évről évre emelkedik a diabéteszben megbetegedettek száma. A helytelen életmód, a mozgáshiány egyik kiváltó oka lehet a betegség kialakulásának. A cukorbetegség megelőzéséről és a vércukorszint mérés szükségességéről a Bihari Diabétesz Egyesület elnökével, Pap Sándorral beszélgettünk.

2013. január 15-én, kedden 16 órától a berettyóújfalui Nadányi Zoltán Művelődési Központ Erdélyi Gábor termébe szeretettel várunk minden érdeklődőt. Program a diabétesz helyes önkezelése. Előadó: Csiki Ilona diabetes szakápoló.

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal 2011. november 1. óta gyűjti és dolgozza fel az energiaital-fogyasztással összefüggő események adatait. Az egy év mérlege figyelmeztető adatokat tartalmaz: 232 esetben érkezett jelentés túlzott energiaital fogyasztással összefüggő eseményről, rosszullétről, kellemetlen tünetekről.

A Tiszántúli Református Családok Egyesülete tisztelettel meghívja Önt és családját, barátait soron következő előadására, melynek témája: Az érelmeszesedés gyógyítása, megelőzése immunizálással.