artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. november 30. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Őszibarack krémleves

Baconnel töltött csirkemell rántva, parajos burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Vaníliakrémes palacsinta gyümölcsöntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gulyásleves

Káposztás kocka

Heti "B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ

Hirdessen nálunk – dolgozzunk együtt vállalkozása sikeréért!

Berettyóhír 2011 decemberében indult Berettyóújfalu független hírportáljaként, amely céljául a város lakóinak friss, színes és hiteles tájékoztatását tűzte ki, és a  oldalra kattintva érhető el. A maga nemében egyedülálló nemcsak a városban, hanem a bihari régióban is - hiszen nincs másik naponta frissülő, saját tartalommal rendelkező, online hirdetési felületet kínáló médium a megye ezen részén.

Az indulás óta eltelt idő alatt bebizonyosodott, hatalmas igény van a lakosság részéről egy naprakész, a hétköznapi élet minden területét felölelő hírforrásra, ahol az információszerzésen túl olvasóink véleményüket is megoszthatják egymással, sőt hatékony apróhirdetési lehetőséggel is szolgálunk. Büszkén mondhatjuk, ma már  havonta átlagosan 50 ezer oldalmegtekintést regisztrál weboldalunkon a Google hivatalos látogtáselemzője.

Miért hirdessen a Berettyóhír portálon?·          

·           Mert az online reklámot a hagyományos nyomtatott sajtóval szemben folyamatosan naprakészen tarthatja

·           Mert a világhálón való megjelenés időben és helyben kötetlen, hirdetése bármikor elérhető (ellentétben a nyomtatott, a rádiós és televíziós hirdetéssel)

·           Mert a hirdetése interaktív is lehet, a beépített linkek segítségével egyetlen kattintással saját weboldalára, vagy Facebook oldalára irányíthatja a célközönséget

·           Mert az online hirdetések ár-érték aránya sokkal kedvezőbb a nyomtatott médiában elhelyezett reklámokkal szemben (nálunk nincs anyag-, nyomtatási-, terjesztési költség)

·           Mert a Berettyóhír naponta frissíti tartalmát, így a látogatók nap mint nap visszajárnak az oldalra

·           Mert nem csak friss tartalmat, HATÉKONY apróhirdetési lehetőséget is kínálunk olvasóinknak

·           Mert vállalkozása népszerűsítésére mi a közösségi marketing eszközeit is bevetjük; Facebook oldalunkon keresztül már közel 13 000 emberrel vagyunk napi kapcsolatban

·           Mert különféle játékokkal igyekszünk felkelteni olvasóink érdeklődését, növelve ezzel hirdetése hatékonyságát

·           Mert a helyi igényeket igyekszünk kiszolgálni – figyelembe vesszük a felvetéseket, ötleteket, javaslatokat, az építő jellegű kritikákat

·           Mert a minőségben nem ismerünk kompromisszumot (nálunk nincs homályos fotó, elmosódott, olvashatatlan szöveg)

 
A Berettyóhír az alábbi hirdetési módokat kínálja Önnek!
  • Statikus banner (állókép)

Bannerzónáink mindegyike a látogatók által preferált helyen került kialakításra,  a bannerek szerkesztése során pedig igyekszünk annak grafikai elemeit és színvilágát úgy kialakítani, hogy olvasóink számára minél figyelmfelkeltőbb legyen. A bannerek segítségével a látogatót a vállalkozás saját weboldalára vagy közösségi oldalára irányítjuk, ha ez nincs, akkor igény szerint PR cikket készítünk, melynek díjazását a SZPONZORÁLT CIKK címszó alatt találja. 

Kész hirdetési anyagot csak doc, pdf, jpg, png vagy gif formátumban tudunk fogadni !

A bannerek pozíciói és árai a következők:
 
Bannerzóna 1: 18000.-/hó vagy 7000.-/hét
Bannerzóna 2: 15000.-/hó vagy 5000.-/hét
 
 
Minimum 3 hónapra vagy annál hosszabb időre történő megrendelés estén
10% kedvezményt adunk ügyfeleinknek
a fenti, alanyi adómentes árakból.
 

Bannerzónáink elhelyezkedése:

bannerzonakuj

 
  • Szponzorált cikk

Oldalunkon  PR cikk megjelentetésével is reklámozhatja vállalkozását! Az írást a Berettyóhír szerkesztője készíti el az Ön igényei alapján, max. 1000 karakter terjedelemben (2-3 fotó csatolása is lehetséges). A cikk 1 hétig a címoldalon jelenik meg, azután automatikusan a friss hírek alá kerül, de továbbra is a weboldalon, a SZPONZORÁLT CIKKEK rovatban marad! 

Ára: 22 000.-/megjelenés

  • Fizetett politikai hirdetés

Oldalunkon fizetett politikai hirdetés megjelentetésére is van lehetőség, amely cikként címoldalon jelenik meg, azután automatikusan a friss hírek alá kerül, de továbbra is a weboldalon, a SZPONZORÁLT CIKKEK rovatban marad! 

Ára: 25 000.-/megjelenés

  • Kiemelt apróhirdetés

A kiemelt apróhirdetéshez statikus vagy Gif bannert készítünk igény szerint, amelyet a Címoldalunkon kiemelt zónában, illetve Facebook oldalunkon kiemelt pozícióban helyezünk el, és a kívánt időtartamig ott is tartjuk.

Ára: 5000.-/hét

  • gyaszhirGyászhírek

A gyászhíreket, megemlékezéseket a Címoldalon található Gyászhírek modulunkban helyezzük el, ahol slideshow-szerűen váltogatják egymást az aktuális hirdetések, amelyek igény szerint fotót, szöveget is tartalmazhatnak. A gyászhíreket Facebook oldalunkon is közzétesszük.

Ára: 3000.-/hét

 

  • Szponzorált játék

 - Portálunkon szponzorált játékkkal is népszerűsítheti vállalkozását! Különféle nyereményjátékok (épületfelismerős játék, babafotó pályázat)) futnak folyamatosan weboldalunkon és facebook profilunkon egyaránt, melyet igény szerint az Ön vállalkozásához kapcsolunk, növelve ezzel annak népszerűségét. 

Ára: 16000.-/hó

 

Ügyfeleinknek személyre szabottan kínáljuk a legmegfelelőbb árajánlatot, 

ezért kérdéseivel kérjük keressen
az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
 

Gulyás Lenke
Tel: 06/30 336 2226
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszését,
és hamarosan az ügyfeleink között tudhatjuk Önt is!