artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2022. október 5. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Betyárborda rántva, burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (650 Ft):

Vaníliás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Céljuk a balesetek megelőzése, valamint a szabálysértők forgalomból történő kiszűrése volt.

A két férfi vezetői engedély nélkül ült volán mögé, a berettyóújfalui rendőrök eljárást indítottak velük szemben.

Hamis, pánikkeltő információ terjed a közösségi oldalakon, melyre a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság az alábbi közleménnyel reagált:

"Az elmúlt napokban különböző bejegyzések jelentek meg a közösségi oldalon arról, hogy a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság illetékességi területén található több településen egy gyanús, fekete színű járművet láttak, amivel feltehetően bűncselekmény elkövetésére készülnek. A járműről fotó készült, amit a közösségi médiában többen megosztottak. A bejegyzést a jármű tulajdonosa is látta, aki erről a rendőrségen bejelentést tett. Az is kiderült, hogy meghatározott céllal közlekedett az adott településeken, bűncselekmény elkövetésével nem hozható összefüggésbe.

Egy közösségi oldalon terjedő bejegyzés miatt indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság. A post egy támadásról szólt. Még július 30-án éjjel az Erzsébet utcában egy férfi hátulról megragadott egy fiatal nőt, majd felemelete és több méteren keresztül vitte magával. A sértett sikítani kezdett és mindent megtett, hogy támadója szorításából szabadulni tudjon. Erőfeszítései célt értek, a férfi elengedte, majd elfutott a helyszínről.

A 37 éves férfi összeütközött két motorossal, majd elhagyta a helyszínt. Három hét bujkálás után most bűnügyi őrizetbe került.

Három sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, egy férfit pedig előállítottak a rendőrök.

Teljes útlezárás lesz Berettyóújfalu és Földes között. Egy korábban történt baleset miatt a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság bizonyítási kísérletet tart 2022. július 12-én 21 órától 23 óráig a 42-es számú főút 31 km szelvényében. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás lesz. A forgalmat Derecske és Bakonszeg irányába terelik a rendőrök.

Friss: A helyszínelést és a műszaki mentést 2022. július 10-én 12 óra 20 perckor befejezték, a forgalom ismét zavartalan.

Egy kisbusz, egy mezőgazdasági vontató és egy kisteherautó ütközött össze Földes és Berettyóújfalu között. A balesetben ketten meghaltak, nyolcan megsérültek.

Közúti közlekedési baleset történt a 42-es számú főút 31. kilométerszelvényében 2022. július 10-én 4 óra 30 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy kisbusz, egy mezőgazdasági vontató és egy kisteherautó . A balesetben ketten meghaltak, nyolcan megsérültek.

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt az adott útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Derecske és Hajdúszovát irányába terelik a rendőrök.

A püspökladányi rendőrök várják a gépjárművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság 09070/137/2022 bűnügyi számon halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Egy állampolgár jelentette, a balmazújvárosi rendőrök biztonságos helyre vitték, egy állatmentő alapítvány pedig befogadta a kölyökmacskákat.

A berettyóújfalui rendőrök egy órán belül elfogták azt a fiatalt, aki feltört egy tejautomatát és ellopta a benne lévő pénzt.

A helyi rendőrökkel együtt ellenőrizte a Hajdú-Bihar megyei határszakaszt a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálatának helikoptere 2022. június 16-án délelőtt. A sűrű növényzet miatt a madártávlatból végzett megfigyelés a leghatékonyabb ezen a területen. A shengeni külső határszakaszon végzett közös munkát a Biharkeresztesi, Létavértesi, valamint a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai segítették.

A konyári férfi kitépett a földből egy STOP táblát, majd hazavitte. Közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint lopás vétség miatt kell felelnie.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi egységei a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársaival közösen hajtottak végre egy összehangolt akciót a megye több településén is. Céljuk egy kábítószer-kereskedő hálózat felszámolása volt.

Összesen kilenc helyszínen tartottak razziát 2022. május 17-én a Terrorelhárítási Központ három műveleti egységével, a Békés, a Jász-Nagykun-Szolnok és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közterületi és Támogató Alosztály munkatársaival, valamint a Hajdúhadházi és a Püspökladányi Rendőrkapitányság rendőreivel.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es számú főúton ellenőrizték a járművezetőket 2022. május 13-án. Az egyenruhások a balesetek megelőzése és a közlekedés biztonságának javítása érdekében ezúttal Biharkeresztes külterületén hajtottak végre összehangolt ellenőrzést, amely során egy drón is segítette munkájukat.

A férfi egy 13 éves lánynak is adott el a tiltott szerből.

Személyautóval közlekedett egy 25 éves nő 2022. február 11-én 14 óra 30 perc körül a 42-es számú főúton, Földes irányába. A sofőr egy kamion előzésébe kezdett, azonban rosszul mérte fel a vele szemben közlekedő gépkocsi távolságát. Hiába fékezett mindkét autó, a balesetet nem tudták elkerülni és összeütköztek. A nő által vezetett Toyota az árokba csapódva állt meg, míg az egyébként szabályosan közlekedő Skoda még a kamionnak is nekiütközött érintőlegesen. A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A derecskei rendőrök két férfit vettek őrizetbe, akik a megalapozott gyanú szerint rendszeresen árulták a tiltott szert. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon 2021 márciusában indult büntetőeljárás új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt, miután a Pocsaj településen öt fiatalt igazoltattak a rendőrök, akiknél kábítószergyanús anyagot találtak.

Ártánd közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2022. május 8-án 9 óra 20 perckor egy román állampolgár az általa vezetett kisbusszal, ami a hozzákapcsolt utánfutón egy személygépkocsit szállított. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járműszerelvény súlya meghaladja a megengedett legnagyobb össztömeget, ezért a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, és a 32 éves járművezetővel szemben 200 000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki.

Egy halastó tulajdonosát hallgatták ki gyanúsítottként a berettyóújfalui rendőrök. A bejelentés 2022. április 22-én érkezett a rendőrségre arról, hogy óriási mennyiségű haltetemet találtak egy mezőgazdasági terület mellett. A nyomozók azonnal az ügy felderítésébe kezdtek és hamar kiderült, hogy az elpusztult állatokokat egy közeli tóból vihették oda.