artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. február 2. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Májgombóc leves

Mexikói csirkés fajitas bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

Heti desszert (800 Ft):

Meggyes-mákos krémmel töltött palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy vegyék figyelembe a megváltozott út-, és látási viszonyokat a közlekedésük során. A helyszínelőket riasztották 2023. január 9-én 18 óra körül Debrecenben. A bejelentés szerint az Egyetem sugárúton elgázoltak egy nőt a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, majd mentőt hívtak a sérülthöz.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a gépjárművekből történő lopások megelőzése érdekében nyújt néhány megfontolandó tanácsot.

Az időjárás előrejelzések szerint egyre nagyobb valószínűséggel fordulhat elő eső, zápor, a szél akár viharossá is fokozódhat. Kérjük, hogy fogadják meg a hajdú-bihari rendőrök baleset-megelőzési tanácsait.

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Egy férfi közlekedett a személyautójával 2022. szeptember 13-án 11 óra körül a 4211-es úton, Derecske és Konyár között. A sofőr későn vette észre, hogy előtte egy teherautó az út szélén megállt és fékezés nélkül belehajtott. A balesetben a gépkocsi utasa súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A 71 éves férfi kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, elmondása szerint csak a napellenzőt akarta lehajtani, ezért vette észre későn az előtte álló teherautót.Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult a járművezetővel szemben büntetőeljárás.

A berettyóújfalui rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09020/825/2022. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében fogadják meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait!

Kérjük, hogy fogadják meg a hajdú-bihari rendőrök baleset-megelőzési tanácsait.

A rendőröknek olyan információ jutott a tudomására, hogy két férfi új pszichoaktív anyaggal kereskedik Komádiban és a környező településeken. Alapos és minden részletre kiterjedő nyomozás előzte meg a rajtaütést. A nyomozók a két helyi férfi ellen megfelelő mennyiségű bizonyítékot gyűjtöttek, majd 2022. október 10-én hajnalban fogták el őket otthonaikban. Az akcióban a helyi rendőrökön kívül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya, továbbá a Cívis és a Körös Közterületi Támogató Alosztály munkatársai vettek részt.

Céljuk a balesetek megelőzése, valamint a szabálysértők forgalomból történő kiszűrése volt.

A két férfi vezetői engedély nélkül ült volán mögé, a berettyóújfalui rendőrök eljárást indítottak velük szemben.

Hamis, pánikkeltő információ terjed a közösségi oldalakon, melyre a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság az alábbi közleménnyel reagált:

"Az elmúlt napokban különböző bejegyzések jelentek meg a közösségi oldalon arról, hogy a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság illetékességi területén található több településen egy gyanús, fekete színű járművet láttak, amivel feltehetően bűncselekmény elkövetésére készülnek. A járműről fotó készült, amit a közösségi médiában többen megosztottak. A bejegyzést a jármű tulajdonosa is látta, aki erről a rendőrségen bejelentést tett. Az is kiderült, hogy meghatározott céllal közlekedett az adott településeken, bűncselekmény elkövetésével nem hozható összefüggésbe.

Egy közösségi oldalon terjedő bejegyzés miatt indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság. A post egy támadásról szólt. Még július 30-án éjjel az Erzsébet utcában egy férfi hátulról megragadott egy fiatal nőt, majd felemelete és több méteren keresztül vitte magával. A sértett sikítani kezdett és mindent megtett, hogy támadója szorításából szabadulni tudjon. Erőfeszítései célt értek, a férfi elengedte, majd elfutott a helyszínről.

A 37 éves férfi összeütközött két motorossal, majd elhagyta a helyszínt. Három hét bujkálás után most bűnügyi őrizetbe került.

Három sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, egy férfit pedig előállítottak a rendőrök.

Teljes útlezárás lesz Berettyóújfalu és Földes között. Egy korábban történt baleset miatt a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság bizonyítási kísérletet tart 2022. július 12-én 21 órától 23 óráig a 42-es számú főút 31 km szelvényében. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás lesz. A forgalmat Derecske és Bakonszeg irányába terelik a rendőrök.

Friss: A helyszínelést és a műszaki mentést 2022. július 10-én 12 óra 20 perckor befejezték, a forgalom ismét zavartalan.

Egy kisbusz, egy mezőgazdasági vontató és egy kisteherautó ütközött össze Földes és Berettyóújfalu között. A balesetben ketten meghaltak, nyolcan megsérültek.

Közúti közlekedési baleset történt a 42-es számú főút 31. kilométerszelvényében 2022. július 10-én 4 óra 30 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy kisbusz, egy mezőgazdasági vontató és egy kisteherautó . A balesetben ketten meghaltak, nyolcan megsérültek.

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt az adott útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Derecske és Hajdúszovát irányába terelik a rendőrök.

A püspökladányi rendőrök várják a gépjárművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság 09070/137/2022 bűnügyi számon halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Egy állampolgár jelentette, a balmazújvárosi rendőrök biztonságos helyre vitték, egy állatmentő alapítvány pedig befogadta a kölyökmacskákat.

A berettyóújfalui rendőrök egy órán belül elfogták azt a fiatalt, aki feltört egy tejautomatát és ellopta a benne lévő pénzt.

A helyi rendőrökkel együtt ellenőrizte a Hajdú-Bihar megyei határszakaszt a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálatának helikoptere 2022. június 16-án délelőtt. A sűrű növényzet miatt a madártávlatból végzett megfigyelés a leghatékonyabb ezen a területen. A shengeni külső határszakaszon végzett közös munkát a Biharkeresztesi, Létavértesi, valamint a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai segítették.