precizbanner

2019tavaszbanner

lily

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

tavasz18.01

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. március 25. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zellerkrémleves

Setésszelet Budapest raguval, párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lebbencsleves

Gombás szelet tésztával

"B" menü:

Zöldborsóleves

Rizses hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakálláspatikaallas

 

Avartüzek megyeszerte, lakástűz Berettyóújfaluban, felborult autó Magyarhomorog közelében. A hivatásos tűzoltók mellett az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók is kivették részüket a munkában, mi a régiónkban történt eseteket gyűjtöttük össze.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársa felső tagozatos diákok részére tartott baleset-megelőzési előadást.

Egy debreceni járőr kezdte meg az újraélesztését annak a férfinak, aki a vasútállomáson lett rosszul.

A berettyóújfalui rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 30 éves járművezetőt. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. március 18-án 8 óra körül, ami szerint közlekedési baleset történt a Kishegyesi úton. A rendőrök a helyszínre mentek és igazoltatták a baleset részeseit.

Az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt március 15-i hatállyal visszavonta a tűzgyújtási tilalmat az ország teljes területén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Változatos beavatkozások jellemezték a megye tűzoltóinak hétvégéjét. Épületek égtek, sok helyen lángolt az avar is, és rosszullétek miatt kellett kiüríteni egy áruházat Berettyóújfaluban is.

A tegnapi nap folyamás is sok dolga akadt a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi szolgálat munkatársainak, alább csak néhány, a térségünkben történt esetet említünk meg. 

E-mail formájában kereste meg a debreceni hivatásos tűzoltókat az a férfi, aki rosszul lett november 22-én péntek este saját otthonában. Feleségével kérték telefonon a segítséget, miután érezték, hogy nagyon rosszul vannak.

Újabb öt megyére terjesztették ki a tűzgyújtási tilalmat az illetékes hatóságok, így az március elsejétől már összesen 12 megyére érvényes - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

A biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedésről beszélgettek a berettyóújfalui iskolában.

A berettyóújfalui rendőrök 20 perc alatt elfogták azt a férfit, aki egy ingatlan előtt parkoló autót tulajdonított el Váncsodról.

A viharos időjárás miatt pénteken ötvennégy alkalommal vonultak csak műszaki beavatkozásra a Hajdú-Bihar megyei tűzoltók, de szombaton és vasárnap is számos riasztás érkezett. Nagyrészt megrongált tetőlemezeket, letördelt gallyakat, kidőlt fákat kellett eltávolítaniuk, amelyek veszélyeztették a gyalogos és a közúti forgalmat. A térségünket érintő eseményekből válogattunk.

A hajdú-bihari felderítés eredményeként a Terrorelhárítási Központ és a Cívis Közterületi Támogató Alosztály országos akciósorozatot hajtott végre. VIDEÓVAL

termalligetbanner

Sok beavatkozás történt a hétvégén Hajdú-Bihar megyében, a szabadtéri tüzek mellett műszaki mentéshez is kérték a tűzoltók segítségét. A megye minden pontján akadt káreset, a katasztrófavédelem jelentéséből a térségünket érintő híreket emeltük ki.

A 37 éves férfi rendhagyó módon akart egy nézeteltérést rendezni. A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A fotó illusztráció.

Mozgalmasan indult a hét a Hajdú-Bihar megyei tűzoltóknak, először szén-monoxid riasztáshoz vonultak Derecskén, majd óvodai tűzhöz Biharnagybajomban.  

A 28 éves gyanúsítottat nemcsak a sértettek, hanem egy éber házőrző is megakadályozta abban, hogy bejusson a házakba.

Péntek reggel Berettyóújfalu külterületén egy autókat szállító tréler és egy nyerges vontató ütközött össze. A tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki a sérültet. Szombaton egy kutya alatt szakadt be a jég a Vekeri tónál. Vasárnap fát kellett kivágniuk a tűzoltóknak a Bem téren.

Egy román sofőr 2019. január 25-én 19 óra körül személyesen jelezte az Ártándi Közúti Határátkelőhelyen a rendőröknek, hogy egy lengyel kamion több teherautónak is nekiment, miközben a belépésre várakoztak.