precizbanner

Berettyó Kártya 2017 borító

coaching2

ilonabanner 2017nyar

trendyosz

termeloiallo

2016tavaszbanner

BoPi nyito banner uj

2017. szeptember 26. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Brokkolikrémleves

Csirkemell corn flakes bundában sütve, amerikai káposztasalátával, sült burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Töltött káposzta

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

precizbannerkicsibobpark

A rendőrök elfogták azt a létavértesi férfit, aki volt élettársa házának felrobbantásával fenyegetőzött.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség eljárást folytat egy tiltott teljesítményfokozó szerek kereskedelmével foglalkozó kereskedői-hálózat több tagjával szemben. Az ügynek ezidáig öt gyanúsítottja van, két rendőr és három civil személy, köztük berettyóújfalui lakos is.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 16000/115/2016. bűnügyi számon nyomozást rendelt el fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Áttért a szemközti forgalmi sávba és frontálisan összeütközött egy másik gépkocsival az a sofőr, akivel szemben bíróság elé állítást javasolnak a berettyóújfalui rendőrök.

A hívásfogadó központok munkatársai számos esetben segítették már a nyomozók munkáját. Legutóbb egy ablaktörésről szóló bejelentés és egy vérző karú férfi esetét kapcsolták össze az operátorok augusztus 11-én, amely eredményeként rövid időn fény derült egy bűncselekményre – írja a Zsaru Magazin.

MTI Fotó: Balázs Attila

Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt, a férjét és gyermeküket még hétfő este - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Tegnap este riasztották a berettyóújfalui és a debreceni hivatásos tűzoltókat Konyárra, egy szarvasmarha telepre. A telepen négyszáz nagyméretű körbálából álló kazal gyulladt meg, amely a közelben lévő istállót is veszélyeztette.

Az őszi időszakban az iskolakezdés kiemelt figyelmet követel a közúti forgalomban résztvevőktől éppúgy, mint a közlekedés rendjét felügyelő rendőröktől.

Egy férfi 2017. augusztus 26-án 10 óra 20 perc körül segédmotor-kerékpárral közlekedett Berettyóújfalu, Kossuth utcán.

Berettyóújfalu, Nadányi utcában 2017. augusztus 24-én 18 óra körül egy gyerek figyelmetlenül szaladt a füves területről az úttestre, amely során egy a Puskin utca felől a Morotva utca irányába közlekedő személygépkocsi már nem tudott megállni és elütötte a kisfiút. A balesetben a 12 éves gyerek könnyű sérülést szenvedett. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.