precizbanner

coaching

termeloiallo

2016tavaszbanner

BoPi nyito banner uj

17tavasz

2017. július 25. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejfölös tojásleves

Párizsi sertéskaraj fűszeres bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Reszelt tésztaleves

Sült csirke rizi-bizivel

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Rántott szelet rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

precizbannerkicsibobpark

A rendőrök a tehergépjárműveket mindkét irányból Hosszúpályi felé terelik.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe a berettyóújfalui rendőrök egy 38 éves férfit.

Egy 69 éves nő közlekedett az általa vezetett Daihatsu típusú személyautóval 2017. július 15-én 15 óra körül Berettyóújfaluban, a Népliget utcában, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy vele szemben haladó Fiat típusú gépjárművel. Az ütközést követően a Fiat tovább csúszott és két parkoló autónak csapódott. A Daihatsu vezetőjét a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba, míg utasa, valamint a Fiat sofőrje és utasa könnyű sérüléseket szenvedett a baleset következtében. Az eset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrsének és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai három kábítószer-kereskedőt fogtak el és állították elő Derecskén.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte az embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

Egy 31 éves férfi 2017. július 7-én 17 óra 5 perc körül BMW típusú személygépjárművel közlekedett Berettyóújfaluban a Kálvin téren, amikor sebességét nem a kanyarodás ívének megfelelően választotta meg, melynek következtében a járműve vezetése feletti uralmát elvesztette és az úttestről jobbra lehaladva egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében az autó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. A 31 éves férfinél alkalmazott alkohol szonda pozitív értéket mutatott, így a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság ittas vezetés vétség miatt indított eljárást a járművezetővel szemben.

Mezőgazdasági tüzek jellemezték a keddi napot. Egy kombájn gyulladt ki tegnap délután Berekböszörmény külterületén. A kombájnról a tűz átterjedt az aratás alatt lévő negyven hektáros búzatáblára, melyből harminc hektár leégett. A tűz során a kombájn teljesen kiégett.

A Készenléti Rendőrség járőrei két férfit fogtak el Kismarja közelében, akiktől közel 3 kilogramm kábítószert foglaltak le a berettyóújfalui nyomozók.

A balesetek megelőzése és a szabályszegések visszaszorítása érdekében több száz járművezetőt ellenőriztek a rendőrök a 42-es és 47-es számú főutakon.