precizbanner

bokortuzep

ilonaosz2019  

ablakállás

 

Szén-monoxid-érzékelő adott jelzéseket tegnap este Berettyóújfaluban, a Tinódi utcában.

Ketten meghaltak hétfőn a 42-es főúton Biharkeresztes és Mezőpeterd között, amikor két kamion frontálisan összeütközött.

A rendőrök négy illegális migránst fogtak el Biharkeresztes külterületén.

 A berettyóújfalui rendőrök a balesetek megelőzése érdekében láthatósági mellényeket osztottak.

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/37338/2019. id számon körözési eljárást folytat Török János debreceni lakos eltűnése ügyében.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság 09020/716/2019. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami 2019. október 18-án 7 óra 30 perc körül történt a 4808-as számú úton.

Berettyóújfalu közelében a 47-es számú főút mellett egy autó a tetejére borult vasárnap délután.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 09000/241/2019. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik 2019. október 7-én 9 óra 15 perc körül Debrecenben, az egyik bevásárlóközpont parkolójában megtámadták egy pénzváltó alkalmazottjait.

A 47 éves férfi egy ártándi családi ház garázsából lopott el sarokcsiszolókat. A rendőrök hamar elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

A Sárrét és Herpály Járási Önkéntes Mentőcsoportok Bakonszegen tartottak megújító nemzeti minősítő gyakorlatot. A gyakorlat a vízkár-elhárítási feladatok ellátására, az azonnal beavatkozó hivatásos erők megerősítésére, műszaki-technikai támogatására, a vezetés feltételeinek biztosítására irányult.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök 2019. szeptember 18-án 12 óra 30 perc körül Ártándon három illegális migránst tartóztattak fel, akik magukat libanoni állampolgároknak vallották.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 35 éves férfival szemben.

Ártándon akart kilépni az országból az a sofőr, akit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogtak a hajdú-bihari rendőrök.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2019. június 7-én 13 óra 30 perc körül, hogy Berettyóújfaluban, az utcán parkoló autóját valaki megrongálta.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09802/1620/2019. számon szabálysértési eljárást folytat közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt.

A rendőrség országszerte több alkalommal kénytelen intézkedni a közutakon, autópályákon szabálytalan vontatásokkal, járműszerelvényekkel kapcsolatban, melyek nagyban megnövelik a balesetek kockázatát. Az alábbiakban két eset is olvasható, melyek közül az egyik Hajdú-Bihar megyében történt. A rendőrség kéri a lakosság segítségét, amennyiben ilyen, vagy más egyértelmű szabálytalanságot tapasztal, bejelentésével segítse munkájukat.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság 09020-157/420/2019. számon körözési eljárást folytat Juhász Rozália 38 éves komádi lakos eltűnése ügyében.

A balesetek elkerülése érdekében a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság fokozott figyelmet fordít szeptember hónapban az iskolák környezetében lévő közutak közlekedési rendjére.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 63 éves nővel szemben.