artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

tavaszbanner2020

viktoriatours

20ulius

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

aurabannermedium2

LizArt Design hajas

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2021. június 23. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes gyümölcsleves

Corn flakes bundában sült jércemellsült burgonyával, dresszinges friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Tiramisu

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Burgonyaleves füstölt hússal

Túrós csusza

Heti "B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ

veradas

ZöldVáros Szerelempark

coaching2

koboreb

babakötvény 300x250

prophibanner

 ilonatavasz2020

A balesetek megelőzése és a közlekedésben részt vevő szabálysértők kiszűrése céljából motoros rendőrök ellenőriztek 2021. július 16-án, a Berettyóújfalu Rendőrkapitányság illetékességi terültén a 47-es és 42-es számú főútvonalakon.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09020/351/2021. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A berettyóújfalui nyomozók egy 20 éves férfit vettek őrizetbe.

Közlekedési balesethez riasztották a berettyóújfalui rendőröket 2021. június 1-jén 12 óra körül, mert a város belterületén egy személygépkocsi és kerékpáros ütközött.

A sofőr és egyik utasa hátrahagyták a harmadik társukat, és elmenekültek a helyszínről. A debreceni rendőrök perceken belül elfogták őket.

A berettyóújfalui nyomozók hiánytalanul megtalálták és lefoglalták a táskát, majd visszaadták a sértettnek. Befejeződött a nyomozás az ügyben.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett Zebra terv elnevezésű kampányhoz Hajdú-Bihar megye is csatlakozott. A rendőrök a közlekedésbiztonsági szempontból kiemelt kockázatú gyalogos-átkelőhelyek környezetében ellenőrzik a járművezetőket, illetve a gyalogosokat 2021. május 11-e és 13-a között.

A berettyóújfalui egyenruhások 2021. április 30-án két járműszerelvényre lettek figyelmesek. Az autókat szállító trélereket megállították, majd az ellenőrzés során megállapították, hogy mindkét járműszerelvény esetében a rakományok meghaladták a megengedett legnagyobb össztömeget.

A gyanú szerint az 56 éves férfi hazakísérte idős áldozatát, közben pedig kilopta a zsebéből a pénztárcáját. A biharkeresztesi rendőrök közel hiánytalanul adták vissza az értékeit a sértettnek.

Ártánd Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel 2021. április 27-én 11 óra 20 perckor. A biharkeresztesi rendőrök igazoltatták a sofőrt, majd az ellenőrzés során megállapították, hogy a rakomány 470 kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget. Az egyenruhások 200 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki a jármű vezetőjének.

Kedd délután 15:30-kor egy Újfehértó közelében lévő vasúti átjáróban egy traktorral két személyvonat (6254 és 6203) ütközött össze, az ütközés során az egyik vonat kisiklott. A baleset idején a fénysorompó jól működött, a közút felé tiltó jelzést mutatott. Elsődleges információink szerint a traktor vezetője a helyszínen életét vesztette. A Debrecenből 15:03-kor Záhonyba indult 6254-es személyvonaton nem sérült meg senki. A Záhonyból 14:03-kor Püspökladányba indult 6203-as személyvonat mozdonya és 3 kocsija kisiklott, a vonaton utazók közül 5 utas és a mozdonyvezető megsérült.

Debrecen és Nyíregyháza között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Az átszállások miatt egy-másfél órával hosszabb eljutási időre kell számítani a záhonyi vonalon. A távolsági vonatok Nyíregyháza és Miskolc között felármentesen vehetők igénybe.

A pályaszakaszon a vasúti közlekedés várhatóan napokig szünetel majd.

A biharkeresztesi rendőrök közokirat-hamisítás gyanúja miatt indítottak eljárást a férfivel szemben. Nagykereki Autópálya Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy férfi a személygépkocsijával 2021. április 19-én 16 óra 30 perc körül. A rendőrök igazoltatták a sofőrt és ellenőrizték az okmányait, amely során megállapították, hogy az általa átadott vezetői engedély hamis. Az egyenruhások a 27 éves férfit elfogták és előállították. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztes Rendőrőrse vele szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi közlekedett személygépkocsijával Körösszakál, Kossuth utcában 2021. április 14-én 18 óra 30 perc körül. A sofőr, eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az úttestről és nekiütközött egy ház falának. A közlekedési balesetben az autó vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

A külföldi férfivel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a biharkeresztesi rendőrök.

A csomagküldő szolgálatok nevében megküldött SMS-adathalász kampányt követően ezúttal a Magyar Posta nevében küldenek adathalász e-maileket.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai két nap alatt három külföldi sofőrrel szemben intézkedtek, mert azok túlsúlyos járműszerelvényekkel közlekedtek. A járőrök Berettyóújfalu térségében 2021. március 30-án és 31-én három, az országhatár felé haladó román honosságú autószállítók vezetőivel szemben intézkedtek, mert a vontatón szállított rakományok túlsúlyt eredményeztek. Az egyenruhások a járművezetőkkel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai két tavaly év végén történt baleset körülményeit vizsgálták. Mind a két sofőr alkoholt fogyasztott mielőtt a vezetést választotta.

Mint arról korábban beszámoltunk, kiberbűnözők így próbálnak személyes adatokat megszerezni, akár a netbank-applikációban tárolt adatokhoz hozzáférni.

A 71 éves férfi érintőlegesen ütközött össze egy vele szemben közlekedő személyautóval. Csak a szerencsén múlt, hogy senki nem sérült meg a balesetben.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A fiatal fiúnak jármű önkényes elvétele miatt kell felelnie.