precizbanner

coaching

termeloiallo

2016tavaszbanner

BoPi nyito banner uj

17tavasz

2017. augusztus 24. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Mexikói csirkemell párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott kelkáposzta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lebbencsleves

Lecsós szelet rizzsel

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Rizses hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

precizbannerkicsibobpark

Hát mi haladunk... a BMSE életében versenyeztetés szempontjából a legsikeresebb évadot tudhatjuk magunk mögött, hiszen ennyi csapatot még nem versenyeztetett egyesületünk: 9 csapat, 9 bajnokság, 169 lejátszott mérkőzés, 3161 lőtt gól, 3277 kapott gól, 140 elért pont, több órányi utazás, munka.

Nem adott esélyt a Mezeinek a bajnok Győr.

Ma este 20.30-kor a Pálfi István Rendezvénycsarnokban rangadóval fejeződik be a futsal magyar bajnokság. Az ezüstéremért küzdenek a Mezeis srácok.

2017. május 27-én a Lillafüredi Sport- és Kalandpark adott otthont az idei év első Scitec RAW Fekvenyomó és Felhúzó Kupájának, mely az ország legnagyobb létszámú szabadidős „erőversenye”. Berettyóújfalut a Bihari Szabadidő és Sport Egyesület hat versenyzője képviselte. A hat bihari fekvenyomó összesen négy első, két második és egy negyedik helyezést szereztek.

Immár 20. alkalommal került megrendezésre KPMG Kékes Csúcsfutás május 27-én, melyen közel 2000 futó vállalkozott arra, hogy legyőzze a 11,6 kilométeres, 671 méter szintemelkedést rejtő pályát Mátrafüred és Kékestető között.

A város napja alkalmából a BMSE férfi kézilabdacsapata Kabos Endre díjban részesült.

2017. május 12-14 között Egerben, a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban rendezték meg a Magyar Professzionális Erőemelő Liga által szervezett erőemelő és fekvenyomó országos bajnokságot. A három napos versenyen közel 600 versenyző vett részt, köztük a berettyóújfalui Bihari Szabadidő és Sportegyesület nyolc fekvenyomója, akik vásárnap versenyeztek.

Negyedik alkalommal rendezte meg Nagyrábé sakkegyesülete a helyi önkormányzat támogatásával a Nagyrábé Kupa sakkversenyt. – Szilágyi Tibor írása

A felnőtt gárda döntetlennel búcsúzott a hazai közönségtől.

Csalódott csapatok randevúztak pénteken este Berettyóújfaluban. Az elmúlt fordulóban a Berettyó az Aramistól, míg a veszprémiek a Dunaújvárostól szenvedtek vereséget hazai pályán. Érthető módon mindkét gárdának jól jött volna a három pont, de még inkább egy magabiztos győzelem, mely némi gyógyírt jelenthetett volna a friss sebekre.