precizbanner

coaching

bakelitbanner

banneranivill

SZK002 Tuti 70x140 0403 PRESSbox

2016tavaszbanner

marilyn

BoPi nyito banner uj

tavasziaraeso

2017. április 24. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldbableves

Szezámmagos bundában sült csirkemell párolt rizzsel, friss salátával, ezersziget öntettel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Rakott krumpli

"B" menü:

Köménymagleves

Rántott szelet rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

kisvonatujlovevintageuj

A magyar költészet napját Magyarországon 1964 óta, József Attila születésnapján, április 11-én tartják, melyet városunkba két napon, két helyszínen ünnepeltük. Április 8-án Pilinszky János verseit Jelenits István piarista szerzetes-tanár, városunk díszpolgárának előadásában hallhattuk, április 11-én pedig Orbán János Dénes volt a költészet napi műsor vendége. KÉPGALÉRIA

A Nadányi Zoltán Művelődési Ház szeretettel meghívja Önt és kedves barátait 2017. április 18-án, kedden 17 órára Varga Ferenc "Alkalmazott művészet" című kiállításának megnyitójára.

A Sinka István Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára ebben a tanévben is meghirdette olvasásnépszerűsítő könyvtári vetélkedőjét a berettyóújfalui általános iskolák 3-4. osztályos tanulói számára, akik az idén Szabó Magda: Tündér Lala c. meseregényét olvasták el. - Vezendiné Borbély Margit gyermekkönyvtáros írása

Berettyóújfalu Város Önkormányzata és a Berettyó Kulturális Központ tisztelettel meghívja Önt és családját, barátait a költészet napja alkalmából megrendezésre kerülő ünnepi eseményekre.

Berettyóújfalu és a környék települései is jól ismerik már a Körömvirág együttes nevét, mely formáció megzenésített versekkel, fülbemászó dallamokkal nyújt élményt a közönségnek. Minden korosztály megtalálhatja a kedvére a valót. Míg a kisebbeknek a Medvehívogató műsorral kedveskednek, közös éneklésre, verstanulásra invitálva, addig a nagyobbak, verskedvelők új köntösben zenésítve dalolhatják, hallgathatják korunk és az irodalomtörténet nagyjait. A trió tagjai Szászné Ökrös Beáta ének, Miczura Károly prímás és Kocsis Csaba gitár, énekmondó. Közös előadásai sokakat elvarázsolnak. Ismerkedjünk meg velük egy kicsit közelebbről.

A Nadányi Zoltán Művelődési Ház tisztelettel meghívja Önt és barátait 2017. március 24-én, pénteken 18 órára a "Bihar termé bölcsőn fáját..." CD bemutatójára és Balázs Imre emlékestjére.

A Nadányi Zoltán Művelődési Ház tisztelettel meghívja Önt és barátait 2017. március 24-én, pénteken 15 órára a Mozi Galériába, Kovács Péter fotográfus kiállításának megnyitójára.

A Nadányi Zoltán Művelődési Ház tisztelettel meghívja Önt és barátait Kari Sándor – Tájak és emberek című filmsorozatának következő vetítésére 2017. március 16-án, hétfőn 17 órai kezdettel.

A Bihari Múzeum minden érdeklődőt szeretettel vár a Vendégünk Derecske címmel megrendezésre kerülő, Tudástár – szabadegyetem mindenkinek következő programjára 2017. március 9-én, csütörtökön 15 órától.

A Nadányi Zoltán Művelődési Ház tisztelettel meghívja Önt és barátait 2017. március 9-én, csütörtökön 17 órára a Bihar Vármegye Galériába, Szűcs Péter újságíró fotókiállítására.