precizbanner

virag18osz

millenniumkicsi2

LizArt Design hajas

gazdatavasz

aurabannermedium2

crisantemo berettyó

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. október 16. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Palócgulyás

Párizsi csirkemell sült burgonyával, dresszinges friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Csikóstokány tésztával

"B" menü:

Gyümölcsleves

Rizses hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

 szintoktatas3

precizbannerkicsionkentesseg

2018. szeptember 25-én ötödik alkalommal került megrendezésre a Berettyóújfalu Praxisközösség Nílt Napja a szervezet székházában Berettyóújfaluban, a Millenniumi út 4. szám alatt.

A rendezvény célja, hogy a helyi lakosok népegészségügyi jelentőségű betegségek szűrésein részt vehessenek, szakemberektől választ kapjanak az egészségükkel kapcsolatos kérdéseikre, valamint jobban megismerjék a praxisközösségi többletszolgáltatásokat. A hagyományos szűrővizsgálatok (vérnyomás, vércukor, antropometriai mérések és érszűkület vizsgálat) mellett a praxisközösségben dolgozó iskola védőnők látás és hallás vizsgálatot is végeztek. A nyílt nap teljes időtartama alatt dietetikai, testmozgási, lelki problémákkal és a káros szenvedélyekkel kapcsolatos tanácsadást végeztek a szakdolgozók.

praxis 02praxis 04

Az eddigi alkalmaktól elérően 10 és 12 óra között megrendezésre került az egészséges ételek versenye, amelyet szakavatott zsűri értékelt. A versenyen első helyezést ért el a köles fasírt és a réteges saláta, második helyezett lett a tojáspörkölt, kölessel és görög salátával. Ezeket az ételeket a Praxisközösség munkatársai elkészítik a XXI. Bihari Számadó Napokon. A regisztrált résztvevők szavazhattak a versenyen megjelent ételekre és a leadott szavazatok alapján a chia magos füge lekvár lett a közönségdíjas.

praxis 05praxis 06

A praxisközösség egy különleges szolgáltatása a heti rendszerességgel megrendezett masszázs klub, amelyből ízelítőt kaphattak a részvevők a 15 órától megrendezett páros talpmasszázs tanuláson.

A Berettyóújfalui Praxisközösség szolgáltatásait minden olyan lakos igénybeveheti, akinek a háziorvosa tagja a praxisközösségnek. A meghirdetett klubfoglalkozásokon bárki részt  vehet, akinek fontos az egészsége, tudatosan szeretne tenni annak megőrzése vagy helyreállítása érdekében. A legfrissebb információkért figyeljék a Berettyóhírt és a közösség facebook oldalát, ahol az aktuális események és a tevékenységeket bemutató fotók is megtalálhatók!

Szóljon hozzá!