TELEKOM BANNER

BOLDOG KARÁCSONYT!

Milák Kiara, 8 éves

Milák Kiara 8 éves

Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola Berettyóújfalu

2018karivirag

lily

millenniumkicsi2

gazdatél

aurabannermedium2

2018trendykaracsonykicsi

Berettyó Kártya 2017 borító

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. december 13. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Májgombócleves

Sertéspörkölt tarhonyával, csemegeuborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott burgonya főtt tojással, darált hússal

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Sült hús tört burgonyával

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Gyümölcsleves

Rántott szelet zöldséges bulgurral, káposztasaláta

veradas

koboreb

ilonabanner2018  

viastein

 TELEKOM BANNER

2018. szeptember 25-én ötödik alkalommal került megrendezésre a Berettyóújfalu Praxisközösség Nílt Napja a szervezet székházában Berettyóújfaluban, a Millenniumi út 4. szám alatt.

A rendezvény célja, hogy a helyi lakosok népegészségügyi jelentőségű betegségek szűrésein részt vehessenek, szakemberektől választ kapjanak az egészségükkel kapcsolatos kérdéseikre, valamint jobban megismerjék a praxisközösségi többletszolgáltatásokat. A hagyományos szűrővizsgálatok (vérnyomás, vércukor, antropometriai mérések és érszűkület vizsgálat) mellett a praxisközösségben dolgozó iskola védőnők látás és hallás vizsgálatot is végeztek. A nyílt nap teljes időtartama alatt dietetikai, testmozgási, lelki problémákkal és a káros szenvedélyekkel kapcsolatos tanácsadást végeztek a szakdolgozók.

praxis 02praxis 04

Az eddigi alkalmaktól elérően 10 és 12 óra között megrendezésre került az egészséges ételek versenye, amelyet szakavatott zsűri értékelt. A versenyen első helyezést ért el a köles fasírt és a réteges saláta, második helyezett lett a tojáspörkölt, kölessel és görög salátával. Ezeket az ételeket a Praxisközösség munkatársai elkészítik a XXI. Bihari Számadó Napokon. A regisztrált résztvevők szavazhattak a versenyen megjelent ételekre és a leadott szavazatok alapján a chia magos füge lekvár lett a közönségdíjas.

praxis 05praxis 06

A praxisközösség egy különleges szolgáltatása a heti rendszerességgel megrendezett masszázs klub, amelyből ízelítőt kaphattak a részvevők a 15 órától megrendezett páros talpmasszázs tanuláson.

A Berettyóújfalui Praxisközösség szolgáltatásait minden olyan lakos igénybeveheti, akinek a háziorvosa tagja a praxisközösségnek. A meghirdetett klubfoglalkozásokon bárki részt  vehet, akinek fontos az egészsége, tudatosan szeretne tenni annak megőrzése vagy helyreállítása érdekében. A legfrissebb információkért figyeljék a Berettyóhírt és a közösség facebook oldalát, ahol az aktuális események és a tevékenységeket bemutató fotók is megtalálhatók!

Szóljon hozzá!