precizbanner

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

tavasz18.01

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. június 26. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Paradicsomleves

Baconnal töltött karaj rántva, zelleres burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Krumplifőzelék fasírttal

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Szűcs Ildikó Anna vagyok, tetoválóművész és egyedülálló édesanya. Saját tapasztalataim alapján tudom, hogy ez utóbbi legalább annyira teljes embert kíván, mint bármilyen más foglalkozás. Ezért szeretném létrehozni az Anyacsodát, amely egy segítő közösség, fő célkitűzése a gyermekek segítése, és életének, jobbá, boldogabbá tétele, gondviselőjükön, édesanyjukon keresztül.

 Rengeteg anyuka neveli egyedül a gyermekét, és a modern társadalom ezt hagyja. Pedig számos olyan feladat van, amit nőként nem, vagy csak nehezen lehet megoldani.

Ezek megoldásához keresnék - elsősorban Berettyóújfaluból - segítőkész embereket, férfiakat, nőket, nyugdíjasokat, diákokat, szabadidővel rendelkezőket, akik önzetlenül segítenének.

Nagyon fontos viszont, hogy biztonságban érezzék magukat a megsegített családok, ezért be kell vonnunk egy szakpszichiátert aki hivatott eldönteni, ki az aki őszinte jószándékkal, emberbaráti szeretettel segítene, és részt tud venni ebben a „csodában”. Így az anyukák ez idő alatt is tudnának gyermekükkel foglalkozni. Össze lehetne kötni a kötelező segítő vagy közhasznú gyakorlattal is, ami a középiskolásokat érinti. 

Egyelőre ez a csoda gyermekcipőben, jár, ám, ami a legfontosabb, elindult. Én és néhány anyuka a tetováló szalonban gyűjtöttünk gyerek és felnőtt ruhákat amiket ajándékba odaadnánk egyedülálló szülőknek vagy akik ennek örülni tudnak. Bátran jöjjenek és vigyék a ruhákat.

Továbbá az alapító okirat benyújtásához is szívesen veszünk felajánlásokat és bárkit szívesen látunk tagként, aki úgy érzi, hogy szeretne az Anyacsoda részese lenni.

Elérhetőségem: 

Szianna Tattoo
Bajcsy Zs u 2
(a nagy lotttózó mögött)

Hétköznaponként 9-16 óráig
Telefon: 06 20 33 87 277

A szervezetről részletesen Facebook oldalunkon tájékozódhatnak.

Szóljon hozzá!