artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ha meguntad az edzésrutinodat, vagy szeretnéd több otthoni edzéssel bővíteni a repertoárodat, egy edzésalkalmazás lehet, hogy pontosan az, amit keresel. A legjobb edzésalkalmazások segítenek elérni a céljaidat, legyen szó akár az edzésről, a fogyásról vagy a fokozatosan növelt futási tervről. Ráadásul a legtöbbjük rendelkezik nyomon követési funkciókkal is, amelyekkel nyomon követheted a haladást.

Az Apple a legjobb edzésalkalmazásokat szeretné kihívás elé állítani az Apple Fitness Plusszal, az Apple Watch-ra tervezett előfizetéses szolgáltatással, bár más eszközökkel, például az iPhone-nal is működik. Ez vezetett edzéseket kínál, és úgy találtuk, hogy az Apple Fitness Plus egyre jobb lesz, minél tovább maradsz mellette.
Mégis, ha az Apple szolgáltatása nem egészen az, amire gondoltál, más lehetőségeid is vannak. Bemutatjuk az 5 legjobb edzésalkalmazást, hogy megtalálja az Ön edzési céljaihoz és napi rutinjához illeszkedő programot.


Melyek a legjobb edzésalkalmazások?

Ha definiálni kellene, hogy mi alapján választottuk ki a következő 5 alkalmazást, akkor jól meg kell gondolnunk a választ. Az egyik elsődleges szempont az volt, hogy az alkalmazások legyenek ingyenesen is használhatók (de nem soroltuk be hátránynak az, ha van prémium verzió is), illetve lehetőleg olyan személyek álljanak mögöttük, akik maguk is edzők, vagy legalábbis tényleg hozzáértői a dolognak. Emiatt a különböző ingyenes, google-fordítós alkalmazásokat alapból kiszűrtük, hiszen sokszor olyan nehéz, gyakran értelmetlen gyakorlatsorokat tartalmaznak, amelyeket nem mindig lehet házilag kivitelezni.


A legjobb edzésalkalmazások, amelyeket érdemes lehet már ma kipróbálni!

1. PEAR Personal Fitness Coach (Android, iOS: ingyenes)

A PEAR Personal Fitness Coach alkalmazások a szem nélküli, kihangosított audiocoachingról szólnak, és a felhasználók számára a különböző fittségi szintekhez és intenzitásokhoz tartozó, vezetett edzések gazdag választékát kínálják, amelyek a teljesítményed alapján alkalmazkodnak. Az edzéscsomagok és edzők széles skáláját nézheti meg, az alkalmazás pedig jól működik a különböző fitneszkövetőkkel és eszközökkel, lehetővé téve, hogy nyomon kövesse teljesítményét és megossza a mérőszámokat más fitneszalkalmazásokkal.
A PEAR-nak van egy ingyenes szintje, korlátozott edzésválasztékkal, de ahhoz, hogy valóban a legtöbbet hozhasd ki az alkalmazásból, a prémium előfizetést (havi 5,99 $) kell választanod, amely korlátlan hozzáférést biztosít az edzéskönyvtárhoz és az extra funkciókhoz.

2. Workout Trainer (Android, iOS: ingyenes)

A Skimble Workout Trainer applikációja gyakorlatokat és edzésprogramokat kínál teljesen kezdőknek és edzőtermi veteránoknak egyaránt. Egy egyszerű kérdőív, amely a fizikai erőnlétedet méri, a fitneszcéljaidra szabott ajánlott gyakorlatokat és edzésterveket generál. Az értesítések, emlékeztetők, valamint a szalagok és statisztikák nyomon követése segít a koncentráció fenntartásában; a felhasználók akár egyéni edzőket is alkalmazhatnak különböző fitneszspecialitásokkal.
Bár ez az egyik legjobb edzésalkalmazás már csak ezen funkciók alapján is, a Workout Trainer egy prémium előfizetési szintet is tartalmaz, amely havi 6,99 dollártól indul. A fizetős előfizetés kibővített hozzáférést biztosít több mint 100 különböző edzésprogramhoz, az edzések és gyakorlatok testreszabásának lehetőségét, valamint olyan extrákat, mint a viselhető fitneszkövetőkkel való együttműködés.

3. SWEAT

Az ausztrál személyi edző, Kayla Itsines alkalmazása, a Sweat még 2015-ben letölthető "Bikini Body Guides" sorozatként indult, mára pedig egy átfogó edzésalkalmazássá nőtte ki magát, amely számos különböző programmal és recepttel segíti a céljaid elérését. Minden nő számára van egy strukturált program - az újdonsült anyukától kezdve az első lépéseket a baba utáni fitnesz felé tett újdonsült anyukától kezdve a lányig, aki nagyobb önbizalmat szeretne szerezni az edzőterem súlyzós termében.
Az edzők között van maga Kayla, valamint olyanok, mint Kelsey Wells, Chontel Duncan, Britany Williams és Stephanie Sanzo. Könnyedén válthatsz programot, és igény szerint órákat is vehetsz, ha úgy érzed, hogy egy-egy barre-edzést is beiktatnál a tervedbe. Az edzések az Apple Watch-csal is kompatibilisek.

4. Peloton - otthoni fitnesz (Android, iOS: 12,99 $/ 12,99 £ havonta).

Ha hajlandó vagy arra, hogy pénzt áldozz az edzettségi állapotod . A Peloton - At Home Fitness segítségével még mindig élvezheti a Peloton fitnesz megközelítésének előnyeit. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, és 30 napos próbaverzióval kipróbálhatja az élő és lekérhető órákat, amelyek segítenek a futásban, a kerékpározásban és az erőnléti gyakorlatokban. (Ha már rendelkezik Peloton kerékpárral vagy futópaddal, a tagság ingyenes.) A Peloton vezetett edzéseket kínál a jógától kezdve a kardioedzéseken át a nyújtásig mindenben.
A Peloton alkalmazás frissítése egy címkék nevű funkciót hozott, amely lehetővé teszi a csoportos edzéseken való részvételt. Egy taghez csatlakozva edzési ajánlásokat kap, és láthatja, hogy barátai közül kik edzenek, így motiválhatják egymást, hogy fittek maradjanak.
A Peloton alkalmazásban annyi órát fedezhetsz fel, hogy abszolút nem tudsz melléfogni. Imádjuk, hogy az általad kedvelt edzéstípus, a rendelkezésedre álló idő mennyisége, sőt, még a téged leginkább inspiráló zene alapján is kereshetsz órákat.

5. Seven (Android, iOS: ingyenes)

Az otthoni munkavégzéstől kezdve a gyerekek távoktatásán át az összes többi mindennapos igénybevételig, manapság senkinek sincs sok szabadideje. Ez teszi a Seven-t az egyik legjobb edzésalkalmazássá, amivel egy gyors edzést be tudsz szorítani a napi rutinodba. Mindössze napi 7 percre van szükséged hét hónapon keresztül, és egy nyomkövető képernyővel nyomon követheted a fejlődésedet.
Tarts ki a program mellett, és olyan eredményeket szerezhetsz, amelyekkel új tevékenységeket oldhatsz fel. Az alkalmazáson keresztül barátaidhoz is fordulhatsz bátorításért vagy egy kis baráti versengésért. Ha nem vagy biztos ebben az egész edzésügyben, a Seven 3D-s útmutatói segíthetnek eligazodni az egyes gyakorlatokban.

Összefoglalva

Ez az öt alkalmazás a legjobb, amelyeket használhatsz arra, hogy az edzettségi állapotodon javíts egy kicsit. Különösen akkor jönnek jól ezek, ha esetleg karanténba kerülsz, vagy újra bezárnak az edzőtermek. Ezekkel az alkalmazásokkal akár olyan izgalmat is elérhetsz, mint amilyent egy kaszinó online játékai biztosítanak, annyi a különbség, hogy ezekkel nagyon jó eredményeket érhetsz el a testi edzettségedre tekintettel. Mindenkinek ajánlottak ezek az alkalmazások, és mivel a többségük ingyenesen kipróbálhatók, érdemes is lenne egy-kettőt megnézni, és egy-két hónapig használni.

 

You have no rights to post comments