artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 17

2024. május 17. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Bakonyi betyárleves

Rántott tengeri halfilé remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

atadtak a bihar termalliget kempinget01 1600 1000 100 wm right bottom 100 berettyohirlogowhitepng

Zámbori Péter ügyvezető igazgató elmondta: a strand-és termálfürdő fejlesztése az elmúlt időszakban folyamatosan zajlott, tavaly júniusban került átadásra a Bihar Termálliget felújított, kibővített épülete, a fedett termálrészleg és idén márciusban kezdte el működését a gyógyászati rész. Most egy újabb beruházás eredményéről számolhatunk be, miszerint saját forrásból, közel 25 millió forint összegből elkészült a Bihar Temálliget Kemping, ahol 3 csillagos minősítéssel rendelkező, 28 lakókocsis – mindegyik parcella víz-és áram szolgáltatással ellátott – egységgel várják az idelátogatókat.

A kemping első vendégeiként Németországból Románia felé tartó namíbiai látogatókat fogadhattunk, valamint a napokban Franciaországból, Németországból, Lengyelországból – és természetesen Romániából – is ellátogattak hozzánk. A kemping lakóitól már azt is megtudtuk, hogy elsősorban a csendes, családias környezet miatt választanak, minket, elégedettek a szolgáltatásaink minőségével, részükre az étkezés is biztosított a strand területén, akár reggelit is igényelhetnek. Az ügyvezetőtől azt is megtudtuk, hogy a közeljövőben apartmanházakkal szeretnék bővíteni a szálláskapacitást. 

atadtak a bihar termalliget kempinget05 1600 1000 100 wm right bottom 100 berettyohirlogowhitepng

Muraközi István polgármester örömét fejezte ki, hogy egy újabb lépéssel közelebb kerültünk a vágyott célhoz, miszerint a gyógyászati rész és a fedett fürdő felújítását követően az ország, illetve a világ bármely pontjáról tudjunk fogadni vendégeket. A tisztán saját forrásból megvalósult lakókocsis kemping ehhez nagymértékben hozzájárul, bővítve az elérhető szálláshelyeket. Mint megtudtuk, már előkészítés alatt van az a turisztikai célú pályázat, amely révén a Bihar Termálliget Strand-és Termálfürdő kiszolgálása érdekében a piaci üzletek hátsó részének felújítása és egy sétány kialakítása valósulhat meg. Ezzel a beruházással a fürdő és a kemping vendégei is igénybe tudják venni az üzletek szolgáltatásait.

Következő nagy terv, hogy a Bihar Termálliget területén, a gyógyászati részleghez kapcsolódóan egy szálloda épüljön, ezzel teljessé téve a gyógyfürdő szolgáltatásait, megnyitva a lehetőségét annak, hogy sokkal több vendéget tudjunk fogadni – mondta a városvezető. Jelenleg zajlik a gyógyfürdő minősítése és ennek lezárultával, valamint a hatástanulmányok elkészítésével megindulhat ez a nagyszabású beruházás is.

Bővebb információ a kemping aktuális díjszabásáról és egyéb részletekről a Bihar Termálliget weboldalalán található.

atadtak a bihar termalliget kempinget08 1600 1000 100 wm right bottom 100 berettyohirlogowhitepng

You have no rights to post comments