artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2022. szeptember 29. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Rántott csirkecomb, rántott csirkemáj burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (650 Ft):

Tiramisu

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Herpály-Team Kft. tájékoztatja a berettyóújfalui lakosságot, hogy a fenntarthatóság és a digitalizáció jegyében több szolgáltatási területen is digitális átállásra készül.

A távhőszolgáltatás területén folyamatosan zajlik a modernebb távleolvasási rendszer kivitelezése, valamint készül egy olyan elektronikus felület is, ahol a fogyasztási mérők bediktálása egyszerűbbé válik.

Augusztus hónapban indul el a tesztüzeme a "Csekktelenítés" programnak, amely révén a papír alapú számlázást tervezik lecserélni elektronikus számlázásra. Ez egy gyorsabb, környezettudatosabb és egyszerűbb ügyintézést eredményez a fogyasztók és a szolgáltató között.

A tesztüzemhez való csatlakozásra augusztus 11-ig kéri a távhőszolgáltató a jelentkezéseket, e-mail cím és a fogyasztási hely megadásával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Az átállás után az ügyfelek által megadott e-mail címre szolgáltatjuk a távhőszolgáltatás havi számláját.

A tesztüzemben résztvevőktől visszajelzést szívesen fogad a társaság, melyeket kielemezve törekszik a még rugalmasabb szolgáltatásra.

Címlapkép: digitalhungary.hu

You have no rights to post comments