artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. június 18. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Karalábéleves

Sajttal-baconnal grillezett jércemell zöldborsópürével, karika burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2024. május 9-én a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Kiselőadók szakkör tanulói köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat anyák napja alkalmából a BERÉPÓ Nonprofit kft. Idősek Otthonában.

Az iskola tanulói érzékenyítő program keretén belül betekintést nyertek az idősek otthonában élő lakók életéből, valamint személyes élményt gyűjtöttek a Mátyás utcai fogyatékkal élő ellátottakkal, így kapcsolódva a generációkon átívelő programsorozathoz.

„Ha a gyökerét föl lehetne fedni minden nemes érzésnek, minden jeles és nagyszerű tettnek, amelyekre büszkék vagyunk: csaknem mindig az édesanyai szívhez jutnánk el.” Fekete Ferencné mentálhigiénés munkatárs Edmondo De Amicis gondolatával köszöntötte az ünnepi esemény résztvevőit.

anyaknapja idosek 02anyaknapja idosek 04

Minden évben van egy kedves nap, amiről sohasem feledkezhetünk meg. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Anya, mama – ezek azok a csodálatos szavak, amit életünkben elsőként kimondunk. A gyermekek és a felnőttek szívében az édesanya különleges helyet foglal el. Ő az, aki számára kortól függetlenül mindig mi, a gyermekei vagyunk a legfontosabbak, Ő az, akivel örömünket, bánatunkat mindig megoszthatjuk, akiben mindig bízhatunk. Ő az a személy, aki minden körülmények között képes összetartani a családot, akinek jelenléte, gondoskodása, életünk fontos része, aki aggódik miattunk, aki  szintén örül sikereinknek, és akihez mindig visszatérhetünk.

anyaknapja idosek 06anyaknapja idosek 07

Az anyák napi rendezvényen a II. Rákóczi Ferenc általános iskola Kiselőadók szakkör tagjai műsorukkal kedveskedtek az intézményben élő édesanyáknak, nagymamáknak és dédnagymamáknak.

A színvonalas, megható zenés-verses műsor után a diákok kézműves ajándékkal köszöntötték az ünnepelteket, majd a Mátyás utcán lakó fogyatékkal élő ellátottak verseket adtak elő.

You have no rights to post comments