precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 5. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Palócgulyás

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Feketeerdő szelet 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Csibefalatok sajtmártással, tört burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Brassói aprópecsenye sült burgonyával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

Talán az idei esztendőnek adva egy utolsó esélyt, vagy csupán a plakátokról visszaköszönő boldog illúzióba ringatás – minden számnak megvan a maga története – esetleg a többütemű rezsicsökkentés, vagy a dübörgő gazdaság hatására, de kígyózó sor állt minap a lottózóban.

 

 

A szerencsében reménykedve, magam is kitöltöttem a szelvényt, határozottan behúztam a számomra jelentéssel bíró számokat, abban bízva, ha Pósalaky Úrnak bejött, akkor talán nekem is. Beálltam a többméteres sor végére, fél szemmel a szelvényemet vizslattam, markomban az előre kiszámolt kétszázhusznöt forint, majd egy hang ütötte meg a fülemet. Harmincezer-százötven. Valaki Fortuna kegyeltjei közé tartozik, gondoltam magamban, abban a hitben, hogy ez a szám, a nyereménye összege.

De nem, ez még csak a belépő az esti sorsolásra. Előrébb léptem egyet a sorban, ötezer-hatszázhuszonöt. Kezdtem kínosan érezni magam, újra megszámoltam a kezemben lévő összeget, pontosan megvan-e a kétszázhuszonöt forint. Nem gondoltam, hogy nyerek, túlságosan távol vannak egymástól a számok, meg amúgy is. Lassan megérkezek a pénztárhoz, átnyújtom a segédsorsjegyet és az aprópénzt, a pult mögött ülő hölgy pedig egy mosoly társaságában sok szerencsét kívánt.

Este már nagy izgalmak közepette figyeltem a közmédia csatornáján az idősebb számhúzó férfit, na meg persze a reskontót. Nem lettem milliárdos, mégcsak kettesem sem lett. Azon elmélkedtem, azok közül, akik több tízezreket költöttek lottóra, vajon mennyit nyertek. Annyi bizonyos, senki nem vitte el a főnyereményt és szombat este ismét a Szerencsejáték Zrt. volt az, aki jobban teljesített.      

Szóljon hozzá!