artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 9. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Borsos tokány főtt tésztával, csemege uborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott kolozsvári káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Május 6. – hétfő (Főpapnő):

Itt az idő, hogy kicsit felszínre engedjük a nőiességünket, a gyengédségünket. Túl sokszor voltunk kemények a hétköznapokban, amikor szinte megkövetelt az, hogy mindig készek legyünk minden feladatra, egyszer se szökhet ki egy könnycsepp a szemünkből. Most ez picit máshogy lesz. Felszínre törhetnek azok az érzések, amelyeket mindezidáig elnyomtunk és nem voltunk képesek megélni. Természetesen tudni kell keménynek és erősnek lenni, ha megköveteli az élet, de néha sírni is tudni kell!

Május 7. – kedd (Végítélet):

Túl sokat görcsölünk olyan felesleges dolgokon, amelyek maguktól is akár elrendeződnének. Meg kell tanulnunk a felesleges feszültségeket és idegeskedéseket visszaszorítani, hiszen előbb vagy utóbb ez egészségünkön is mutatkozni fog. A párkapcsolatunkban ma vitákra, nézeteltérésekre érdemes készülnünk és próbáljuk meg minden helyzetben megőrizni a nyugodtságunkat. Hiába érezzük úgy, hogy mindez nagyon nehéz és szinte lehetetlen, próbáljuk meg mégis, hiszen csak nyerhetünk vele!

Május 8. – szerda (Diadalszekér):

Sikereket érhetünk el pénzügyekben, amennyiben nyitottak leszünk az újdonságokra, illetve arra, hogy az érkező lehetőségekkel éljünk. Sokszor elzárkózunk egy-egy nagyobb kiugrástól, mert úgy véljük, hogy nem vagyunk képesek azt ellátni, vagy nekünk nincsen olyan képességünk hozzá. Természetesen ezeket a gátakat nagyon nehéz leküzdeni, hiszen már hetek, hónapok, akár évek óta velünk vannak. A párkapcsolat területén boldogságra és az érzelmek kölcsönös megélésére kell számítanunk.

Május 9. – csütörtök (Mágus):

Tenni a dolgunkat, ahogy tőlünk a legjobban telik – ennyi igazából az üzenete a mai napnak. Semmi mást nem kell tennünk, mintsem tenni mindent a legjobb tudásunk szerint, így érhetünk el ma kisebb, nagyobb sikereket. Magánéletünkben jobban figyeljünk majd oda párunkra, hiszen különösen érzékeny lesz arra, ha elhanyagoljuk, vagy nem kapja meg a megfelelő figyelmet! Az érzelmek nagyon fontosak, így ne hanyagoljuk el azokat, és tegyük meg a tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy ezeket felerősítsük.

Május 10. – péntek (Halál):

Elérkezett az idő arra, hogy lezárjuk azokat az életeseményeket, amelyek csak lelki vagy fizikai terhet jelentenek nekünk. Sok esetben fordult már elő az, hogy olyan életszituációba csöppentünk bele, amikor azt gondoltuk, hogy „ez biztos nem velem történik”, vagy „hol a kandi kamera”. Készüljünk fel, hogy ma többször is így fogjuk érezni, de minden esetben próbáljunk meg 100%-osan helyt állni és nem megijedni. Fontos a higgadtság illetve a hidegvér, aminek megőrzése – főképp ma – nagyon nehézkes lesz.

Május 11.-12. – hétvége (Világ):

Itt a hétvége! A legjobb idő arra, hogy a lelkünket és testünket pihenésre és relaxálásra adjuk. Legyünk képesek ellazulni – lehetséges, hogy ez a mondat elsőnek nagyon bután hangzik, de a túlzott görcsösség és feszített tempó miatt elképzelhető, hogy még hétvégén se vagyunk képesek igazából fellélegezni, elengedni a lelki terheket. Próbáljuk meg a „lehetetlent”, ami igazából nem is annyira lehetetlen, sokkal inkább elképzelhetetlen. A fennmaradó időt szánjuk a család fiatalabb tagjaira (gyerekek, unokákra).

You have no rights to post comments