artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 20. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

 

 

 

Kedves Kos!

Bizonytalannak érzi a sorsát, a hite nem elég erős. Úgy véli, hogy egy kisebb probléma is romokba döntené az életét, és nincs egy biztos támpont az életében, akire bármikor számíthat. Magánélete sem éppen úgy alakul, ahogy azt szeretné, a probléma fő forrás az, hogy rengetegszer elbeszélnek egymás mellett a párjával.

 

Kedves Bika!

A pénz nem éppen az Ön eszköze a földön, hiszen bármennyi is van belőle, azonnal elhagyja pénztárcáját és kicsúszik a keze közül. Ezen a héten lehetősége lesz arra, hogy még többel rendelkezzen, ám ott a veszély is, hogy könnyen jön és könnyen megy. Figyeljen kiadásaira, s próbálja a legalacsonyabbra mérsékelni!

 

Kedves Ikrek!

Öröm és boldogság – így kezdődik a hét. A magánélete, az egészsége és a pénzügyi dolgai is jól alakulnak. Viszont minden még a kezdeti fázisában van. Előfordulhat az is, hogy visszaindul minden a lejtőn, ezért ha lehetséges, barátainak ne beszéljen az életének pozitív hatásairól. Jobb várni, mintsem elkiabálni.

 

Kedves Rák!

Túl érzékeny lesz a héten, mint mindig. Úgy véli majd, hogy barátai csak kihasználták Önt, és nem is igazán érdekelte az Ön sorsa Őket. Ha félreteszi a túlságosan is lelkis énjét, és leveti a rózsaszín szemüvegét, akkor újra megerősödik, és az lehet, aki valójában. Ne engedje, hogy az érzelmek és a rossz környezet befolyásolja.

 

Kedves Oroszlán!

Változások indulnak el az Ön életében, amelyek első pillanatban úgy tűnnek, hogy kedvezőek és jók. Ám, amikor belegondol ezek következményeibe, rá fog ébredni arra, hogy bizony barátaiból sokan irigyei lehetnek, s ez nem éppen jó. Ha lehet, a barátait próbálja megtartani barátoknak, s ne hanyagolja Őket el, találkozzon velük úgy, mint eddig.

 

Kedves Szűz!

Aggodalom aggodalom hátán, lehetne akár ez is a hét mondata. Hisz a legnagyobb gond ott van, hogy túlságosan fél és túlságosan aggódik az élete felől. Vegye kicsit könnyebben az anyagi gondokat, s ne görcsöljön rajtuk állandóan. Lesz majd valahogy – ez vigasztalja Önt, de ne feledje: úgy lesz, ahogy teremetni, tehát a tetteket ne hanyagolja el!

 

Kedves Mérleg!

A bulit és a szórakozást felejtse el erre a hétre, mert csak csalódást fog átélni általuk. Lehetséges, hogy párját éppen azon a szórakozóhelyen pillantaná meg egy másik féllel, félreérthető szituációban, ahova Önt is hívták. Ne akarjon saját magának rosszat és álmatlan napokat, inkább foglalkozzon az anyagiakkal, hiszen a problémák adottak.

 

Kedves Skorpió!

Önön – ha nem is a világ, de a párja szeme. A másik fele úgy érzi, hogy elfáradt a kapcsolatuk és kihűlt, érzelmek nélküli. Itt az idő, hogy bebizonyítsa, még ott van az a bizonyos tűz, csak meg kell adni a szikrát. Anyagi helyzete bizony ingadozó, egyszer fent, s egyszer lent. Rengeteget görcsöl a problémákon, pedig egyszerűbb lenne csak máshogy nézni a dolgokat.

 

Kedves Nyilas!

Munka után munka. Szinte ki se látszik majd a feladatok alól, annyi megbízásban lesz része. Ne úgy tekintsen a munkára, mint a pénz forrására, mert ezzel a boldogságot eltolja magától. Találja meg az öröm és jókedv forrását benne, így Önnek is könnyebb lesz napról napra bejárni a munkahelyére, és kollégái is díjazni fogják ezt a hozzáállást!

 

Kedves Bak!

Különleges hét vár Önre, főképp a magánélet területén. Ha kapcsolatban van, akkor olyan helyzetbe fog kerülni, ami kissé félreérthető lesz, s mint mindent, ezt is természetesen félre fogja érteni. Ne túlozzon el semmit, ne haragudjon párjára, hiszen csak egy furcsa egybeesés az, ami történt. Legegyszerűbb megbocsájtani és boldogan tovább élni!

 

Kedves Vízöntő!

Az érzelmek egy időre mintha eltűntek volna az életéből, de most újra visszatérnek. Valójában, igazából szerelmes lesz, és az érzelmeket sem fogja eltitkolni. Mindent meg fog mutatni magából, nem fogja érdekelni mások véleménye, csak a szerettéjé, párjáé. Ez rendben is van, viszont a munkahelyén továbbra is jól kell, hogy teljesítsen.

 

Kedves Halak!

Szeretet, öröm, sztárság – ez vár Önre a héten. Ha utóbbi nem is tévéképernyőn, de a barátai környezetében biztos. Ezzel párhuzamosan irigyek és rosszakarók is természetesen akadnak, de semmi félni valója nincs tőlük, amennyiben nem foglalkozik velük. Ahogy időt és energiát fordít rájuk, élete elindulhat a lejtőn.

You have no rights to post comments