artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 9. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Borsos tokány főtt tésztával, csemege uborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott kolozsvári káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

 

 

 

Kedves Kos!

Itt az idő, hogy merje kimondani azt, amit gondol. Rengetegszer fojtották már Önbe a szót, most éppen itt az ideje, hogy a felgyülemlett energiákat a kommunikációval levezesse. Ez a hét alkalmas lesz arra, hogy elérje céljait, de ez csak akkor jöhet létre, ha meri kimondani érzéseit, gondolatait, véleményeit. Vigyázzon barátaival, mert csalódás veszélye áll fenn!

 

Kedves Bika!

Szerencsét szerencsére fog halmozni a héten – bár ezt nem akarja elhinni, hogy egy olyan személy, mint Ön szerencsés lehet. Ha lehetősége nyílik arra, hogy játsszon nyereményjátékon vagy éppen szerencsejátékon, ne hagyja ki! Ezen a héten Ön mellé szegődik Fortuna istennő. Bármi újdonságba fog, biztos lehet benne, hogy pozitív végkimenetelű lesz.

 

Kedves Ikrek!

Az otthoni problémák fokozódnak, s az anyagi helyzete sem éppen kedvező. Többször gondolkodott már azon, hogy mivel tudná ezt a leépülést visszafordítani, ugyanis a ház tájékán nem úgy történik minden, ahogy azt szeretné. A héten érkezhet Önhöz egy olyan lehetőségnek a híre, amellyel a fennálló problémákat meg tudja oldani, csak legyen szemfüles!

 

Kedves Rák!

Ne vállalja túl magát – ez a mondat lebegjen Ön előtt, minden döntés meghozatalánál és feladat elvállalásánál. Csak olyasmit vállaljon el, amelyet 100%-osan tud teljesíteni, nyugodt lelkiismerettel. Ha csak azon idegeskedik majd, hogy lesz-e elég ideje rá, vagy sikerül-e teljesen megoldani a feladatot, akkor inkább utasítsa vissza, mintsem álmatlan éjszakái legyenek!

 

Kedves Oroszlán!

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy barátaira és ismerőseire mindig számíthat. Ha már a meglévő problémákkal egyedül nem tud megbirkózni, itt az ideje, hogy kérje szeretteinek segítségét. A probléma főforrása az anyagiak, a pénz hiánya. Ha lehet, ne konkrétan pénzt kérjen, hanem kérdezze meg, nem-e hallottak olyan munkahelyről, ahova munkaerőt keresnek.

 

Kedves Szűz!

Több szálon a fut az élete, amelyeket egyszerre irányítani – főképp jól – elég nehéz. Energiáit szétdarabolja, s mindenre próbál egy kis figyelmet szentelni, bár ezt Ön is tudja, hogy nem célravezető. Próbálja meg teendőit mérsékelni, s ha lehet egy főirányt kitűzni életében és arra a területre koncentrálni minden energiát! Türelem és figyelem szükséges csak.

 

Kedves Mérleg!

Tudni kell mindenben, hogy hol a határ, így van ez a pénzköltés tekintetében is. Tartsa távol magát a plázáktól, bevásárlóközpontokból, mert képes lenne egy nap alatt elkölteni a 30 napra való betevőt. Becsüljön meg ezen a héten minden forintot, ne engedje ki a keze közül azt, amit egy havi nehéz, komoly munkával megszerzett. Legyen körültekintő vásárlás előtt.

 

Kedves Skorpió!

Szó szerint kemény hét vár Önre. A tavasz már igaz jó ideje tombol, de most már a hormonok is elindultak, s tombolnak. Itt az idő, hogy elvarázsolja azt a személyt, akire már rég óta fáj a foga, akit szeretne magáénak tudni. Engedje, hogy a másik fél kezdeményezzen, Ön csak tegyen apró jeleket és várja meg a bimbódzó szerelmének gyümölcsét!

 

Kedves Nyilas!

Pár hónapja megismerkedett egy olyan személlyel, akivel kapcsolata mára megromlott. Amilyen hevesen, felfűtött energiákkal indult, annyira lassú most a kapcsolatuk, bár a fűtöttség most is megmaradt – igaz külön-külön. Hiába az álarc, amit próbál felhúzni magára, hogy megmutassa nélküle is tud lenni, előbb-utóbb le fog hullani.

 

Kedves Bak!

Vágyak és álmok, amelyek valóra válnak, mondhatnánk ezt a hetére, hiszen azok a dolgok, amelyekről eddig csak álmodni (ha) mert, megvalósulhatnak. Félelmeit engedje el és várja tárt karokkal az érkező új lehetőségeket. Fontos, hogy tudjon ezekkel jól bánni, és ne legyen megzavarodva a bőségtől. Mindent a megfelelő időpontban tegyen, ne hamarkodjon!

 

Kedves Vízöntő!

Hirtelen el se tudja dönteni, hogy a munkahelyére sétál-e be minden nap, vagy csak megváltoztatták a bolondok házának nevét. A kollégái nem éppen úgy kezelnek egy vitás helyzetet, ahogy azt kellene, s ez Önt szinte már az őrületbe kergeti. Ideje, hogy meg tanuljon jól meditálni, hogy a feszültségek közepette elvonuljon alfába, s kiszakadjon a munkahelyéről.

 

Kedves Halak!

Gondolkodott már azon, hogy vállalkozó legyen? Jobbnál jobb ötletek pattannak ki fejéből, s ezek mind arra mutatnak, hogy saját maga főnöke legyen. Egy-egy kipattant ötletet a való életben igazi vállalkozássá lehetne építeni, csak ambíció és türelem szükségeltetik hozzá. Ez utóbbiból nem sok jutott Önnek, ezért lehet, hogy elkapkodja döntéseinek meghozatalát.

You have no rights to post comments