artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 20. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Április 29. – hétfő (Kardok ötös, Szerencsekerék, Érmék hatos):

Pénzügyek terén fontos, hogy tisztában legyünk a korlátainkkal, feleslegesen ne pazaroljuk az energiáinkat olyan dolgokra, amelyek amúgy sem ígérnek túl nagy jövedelmet. Vigyázzunk rá, hogy a befektetett energia illetve az eredmény oldal egyensúlyba legyen. Természetesen az életünk folyamatosan változik, változások sorozatából áll, ám ma mégis úgy érezhetjük, hogy megrekedtünk. Nem sikerül egyről a kettőre lépni. Próbáljuk meg ezt a helyzetet elfogadni, s belenyugodni. Inkább relaxáljunk, pihenjünk egy jó nagyot, mintsem feleslegesen idegeskedjünk.

Április 30. – kedd (Kardok kilences, Hold, Botok hármas):

Ma lehetséges, hogy álmatlanságban szenvedünk majd, hiszen egy olyan dolgon jár az agyunk, amelyről a gondolatainkat sehogy, vagy csakis nagy nehézségek árán vagyunk képesek elterelni. A túlzott aggodalom, félelem természetesen a visszájára is elsülhet, azaz pont, hogy ellenkező hatást: negatív eredményeket erősíthetjük. A párkapcsolatunk terén fontos lesz az, hogy a féltékenységet, azaz a zöld szemű szörnyet képesek legyünk visszaszorítani, hiszen párunk nem feltétlen díjazza azt, ha folyamatosan kérdezősködünk, és nem bízunk meg a válaszaiban.

Május 1. – szerda (Kelyhek hatos, Erő, Érmék lovagja):

A munka ünnepén eszünkbe se jusson a munkával foglalkozni. Bizony ez a nap mindenki számára adott és jár ahhoz, hogy feltöltődhessünk és kipihenhessük magunkat. Hiába érezzük úgy, hogy a pénztárcánk vékonysága miatt nem megengedhető az, hogy egy napot is munka, pénzkeresésé nélkül töltsünk, bizony nekünk is szükségünk van a pihenésre. Ezt a napot használjuk ki teljes mértékben. A családi programoknak kedvező energiák mutatkoznak, míg a párkapcsolati viták pedig gyors, nem nagy hatást eredményezőek lesznek, de persze törekedjünk a béke megőrzésére.

Május 2. – csütörtök (Érmék kettes, Világ, Érmék tízes):

Új energiákkal feltöltekezve folytatjuk a megkezdett munkahetünket, és be kell lássuk, bizony megérte, hogy egy napot pihenéssel töltöttünk. Új energiákra, életkedvre, életörömre tettünk szert, amelyek következményeképpen még nagyobb kreativitásunk van, amelyet – nem utolsó sorban – természetesen jól ki is tudunk használni. Az egészségünk terén fontos az, hogy a lábaink, illetve a porcok-ízületek állapotára nagyobb hangsúlyt fektessünk, hogy elkerüljünk akár egy kórházi kezelést is. Vitamin illetve ásványi anyagokban gazdag ételeket fogyasszunk.

Május 3. – péntek (Kelyhek nyolcas, Ítélet, Kardok tízes):

Részünk lehet olyan eseményekben, történésekben, amelyek során úgy érezhetjük, hogy teljesen hátba támadtak minket, olykor előfordulhat az is, hogy egy-egy barátban, közeli ismerősben csalódnia kell, de mindezek azért történnek, hogy tanuljon az esetekből. Ha visszatekint a múltra biztos szembetűnik majd, hogy mi az amiben hibázhatott. Törekedjen arra, hogy ezek ismételt megtörténését elkerülje, ne okozzon a továbbiakban nagy galibát. A párkapcsolatában pedig egy kicsit vonuljon háttérbe, engedje a másik felet érvényesülni.

Május 4.-5. – hétvége (Botok ötös, Uralkodó, Kardok hatos):

Ne engedje, hogy az élet hullámain csak tengjen, lengjen. Szedje össze minden erejét és próbáljon meg a problémáin, nehézségein felül kerekedni és egy kicsit más szemszögből figyelni, észrevételezni az eseményeket. Túl sokszor – szinte már kórosan – aggodalmaskodik, amelynek egy következménye van: családjára is átragasztja a félelmeket. Legyen nyitottabb, engedje el a gondjait és vegye könnyedebbén az élet nagy eseményeit. Töltse ezt a hétvégét egy kirándulással, túrával, hogy teljes mértékben kiengedje a fáradt gőzt, és feltöltekezzen tiszta energiákkal.

You have no rights to post comments