artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ünnepélyes átadóra került sor 2018. október 2-án a Gróf Tisza István Kórházban, a Tama Hungary Kft. ezúttal légkondícionáló berendezések telepítésével járult hozzá  a gyermekosztály korszerűsítéséhez, az ott gyógyuló gyermekek és szüleik, illetve a dolgozók kényelméhez.

Adomány a gyermekosztálynak 06Dr. Muraközi Zoltán, a kórház főigazgatója köszönetét fejezte ki a támogatásért, majd kihangsúlyozta, örömmel és hálás szívvel fogadták a Tama Hungary újabb adományát, amely nem csak a cég által felajánlott 1.300 000 Ft ból állt. Nemes felajánlásként Győrfi Sándor ügyvezető igazgató megpótolta ezt az idén Berettyóújfalu Város Önkormányzata által részére adományozott Csorba György-díjhoz járó pénzösszeggel, így 7 darab klímaberendezést sikerült az osztályra telepíteni. Az intézmény igyekszik tovább folytatni a légkondicionálást akár saját erőből vagy újabb adományok fogadásával.

Győrfi Sándor ügyvezető igazgató elmondta, nézete szerint egy nyereséges vállalatnak az adófizetésen túl ki kell vennie a részét a társadalmi szerepvállalásból is, amelyet a Tama Hungary Kft a tavalyi évben kezdett el, és folytatni szeretne a jövőben is. Azt a fajta területet próbálják megkeresni és támogatni, amely valamilyen módon kapcsolódik a dolgozóikhoz, így esett a választás a gyermekosztályra. És mivel a gyermekek még nehezebben tudnak alkalmazkodni a sokszor hetekig tartó kánikulához, ezért gondolták, hogy a klímaberendezések telepítése jó szolgálatot tehet az osztály mindennapjaiban.

Dr. Makai Imola osztályfezető főorvos köszönetét fejezte ki az adományért és megtudtuk, óriási hasznát vették már a nyári időszakban a berendezéseknek. Sokkal komfortosabban érezték magukat a kis betegek, amely így hozzájárult a gyógyulásukhoz, az osztály dolgozói pedig ideális környezetben végezhették munkájukat.

Adomány a gyermekosztálynak 02Adomány a gyermekosztálynak 05

Adomány a gyermekosztálynak 04

 

 

 

You have no rights to post comments