TELEKOM BANNER

BOLDOG KARÁCSONYT!

Szatmári Bogi, 9 éves

Szatmári Bogi 9 éves

Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola Berettyóújfalu

2018karivirag

lily

millenniumkicsi2

gazdatél

aurabannermedium2

2018trendykaracsonykicsi

Berettyó Kártya 2017 borító

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. december 15. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Pirított tésztaleves

Rakott káposzta

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

veradas

koboreb

ilonabanner2018  

viastein

 TELEKOM BANNER

Ünnepélyes átadóra került sor 2018. október 2-án a Gróf Tisza István Kórházban, a Tama Hungary Kft. ezúttal légkondícionáló berendezések telepítésével járult hozzá  a gyermekosztály korszerűsítéséhez, az ott gyógyuló gyermekek és szüleik, illetve a dolgozók kényelméhez.

Adomány a gyermekosztálynak 06Dr. Muraközi Zoltán, a kórház főigazgatója köszönetét fejezte ki a támogatásért, majd kihangsúlyozta, örömmel és hálás szívvel fogadták a Tama Hungary újabb adományát, amely nem csak a cég által felajánlott 1.300 000 Ft ból állt. Nemes felajánlásként Győrfi Sándor ügyvezető igazgató megpótolta ezt az idén Berettyóújfalu Város Önkormányzata által részére adományozott Csorba György-díjhoz járó pénzösszeggel, így 7 darab klímaberendezést sikerült az osztályra telepíteni. Az intézmény igyekszik tovább folytatni a légkondicionálást akár saját erőből vagy újabb adományok fogadásával.

Győrfi Sándor ügyvezető igazgató elmondta, nézete szerint egy nyereséges vállalatnak az adófizetésen túl ki kell vennie a részét a társadalmi szerepvállalásból is, amelyet a Tama Hungary Kft a tavalyi évben kezdett el, és folytatni szeretne a jövőben is. Azt a fajta területet próbálják megkeresni és támogatni, amely valamilyen módon kapcsolódik a dolgozóikhoz, így esett a választás a gyermekosztályra. És mivel a gyermekek még nehezebben tudnak alkalmazkodni a sokszor hetekig tartó kánikulához, ezért gondolták, hogy a klímaberendezések telepítése jó szolgálatot tehet az osztály mindennapjaiban.

Dr. Makai Imola osztályfezető főorvos köszönetét fejezte ki az adományért és megtudtuk, óriási hasznát vették már a nyári időszakban a berendezéseknek. Sokkal komfortosabban érezték magukat a kis betegek, amely így hozzájárult a gyógyulásukhoz, az osztály dolgozói pedig ideális környezetben végezhették munkájukat.

Adomány a gyermekosztálynak 02Adomány a gyermekosztálynak 05

Adomány a gyermekosztálynak 04

 

 

 

Szóljon hozzá!