artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. december 8. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Palócgulyás

Szilvás gombóc

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás palacsinta erdei gyümölcs öntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Városunkba is megérkezett a katonai roadshow 2017. április 25-én, ahol a honvédelem iránt érdeklődőknek tartottak toborzást, közelharc és harcászati bemutatót. A rendezvényt a helyi művészeti csoportok fellépése színesített. KÉPGALÉRIA

Ritkán adódik olyan lehetőség, amikor a civil lakosság testközelből találkozhat a katonákkal, megismerheti mindennapjaikat, kézbe foghatja az általuk használt technikai eszközöket. A Szent István tér adott otthont a katonai roadshow berettyóújfalui állomásának, ahol a Debreceni Helyőrségi Zenekar műsora mellett, a Diószegi Kis István Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai, művészcsoportjai is fellépték. Rajtuk kívül a Seniorok táncos produkciói is színesítették a rendezvényt.

Katonai toborzás Berettyóújfaluban 20Katonai toborzás Berettyóújfaluban 04

A hadtörténelem iránt érdeklődők körében nagy sikert aratott a hagyományőrző egyesületek kiállítása, akik korhű fegyverekkel és ruhákkal érkeztek városunkba. Az eseményen a Magyar Vöröskereszt Berettyóújfalui Területi Szervezetének munkatársai is részt vettek, akik egészségügyi vizsgálatokkal és tanácsadással várták a kilátogatókat, így lehetőség volt vérnyomás-és koleszterinszint mérésre is.

Katonai toborzás Berettyóújfaluban 10Katonai toborzás Berettyóújfaluban 30

Azokat, akik pedig esetleg kedvet kapnak a katonai szolgálathoz a nap folyamán, a katonai toborzók tájékoztatják a Magyar Honvédségben vállalható munkalehetőségekről, a bejutás feltételeiről valamint a szolgálatért kapott juttatásokról.

You have no rights to post comments