artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Színvonalas környezetben, professzionális termékekkel, tapasztalt szakember "kezei között" szépülhetnek nők és férfiak egyaránt az újonnan megnyílt All in One Beautybar szépségszalonban Berettyóújfaluban, a Mártírok u. 1. szám alatt. Arra kértük az üzlet tulajdonosát Szabó Mezei Orsolyát, hogy mutatkozzon be néhány szóban Olvasóinknak.

all in one beautybar 12- Hajdúszoboszlón születtél, ott is élsz, hogyan kerültél Berettyóújfaluba?

2018 nyarán végeztem a Hedge Hair fodrász iskolában Debrecenben, és közben megismerkedtem Váradi Mónikával - az üzlet korábbi tulajdonosával -, akinél tanulóként 3 hónapot töltöttem el. Ez idő alatt megismertem Berettyóújfalut, a Móni vendégeit, és nagyon megszerettem ezt a helyet, az élet azonban úgy hozta, hogy kimentem Németországba, ahol közel 5 évig a Pfaffenhofen Hashtaghair fodrászcsapatát erősítettem. Ez egy nagy szalon volt, ahol minőségi fodrásztermékekkel, vegyes (férfi-női) vendégkörrel dolgoztunk, és mindenféle feladatkörben (vágás, festés, hajhosszabbítás stb.) gyakorlatot szerezhettem. Havi szinten több mint 200 vendégem volt, ezen túlmenően pedig lehetőségem nyílt számos továbbképzésen részt venni például a Wella Akadémián is, illetve folyamatosan szalontréningeket tartottunk. Szerencsésnek érzem magam, mert olyan neves fodrászoktól tanulhattam, mint pl. Maher Aslan.

A férjemmel időközben úgy döntöttünk, hogy itthon szeretnénk majd családot alapítani, ezért nemrég hazaköltöztünk, és a véletlen épp úgy hozta, hogy Móni más elfoglaltsága miatt eladóvá vált a szalonja, aminek én nagyon megörültem. Úgy gondolom nincsenek véletlenek, itt a helyem, ez nem kérdés!

all in one beautybar 01all in one beautybar 04

- Mikor döntötted el, hogy fodrász leszel?

6 éves korom óta van egy barátom, akinek az édesanyja fodrászként dolgozott, és még gyerekek voltunk, amikor egy súlyos betegségből kifolyólag fel kellett hagynia a szakmával. Mindig bíztatott, hogy próbáljam meg a hajvágást, ő majd segít. Így kezdtem el fodrászkodni nagyjából 12 éves koromban, a barátom volt a modell, az anyukája pedig adta az instrukciókat. A barátom haját azóta is én vágom, és örökké hálás leszek az édesanyjának, mert ő szerettette meg velem ezt a szakmát.

all in one beautybar 06all in one beautybar 07

- Szerinted mitől jó fodrász egy fodrász?

Úgy gondolom, mint minden szakmában, itt is nagyon-nagyon fontos az alázat. Soha nem szabad megelégednünk egyfajta tudásszinttel, mindig nyitottnak kell lennünk az újdonságokra, ezért is igyekszem minél több továbbképzésen részt venni, hogy mindig tudjak valami újat adni a vendégeimnek. A fodrász szakmában a szakmai tudáson, felkészültségen túl kiemelt fontossággal bír a vendégek felé tanusított figyelem, türelem, segítőkészség, ezek a jó kapcsolat elengedhetetlen feltételei.

all in one beautybar 13all in one beautybar 10all in one beautybar 05

- Miben más az új szalon?

Móni professzionális fodrásztermékekkel dolgozott, amelyeket én is megtartottam, hiszen számomra is fontos a megbízható minőség, anélkül nem lehet kifogástalan munkát végezni. Naprakészen a legújabb technikákat, trendeket alkalmazom. Az új szalonban a szolgáltatások körét kibővítettem az alkalmi frizurák és alkalmi sminkek készítésével, szeretettel várom a menyasszonyokat is esküvői frizurájuk, sminkjük elkészítésére. A nyitva tartásom rugalmas, maximálisan alkalmazkodom a vendégeim igényeihez, akik akár telefonon akár személyesen is be tudnak hozzám jelentkezni a hét bármelyik napján.

 all in one beautybar 09all in one beautybar 0283

Néhány legutóbbi munkám IDE kattintva megtekinthető.


 

Az All in One Beautybar ajtaja minden kedves meglévő és leendő Vendégem előtt nyitva áll, keressenek bátran az alábbi elérhetőségeimen:

Cím: Berettyóújfalu, Mártírok u. 1.
Telefonszám: 06 (70) 771 7499
Facebook
Instagram

You have no rights to post comments