artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

viktoriatours

20ulius

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

helyijárat

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2020. augusztus 13. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Májgombócleves

Sertéspörkölt főtt tésztával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

A heti desszert: Vaníliakrémmel töltött palacsinta gyümölcsös öntettel 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Rántott szelet rizzsel

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


stopmenu
Stop Vendéglő

Berettyóújfalu, Keresztesi út 1.

06 (54) 402-218

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Palócleves

Aranygaluska vaníliasodóval

Állandó "B" menü:

Húsleves

Rántott sertésborda sült burgonyával, csemege uborka

Állandó "C" menü:

Erdei gyümölcsleves

Rántott sajt sült burgonyával, tartármártással

HETI MENÜ

ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

    ilonatavasz2020

Valentin nap alkalmából az AURA szépségszalon tulajdonosát, Muraköziné Kiss Ildikó animi lélekkozmetikust kérdeztük a szerelem, a szeretet érzésének szívünkben betöltött fontosságáról, és arról, milyen kezelésekkel tudja ezeket az érzéseinket harmonikus szintre hozni.

Az ünnep üzenetek sora, felismerhető benne tiszteletünk, megbecsülésünk, értékrendünk. Amikor ünnepelünk, kifejezünk valamit abból, amiért érdemes élni, ami számunkra a lényeget, az értéket jelenti. Ha pedig egységben tudunk lenni azzal a lényeggel, akkor át tudjuk adni magunkat az ünnepnek, a szerelemnek, a szeretetnek. 

A SZÍV SZAVA kezelésem a szívünkre, mint érző szervre épül. Fő témája a mások, illetve önmagunk iránt táplált szeretet egyensúlyba hozása. Hozzá kapcsolódik az együttérző és a feltétel nélküli szeretet, melynek jegyében elfogadunk másokat és feltételezzük róluk, hogy igyekeznek a tőlük telhető legjobbat adni.

 A kezelés alatt felismeréseket kaphatunk, hogy mi az, amit elfogadunk az élettől, a kapcsolatoktól, mi az ami használ nekünk és mi az amit visszautasítunk, mert ártalmas a számunkra.

A szív  alatt lévő  szerveink a testtel,  a felette lévők a szellemmel , a szív pedig a lelkünkkel köt össze.

A szív a leglényegesebb megismerő szerv. Emberi kapcsolataink tisztán tükrözik az önmagunkhoz való viszonyulásunkat. Amennyire elfogadók, szeretetteliek, vagy éppen elllekezőleg, visszautasítóak vagyunk másokkal szemben, ugyanolyan elfogadással viszonyulunk önmagunkhoz is. Kapcsolataink minősége, tehát tükör önmagunk felé. Érdemes mihamarabb feltörni azt a mázat, amit az önmagunkkal való kapcsolat hiányát leplezi és feltölteni magunkat örömmel, békével, önmagunk elfogadásával.

A szeretet, a szerelem a szívből sugárzik. Ez a kis szerv segít megérezni azt , hogy valaki szívéből beszél-e hozzánk. A szív legfontosabb feladata az érzések közvetítése. Ha hallgatnánk a szívünkre, akkor sokkal többet tudnánk meg legmélyebb belső vágyainkról. Ez különösen fontos, hiszen enélkül  nem lehet egészséges, kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolatokat kialakítani.

szív szava

Kezeléseimben szem előtt tartom és mások számára  is megszívlelendőnek ajánlom  Echart Tolle szavait:

 „Ha az ő  múltja a te múltad lenne, ha az ő fájdalma a te fájdalmad, az ő tudatossági szintje, a te tudatossági szinted, akkor pontosan úgy gondolkoznál és cselekednél, mint ő.”

Ennek a felismerése szüli meg a megbocsájtást, az együttérzést, a lelki békét.

A VALENTIN ÁLMA kezelés - nem csak valentin napi kezelésem -  központi témája a szerelem.

A zene, az érintés, a krémek együttes hatásával próbálom közvetíteni azt a szerelmes üzenetet, amit az ajándékozó szeretne átadni a szívéhez közel álló személy számára.

Néha egy ölelés, egy mosoly, egy kedves, együttérző szó is elég lenne, hogy szebbé tegyük társunk napjait. Sajnos, rohanó világunkban még erről is megfeledkezünk. Egy ilyen apró figyelmesség pedig a legjobb bizonyíték lehet arra, hogy az ajándékozó felismeri az értéket abban, akit szeret, ezért ajándékozza meg.

Az élménykezeléseimben a képzelet, relaxáció, meditáció, érzetek, sugallatok, a hit és a masszázs által oldódnak fel a lélek blokkjai, a test izomgörcsei, csomói. A vendég teljes testi és lelki ellazulást él át, eltűnik arcáról a feszültség, megszépülnek, meglágyulnak a vonásai. "Ami bent, az kint" , ami a lelkünkben van az ott van az arcunkon is, oda vetítjük ki. Nem véletlen a régi mondás "..az arcára van írva". A kezelésekben - a szinergikus hatás érdekében - a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumokat részesítem előnyben.

Aura ajándékkártya

Az AURA szépségszalonban elérhető további kezelésekről EZEN a linken olvashattok.

Ha érdekelnek a részletek vagy szeretnéd megvásárolni valamelyik ajándékutalványt, hívj az alábbi telefonszámon!

 Telefon: +36 30 955 4085 

Ne feledjétek, a  Valentin napi  reggeli, szerelmes csók szerencsét hoz és ezen a napon nem szabad megsértődni vagy megharagudni.

Szóljon hozzá!