artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. december 1. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Magyaróvári sertésszelet bulgurral, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Vaníliakrémes palacsinta gyümölcsöntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Hortobágyi húsos palacsinta

Heti "B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ

Néhány hónappal ezelőtt nyitott meg Berettyóújfalu szívében az AURA szépségcentrum, melynek apropóján megkerestük Muraköziné Kiss Ildikó animi lélekkozmetikust, a szalon tulajdonosát, hogy mutassa be nekünk milyen szolgáltatásokkal várja szépülni vágyó vendégeit.

aurabannerfekvo

MOTTÓ
"Megkérdezem, mi a küldetésem, és a hang azt feleli, hogy az, ami minden embernek: átitatni a világot az igaz szeretet energiájával."

Paulo Coelho


ÚJDONSÁG!

mesotica

mesotica.com

MESOTICA kezelések az AURA Szépségcentrumban!

Új fejezet a kozmetika történetében... AMIKOR PÁR CSEPP IS ELÉG A LÁTVÁNYHOZ!

Látványos ránctalanítás kollagén termelést aktiváló intelligens peptidekkel és mezoterápiás koktélokkal tû nélküli ultrahang segítségével. A kozmetikai ipar jelenleg legigéretesebb hatóanyagai az intelligens peptidek melyeket hiba lenne kihagyni mind a professzionális mind a mindennapi anti-aging bõrápolásból.

Vendégeim egyik legfontosabb elvárása, hogy olyan bõrszépítõ megoldásokat kínáljak nekik, melyek valódi szemmel látható és hosszú távon megmaradó eredményeket adnak. Szalonomban újdonságként elérhetõ bõrfiatalító kezelések már egyetlen alkalom után láthatóan simítják a ráncokat.
Amikor peptideket tartalmazó ránctalanító kezeléseket illetve kozmetikumokat alkalmazunk, bõrünk ezt a kollagén bomlástermékének véli, ezért szervezetünk újabb kollagéneket állít elõ. Ezzel a kis "csellel' a kozmetikai peptidek hatékonyan csökkentik nem csak a felszíni, de a mélyebb ráncokat is és fiatalítják a bõrt!
A Mesotica peptides szérumok és koncentrátumok a bennük levõ hatóanyagok szerkezete és felszívódó képessége miatt azonnali látványos eredményt biztosítanak, persze a hosszú távú hatás érdekében kúraszerûen is alkalmazhatók és az otthonra adott készítmények használatával is kiegészítve hihetetlenül csodás eredményt nyújtanak. 5 plusz 1 alkalom ajándékba!

Ismerd meg a Mesotica érzést, és jelentkezz be a bőrmegújító és feszesítő kezelésre!

 Telefon: +36 30 955 4085 


NEM CSAK Valentin napra!

A szerelem megérdemli az ünneplést, lepd meg kedvesed a testet és lelket egyaránt megszépítő kezeléseim bármelyikével!

A SZÍV SZAVA és VALENTIN ÁLMA kezeléseimről, a szeretet, a szerelem energiájáról, a test és a lélek kapcsolatáról EZEN a linken bővebben olvashatsz!

szív szavaVALENTIN ÁLMA

Ha érdekelnek a részletek vagy szeretnéd megvásárolni valamelyik ajándékutalványt, hívj az alábbi telefonszámon!

 Telefon: +36 30 955 4085 


Mi ihlette az AURA nevet?

Munkám során beleláttam abba, hogy milyen fontos szerepe van az érintésnek vagy éppen a hiányának az életünkben. Rátaláltam az Animi Lélekkozmetika® rendszerére, amin keresztül megtapasztalhattam, hogy milyen a külső és belső önképpel egyszerre foglalkozni. Ez az érintésterápia érzésben is többet nyújt, a lelki állapotra is hatva, mint a hagyományos kezelések. A szépség fogalma relatív, születünk valamilyennek, egy adottság, amit vagy elfogadunk, vagy sem. Ha el tudjuk fogadni, elkezdjük egyre szebbnek látni magunkat.  Ha egy ember, nemtől függetlenül, jól érzi magát a bőrében, vonzó. Ez sok mindent jelent. Jelenti azt, hogy sikeres, tetszik, ragyog, élvezik a társaságát, be tud vonzani számára kívánatos pozitív dolgokat. Ezáltal körbelengi egy különleges atmoszféra, megváltozik a kisugárzása, AURÁja. Vendégeimet próbálom segíteni abban, hogy ez a mindenki által kívánt állapot létrejöjjön.

ildi2

Miért érdemes kozmetikushoz járni?

Speciális termékeket, speciális módon jutattunk a bőrbe.

A tudományos kutatások azelőtt soha nem látott mértékben felgyorsultak, a bőr szerkezetének és működésének mélyebb és alaposabb megismerése olyan új natúr, biotechnológiai hatóanyagok felfedezéséhez vezetett, amelyek az élettani folyamatokba mellékhatások nélkül avatkoznak be, mivel ezek maguk is a bőr szerkezetének, vagy működésének természetes elemei.  Az így készült kozmetikumok valóban felszívódnak és beépülnek a bőrbe, mindent megadva, amire szüksége van. A bőrkép láthatóan és érezhetően javul, a bőr védelmi funkciói helyreállnak és a bőrproblémák eltűnnek.

Kezeléseim során a THALGO és a THEGODER termékeket használom.

A THALGO professzionális kozmetikumok a tengeri hatóanyagokra és algákra specializálódással új fejezetet nyitottak a bőr ápolásában. A Thalgo volt az első eredeti francia tengeri Spa márka, mely 1964-ben indult útjára. Egyedi eljárással, rendkívül nagy nyomással nyerik az ásványi anyagokban gazdag és nagyon tiszta mikronizált tengeri algát MMA (Micronizalt Marine Algae), mely az összes Thalgo kozmetikumban koncentráltan megtalálható. Az algás natúrkozmetikumok különlegessége, hogy felszívódásuk ozmotikus úton történik és 100%-ig bejutnak a bőr mélyébe. Ezért ajánljuk minden bőrtípus esetében, még a legérzékenyebb bőrűek számára is.

thalgo (1)tegoder 

A Tegoder Cosmetics új generációs high-tech, professzionális kozmetikai készítményeit a prémium minőség a nagy tisztaság és a magas hatóanyag-koncentráció jellemzi. Ezek együttese garantálja a sikert a bőrproblémák szakszerű kezelésében, valamint az anti-againg területen egyaránt. A növények DNS-ének kivonatolása teszi lehetővé, hogy a vendégek allergiamentesen élvezhessék a Tegoder kezelések elképesztő hatását. A növényi őssejtek, peptidek és antioxidánsok megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják feszességét és ragyogását, hatásukra a sejtek élettartama pedig növekszik.

Minden embernek a saját kezében van a döntés, hogy milyen terméket, és hol vásárol.

Mi az, hogy Animi Lélekkozmetikus®?

A bőr és a lélek összefüggésein – amik nagyon is összetartoznak – át dolgozom. Ez egy érintésterápia. Az Animi szakember érintésen keresztül beszélget a bőrrel, a kötőszöveti információs hálón át a vendég egész rendszerével, ébresztgetve testtudatát. A különböző érintések erősségükkel, kiterjedésükkel, hosszukkal, hőmérsékletükkel testérzeteket váltanak ki. Ezek az érzetek érzelmeket generálnak. Az érzelmek emlékeket idéznek, amik gondolatokat, felismeréseket hoznak…

Animi masszázs alatt változik a kezem hőmérséklete. Például ha ( érintés által) a vendég érzi, hogy hideg a kezem – ez csillapítja, nyugtatja – kiváltja a higgadtság érzését- gondolatokat, felismeréseket hoz – lassítanom kell,túlterhelem magam mostanában.

Az egyén ráébred, hogy a közérzetünket saját magunknak teremthetjük meg, mégpedig pont úgy, ahogyan szeretnénk. Felismerik pszichoszomatikus útjaikat, mely által egy sor betegség megelőzhetővé válik. Elkezdenek odafigyelni magukra, hogy mi a jó számukra, mire van szükségük. Ezáltal párbeszéd és egyensúly alakul ki a test--lélek és szellem között.  A cél ennek az egyensúlynak a megteremtése.

Izgalmas! Hogyan csinálod?

Tényleg nagyon izgalmas. Ki kell próbálni!

A kezelésben az első kérdés, amit felteszek:„Milyen lelkiállapotban szeretne hazamenni? Nyugalom? egyensúly? harmónia? ragyogás? türelem? béke? stb. amire a vendég reakciója: „Jé, megválaszthatom!... ez az én döntésem!” Ez egy önismereti út valójában.

„Tévedés azt hinni, hogy valaminek a birtoklása- legyen az bármi- önmagában megelégedés és boldogság forrása lehet. Sem ember, sem hely, sem bármilyen tárgy nem tehet boldoggá. Okot teremthetnek ugyan a boldogságra és az elégedettségre, az Élet Öröme azonban belülről fakad.” Genevieve Behrend

Ezt tudatosítva, erőforrásokat keresünk a saját emlékei kapcsán. „Milyen érzés az, amire vágyik?” Érintésterápiában emlékeken keresztül érjük el, hogy ugyanabba a lelkiállapotba kerüljön. Felelevenítjük és az egyén a kezelés alatt újra átéli azt az időszakot-életérzést, amikor a kívánt erőforrás birtokában volt. Tévedés azt hinni, hogy ez azzal jár, hogy tudnom kell arról, éppen kinek mi az aktuális problémája. Aki megértette a rendszert, - a probléma elmondása nélkül is- az meg tudja ezt határozni saját magának.

 A animi masszázs alatt a szakember a testi tünetek valós okát is kioldja. A test tele van feszültséggel. Az izmokban található csomók lelki eredetűek Ezek kioldásával a felgyűlt feszültség, -mint lelki tünet-  is eltávozik, a testben található energiapályák azonnal felszabadulnak.

P1130442P1130446

Léteznek különböző típusú kezelések?

Igen, természetesen, nincs 2 egyforma kezelés. Van mikor rövidebb időre ér rá a vendég .Van,hogy úgy érzi, túl feszült a masszírozáshoz. Van mikor egy vezetett meditációban lévő rituálét szeretne. Van olyan, hogy csak szeretné elmondani valakinek a problémáit,vagy nem tudja megfogalmazni azt,de meg akarja oldani és így tovább. Nem tagadom, a fő területem az anti-againg. A kezelés által tudunk hatni a génjeinkre, amik felelősek az öregedési folyamatokért. Próbálok időszakos kezeléseket beiktatni. Ugyebár tél van, ez a hámlasztás, a bőrmegújítás időszaka, most erre helyezem a hangsúlyt. 

Aktuálisan az „ÓCEÁN FUVALLATA” fantázianévre hallgató algás kezelésem a  legnépszerűbb. Persze, mindezt az egyszemélyes kabinomban, kizárólag egy vendég fogadásával, óceán hangjait idéző harmonikus zene mellett végzem.

P1130454

A mai világban rengeteg kozmetikai cég jön ki újabbnál újabb termékekkel. Hogyan próbálsz lépést tartani?

Az általam választott cégek, a termékek állandó fejlesztésével megfelelnek kritériumaimnak. Persze, mindig találok olyan gyöngyszemet a palettán, amit nem tudok kihagyni. Most is izgalommal várom a januárt, ahol egy kozmetikai gyógyászatra, kutatásra és fejlesztésre specializálódott spanyol-magyar cég készítményeit ismerhetem meg. A termékek kiválasztása mellett fontos a rendszeres képzéseken való részvétel.

Hálás vagyok Animi Beauty System® megalkotójának, Halász Krisztinának, aki  tanfolyamain és magánemberként folytatott beszélgetéseink alkalmával töltötte belém ezt a fajta tudást, ami egy idő után életszemléletté vált.

Szeretettel várom minden meglévő és leendő vendégem bejelentkezését!

 

AURA SZÉPSÉGCENTRUM

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig

előzetes bejelentkezés alapján

 Telefon: +36 30 955 4085 

P1130390

 BERETTYÓÚJFALU, Bajcsy Zs. u. 2/5.

 animi logo gold

Vendégeim mondták:

"Ő a kozmetikusom…De nem csupán „A” kozmetikus, aki széppé varázsol és jótanácsokkal lát el a bőrápolás terén. Mikor belépek az Aura kozmetikába és becsukom magam mögött az ajtót, kicsit el is varázsolódok, valami nyugalom-féle érzés ül a lelkembe is. Elfelejtek kicsit mindent és hallgatom a zenét. Mert mindig olyan zene szól, amire épp szükségem van. De honnan tudja, mi kell nekem? Nem kell mindenre választ keresni, elfogadom… S következik a kezelés, majd az arc- és dekoltázsmasszázs, melynek nemcsak az arcom örül. A lelkem is. Úgy érzem azt is megérinti. Pihenek, nem gondolkodom közben semmin, mégis mintha kicserélődne a világ, amibe visszaérkezem. Mentálisan is feltöltődöm. S a kezelés végén már értem mit jelent a falon lógó „Certificate”. Lélekkozmetikus. Mert nem csak az arcom, a testem lett szebb, puhább, tisztább, hanem „ott belül” is. Úgy érzem, kicsit minden nap be kellene oda lépnem, abba a különleges aurába, s akkor talán minden napom kiegyensúlyozottabbá válna." (Zsuzsi 35 éves)


"No, most lett elegem mindenből! Ez azt jelenti, hogy elmegyek a kozmetikusomhoz. Szemöldök, szempilla és persze a nyugodt beszélgetés. Ő látta a fáradtságomat. Kérek-e egy masszázst? Mindent, amit lehet, most rászánom az időt, mert a gyönyörű szalonban akarok maradni. Nyugalom, zene, simogatás, arckezelés… és a masszázs. Egy olyan szuper átmenetben, amit nem is vettem észre! Arc, nyak, váll, hát-persze szakszerű simogatással, csak gyógyító, megnyugtató kézzel. El is aludtam. Hazaértem, dolgoztam, remekül aludtam, és reggel egy új ember köszöntött rám a tükörben! Először nem gondoltam át az előző nap eseményeit, majd mint a villám! Ez a tegnapi, kozmetikusnál töltött időmnek az eredménye! Nem tudtam megállni, hogy ne zavarjam Ildikót egy telefon erejéig, és-visszajelzésnek is jó-ecseteltem az általa nyújtott masszázsnak az eredményét. Ekkor tudtam meg, hogy animi meditációs energiamasszázs®-ban volt részem. Legalább 10 napig éreztem a megújulást, az energiát. Több szeretetet adtam, és… kaptam!!! Az arcomat már le sem írom, mert egy hónapig sima, /hála jel/, kipihent, és koromnak megfelelően hibátlan volt! Köszönöm Ildikó! Köszönöm ANIMI!" ( Erika 57 éves)


"Nem tudom mit csináltál az arcommal, de még mindig olyan sima és feszes hogy a légy elcsúszik rajta! Hihetetlen! Legközelebb is ilyet szeretnék! Isteni ügyes vagy! Puszi" (Kriszti 48 éves)