precizbanner

gafem2020

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

akcio

eszakiipar

gazdatavasz

aurabannermedium2

iparterulet

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. április 10. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

ZÁRVA

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

szeman

buntetes

ilonatavasz2020  

 

A Bihar megyei Cserkész Ifjúsági Szövetség (BICSISZ) minden év január-február folyamán több turnusban szervez sítábort Aranyoson. Az elmúlt héten a paptamási 5-ös számú Diószegi Dezső, a margittai 8-as számú Pálffy Károly illetve a szentjobbi 9-es számú Szent István Király Cserkészcsapat tagjai vettek részt négy napos táborban.

 

Az első nap a szokásos csapatépítő játékkal telt, ismerkedésre azonban nem volt szükség, hiszen a három település cserkészeinek nem ez volt az első közös táboruk, régi jóbarátként köszöntötték egymást. A baráti, testvéri hangulatot látva kijelenthető, hogy nem is az utolsó közös tábor. Második és harmadik nap a vértopi sípályán tanulhatták és gyakorolhatták a síelést a cserkészek, akinek pedig úgy tartotta kedve szánkózott, vagy épp hócsatázott.

Nem maradhatott el a cserkészek életmódjához tartozó reggeli torna a friss hóban, valamint a reggeli és esti ima sem. Utolsó este a vezetők egy kis meglepetéssel álltak elő a cserkészek felé. Az elmúlt évek valamennyi táborában készült képekből tartottak kivetítést. A régi emlékek felidézése szemmel láthatóan örömet, derültséget váltott ki a részvevőkben. Végezetül játék-, és filmesttel zárták a tábort.

Az utolsó nap a pakolás, búcsúzkodás napja, de a közös fotó ekkor sem maradhatott el. Köszönet illeti a három település csapatainak vezetőit, Major Lóránt paptamási, valamint Seres Miklós és Ibolya szentjobbi és Tőtős Norbert margittai cserkészparancsnokok munkáját, akik nem kis felelősséget vállalnak táborról-táborra, annyi gyermek testi és lelki épségéért felelve.

Jó munkát cserkészek!

BICSISZ sajtószolgálat

Szóljon hozzá!