artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Itt a május, már két és fél hónap sincs hátra a margittai Szabadság Fesztig. Az elmúlt hetekben sem maradt tétlen a Szabadság Feszt szervezőcsapata. Az eddig bejelentett három sztárvendég (Animal Cannibals, By The Way, DJ Szatmári és Jucus) mellett április utolsó napján a szervezők nyilvánosságra hozták rendezvényen fellépő negyedik sztárvendég kilétét, amely nem más, mint a szintén magyarországi Zanzibár együttes.

A tervek szerint még legalább egy közismert énekes leszerződését tervezik, az ő nevét viszont csak május 15-én közlik.

A közismert sztárvendégek mellett több félprofi, helyi együttessel vették fel a kapcsolatot a fesztivál szervezői. Az is előfordult, hogy – határon innenről és túlról – önként jelentkeztek énekesek, együttesek, illetve lemezlovasok. Többségükkel egyeztettek is a fellépésekről.

Mostanra nagyrészt összeállt a Szabadság Feszt keretprogramja is, ezt viszont szintén csak május 15-én teszik közzé. Újdonságnak számít, hogy a Facebook-os oldal mellett elindult a fesztivál hivatalos weboldala is, a szabadsagfesztival.eu, ahova folyamatosan kerülnek fel a hasznos információk, tudnivalók, újdonságok – egyelőre csak magyar nyelven, de a következő hetekben a román nyelvű változat is elindul majd.

A hosszú hétvége miatt, a korábban bejelentett május 5. helyett csak május 9-étől kerülnek ki a megyébe a kedvezményes jegyek. Ezeket az elővétel első körében 30 lejes kedvezményes áron lehet majd beszerezni június 4-éig. A második elővételi kör június 5-től július 4-éig tart, amikor is 45 lejbe kerül a négynapos belépő. Akik csak az utolsó napokban döntik el, hogy részt vennének a fesztiválon, azoknak már 60 lejt kell kifizetniük az egész hétvégés belépőért. Érdemes tehát minél előbb megváltani a belépőjegyeket, melyeket Margittán kívül Székelyhídon, Érmihályfalván és Nagyváradon is be lehet majd szerezni, de akár postai utánvétellel is meg lehet rendelni.

Főleg június hónap folyamán több kedvezményre is számíthatnak majd azok a fiatalok, akik figyelemmel követik a fesztivál web- és Facebook oldalát. A jegyárak és kedvezmények mellett számos egyéb hasznos, érdekes és fontos információkat olvashatnak a fesztivál weboldalán: .

SzabadságFeszt sajtóiroda

You have no rights to post comments