precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 5. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Palócgulyás

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Feketeerdő szelet 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Csibefalatok sajtmártással, tört burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Brassói aprópecsenye sült burgonyával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

Szombaton délután került sor a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) éradonyi tagszervezetének megalakulására, a helyi óvoda épületében.

 

 

 

Szalkai-Szabó Zsuzsa helyi pedagógus kezdeményezésére, mintegy harminc fiatal gyűlt össze, hogy a jövőben szervezett formában tudjanak tevékenykedni településükért valamint saját maguk érdekében. Az alakuló gyűlésen jelen volt Cseke Attila, a körzet RMDSZ-es parlamenti képviselője, aki saját maga is ifjúsági szervezetben kezdte munkásságát. A honatya a szervezeti élet előnyeiről és hasznosságáról beszélt a fiataloknak, kiemelve, hogy a siker érdekében szakmai téren végig kell járni a lépcsőfokokat, hallatnunk kell a hangunkat. Cseke Attila gratulált a kezdeményezéshez és sok sikert kívánt a szervezet munkájához.

A VIDIFISZ részéről Tőtős Norbert regionális alelnök volt jelen, aki ismertette a szervezet munkásságát, programjait, valamint vázolta a működési alapelveket, zárásként pedig munkára és kitartásra ösztönözte a fiatalokat.

Tekintettel arra, hogy egy új szervezetről van szó, a jelenlévők egyelőre nem választottak elnökséget, hanem egy egyenjogú, öttagú vezetőséget nevesítettek, akiknek feladata lesz a szervezet működésének beinndítása, valamint vezetése. Az vezetőségbe Szalkai-Szabó Zsuzsa, Karacs Krisztián, Geszti Erika, Vajna Anett és Szalkai Roland kaptak megbízást.

A helyi önkormányzat részéről jelen volt Kerezsi Attila alpolgármester, valamint Simon-Szabó István református lelkipásztor, akik támogatásukról biztosították a fiatalokat. Az alakuló gyűlés egy kötetlen beszélgetéssel ért véget, amelyen a fiatalok elmondták véleményüket, ötleteiket, elképzeléseiket. Tervekből nincs hiány, és látva a lelkes csapatot, ezek bizonyára megvalósításra is kerülnek.

VIDIFISZ sajtószolgálat

Szóljon hozzá!