artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az elmúlt hétvégén Szalacson tanácskoztak a Bihar megyei Cserkész Ifjúsági Szövetség (BICSISZ) parancsnokai. A BICSISZ tizennégy csapatának vezetői vettek részt a találkozón, melynek helyszíne a Zöld-ház környezetvédelmi központ volt.

 

 

A találkozót Borsi Imre Lóránt BICSISZ elnök nyitotta meg szombat reggel, majd ezt követően Szabó Ödön parlamenti képviselő tartott előadást, melynek témája a szervezetépítés, szervezeti élet és tevékenység volt. A honatya elismerését fejezte ki a BICSISZ tagjainak és vezetőinek, önzetlen munkájukért, odaadásukért.

Borsi Balázs újságíró, a Reggeli Újság főszerkesztője kommunikációról tartott érdekes előadást a jelenlévő parancsnokoknak.

A délutáni órákban Borsi Imre Lóránt BICSISZ elnök és a házigazda szerepét is betöltő Horváth Béla alelnök, vezetésével a parancsnokok megbeszélték a szövetség idei évre tervezett programjait. A tervek szerint az idei esztendő a megerősödés, újjászerveződés éve lesz. A bihari cserkészek idei téli táborozására három körben kerül sor, mégpedig február 23 és 25, március 2 és 4, valamint március 9 és 11 között kerül sor. A 2014-es nyári szövetségi sátortábor július 16 és 19 között lesz, míg az idei cserkésznap október 4-én. Paptamásiban kerül megrendezésre.

 

Az esti órákban csapatépítő és közösségfejlesztő játékok szerepeltek a programban.

A vasárnapi reggeli után, a cserkészparancsnokok látogatást tettek az ottományi Komáromy-kastélynál, melynek birtokán a jövőben egy „építsd magad” jellegű tábor kerülne kialakításra.

A parancsnokok ezúton szeretnék megköszönni Horváth Béla BICSISZ alelnök, a szalacsi 2-es számú Dr. Andrássy Ernő cserkészcsapat parancsnokának, Szalacs község polgármesterének, hogy időt és fáradtságot nem kímélve megszervezte és otthont adott a találkozónak.

BICSISZ sajtószolgálat

You have no rights to post comments