precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 5. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Palócgulyás

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Feketeerdő szelet 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Csibefalatok sajtmártással, tört burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Brassói aprópecsenye sült burgonyával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

Az elmúlt hétvégén Szalacson tanácskoztak a Bihar megyei Cserkész Ifjúsági Szövetség (BICSISZ) parancsnokai. A BICSISZ tizennégy csapatának vezetői vettek részt a találkozón, melynek helyszíne a Zöld-ház környezetvédelmi központ volt.

 

 

A találkozót Borsi Imre Lóránt BICSISZ elnök nyitotta meg szombat reggel, majd ezt követően Szabó Ödön parlamenti képviselő tartott előadást, melynek témája a szervezetépítés, szervezeti élet és tevékenység volt. A honatya elismerését fejezte ki a BICSISZ tagjainak és vezetőinek, önzetlen munkájukért, odaadásukért.

Borsi Balázs újságíró, a Reggeli Újság főszerkesztője kommunikációról tartott érdekes előadást a jelenlévő parancsnokoknak.

A délutáni órákban Borsi Imre Lóránt BICSISZ elnök és a házigazda szerepét is betöltő Horváth Béla alelnök, vezetésével a parancsnokok megbeszélték a szövetség idei évre tervezett programjait. A tervek szerint az idei esztendő a megerősödés, újjászerveződés éve lesz. A bihari cserkészek idei téli táborozására három körben kerül sor, mégpedig február 23 és 25, március 2 és 4, valamint március 9 és 11 között kerül sor. A 2014-es nyári szövetségi sátortábor július 16 és 19 között lesz, míg az idei cserkésznap október 4-én. Paptamásiban kerül megrendezésre.

 

Az esti órákban csapatépítő és közösségfejlesztő játékok szerepeltek a programban.

A vasárnapi reggeli után, a cserkészparancsnokok látogatást tettek az ottományi Komáromy-kastélynál, melynek birtokán a jövőben egy „építsd magad” jellegű tábor kerülne kialakításra.

A parancsnokok ezúton szeretnék megköszönni Horváth Béla BICSISZ alelnök, a szalacsi 2-es számú Dr. Andrássy Ernő cserkészcsapat parancsnokának, Szalacs község polgármesterének, hogy időt és fáradtságot nem kímélve megszervezte és otthont adott a találkozónak.

BICSISZ sajtószolgálat

Szóljon hozzá!