precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 5. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Palócgulyás

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Feketeerdő szelet 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Csibefalatok sajtmártással, tört burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Brassói aprópecsenye sült burgonyával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórházban csütörtökön emlékeztek meg a kórházalapító Pop Mircea doktorról. Az eseményt egybekapcsolták az új adminisztratív részlegnek helyet adó épület felszentelésével.

 

 

 

A kórház udvarán felállított Pop Mircea szobornál elsőként Bradács Alíz kórházmenedzser üdvözölte a megjelenteket, köztük az alapító családját, Cseke Attila parlamenti képviselőt, aki kezdeményezte a tavaly novemberben felállított szobor elkészítését, valamint Winkler Gyula európai parlamenti képviselőt.

Cseke Attila parlamenti képviselő beszédében kiemelte a kórházalapító Dr. Pop Mircea emberségét, akiről elmondta, hogy nehéz időben tudott maradandót alkotni, s embernek maradni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alapító családja részéről, ifj. Dr. Pop Mircea sebészorvos köszönte meg, hogy Margittán mind a mai napig tisztelet övezi édesapja emlékét és munkásságát, valamint megköszönte Bradács Alíz kórházmenedzser munkáját illetve Cseke Attila volt egészségügyi miniszternek, hogy szívén viseli az egészségügyi intézmény sorsát. Winkler Gyula EP-képviselő elismerését fejezte ki az egészségügyi intézmény fejlődéséért, valamint nagyra értékelte azt, hogy egy kisebb közösség az adott helység nagyjaira emlékezik.

A felszólalók sorát Pocsaly Zoltán polgármester valamint Aurel Babeș professzor, Dr. Pop Mircea egykori kollégája és személyes jóbarátja zárta.

Bradács Alíz kórházmenedzser díszokleveleket oszott ki a január 1-től nyugdíjba vonuló orvosoknak, valamint az intézményt rendszeresen támogatóknak.

A ceremónia végén koszorúzásra került sor, valamint a helyi iskolák kórusainak karácsonyi összeállításuk bemutatójára is sor került.

Szóljon hozzá!