precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 5. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Palócgulyás

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Feketeerdő szelet 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Csibefalatok sajtmártással, tört burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Brassói aprópecsenye sült burgonyával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

A Hajdú-Bihar megyei Hajdúsági Fiatalokért Kultúrális Egyesület (HAFKE) valamint a Bihar megyei Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) illetve a Nagyváradi Magyar Ifjúsági Szervezet (NAMISZ) együttműködésének köszönhetően a három szervezet vezetői, az elmúlt hétvégén háromnapos, közös vezető-találkozón vettek részt a Fülöp község melletti Dózer Horgásztó és Termál Szabadidőparkban.

 

A háromnapos tanácskozáson az ifjúsági szervezetek résztvevői, Bántó Norbert, Korbeák György és Szajbert Ákos ifivezetők koordinálásával, közös, határon átnyúló pályázati lehetőségekről tárgyaltak, elkészítettek egy jövő évi programnaptárat valamint megtárgyalták a további együttműködés feltételeit. A határ-menti civil ifjúsági szervezetek következő pályázati kiírások alkalmával közösen fognak pályázni a Nemzeti Együttműködési Alaphoz, több kulturális, ifjúsági és sport rendezvényre összesen 34 millió forint értékben, valamint a Nemzeti Család - és Szociálpolitikai Intézet által meghirdetett pályázatokra 5 millió forint értékben. Így a Hajdú-Bihar, Bihar és harmadik félként a Szatmár megyei ifjúsági szervezetek által elkészítendő közös pályázatok összértéke 39 millió forint.

A tanácskozáson résztvevőket köszöntötte Hutóczki Péter, Fülöp község polgármestere is. A fiatalok a komoly munka mellett természetesen fordítottak időt a kikapcsolódásra is. Szombat délután lovaglás, esténként pedig fürdőzés a termál szabadidőparkban. Vasárnap délelőtt a tanácskozás résztvevői szentmisén is részt vettek, a fülöpi Szent István római katolikus plébániatemplomban, amelyet Tapasztó János kanonok celebrált, külön köszöntve az ifjúsági szervezetek képviselőit, kiemelve a partiumból érkezett vendégeket.

A vendégek, bízva a sikeres együttműködésben ezúton szeretnék megköszönni a vendéglátok, valamint a Dózer Horgásztó és Termál Szabadidőpark tulajdonosainak, a Borbély családnak a vendégszeretetüket és kedvességüket.

VIDIFISZ sajtószolgálat

Szóljon hozzá!