artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A hétvége folyamán a margittai strand parkolójában felállított színpadon számos amatőr együttes lépett fel, a két sztárvendég a magyarországi L.L. Junior illetve a Kerozin volt.

 

 

 

A fesztivál egyik célja az volt, hogy lehetőséget adjon a Bihar megyei tehetséges fiataloknak a bemutatkozásra. Pénteken este Hegedűs Alíz, Pirosca Katalin, Kurucz Anita, a Playtime együttes illetve Venkli István bizonyították tehetségüket. Ezt egy hastáncos produkció követte a magyarországi Nagyrábé fiataljainak előadásában. A péntek estét DJ-show zárta ahol három fiatal lemezlovas szórakoztatta a fiatalokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton Tentea Kitty, Kerekes Szabina, Hegedűs Szabolcs illetve Sándor Ferenc léptek fel, változatos zenei produkciókkal. Őket a már tapasztaltabb nagyszalontai rapper páros Mr. SiiD és Szikra követte. Ezt követően a táncprodukcióké volt a főszerep, amikor is színpadra álltak a székelyhídi Free Steps Dance illetve a Tini Dance Center táncosai, majd a nagyváradi Unique és a margittai Clevers tánccsoportok produkciói következtek. Az esti órákra a parkolóban összegyűlt több ezres tömeg türelmetlenül várta az est sztárvendégét, L.L. Juniort, aki közel egy órás koncertjével fergeteges hangulatot teremtett a fesztiválon. A koncert után DJ Dodó jóvoltából egy éjszakába nyúló szabadtéri retró diszkó vette kezdetét.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasárnap este három tehetséges bihari rock bandát hallgathatott meg élőben a közönség, méghozzá a hegyközszentimrei Acélszívet, a nagyváradi Blue Stringset illetve a már valamivel ismertebb nagyszalontai Basic Facest. Az est folyamán színpadra lépett Pocsaly Zoltán Margitta város polgármestere illetve Bántó Norbert a VIDIFISZ elnöke, akik nem énekeltek ugyan, de köszöntötték a jelenlévőket. A fesztivál nagyszínpadi programját egy fergeteges Kerozin koncert zárta, amelyen a zenekar frontembere, Axel közvetlen természetével nyűgözte le a közönséget. A koncert közben az együttes énekese annyira belelkesedett, hogy előbb az első sorokban tomboló résztvevőkkel együtt énekelte a közismert „Halál a májra” című dalt, majd a nézők nem kis meglepetésére felmászott a színpad egyik tartóoszlopára és onnan énekelt.

Az első alkalommal megrendezett Szabadság Feszt jó hangulattal zárult, a VIDIFISZ vezetői megígérték, hogy jövőre újra megrendezik a fesztivált, mégtöbb közkedvelt előadóval.

A VIDIFISZ sajtószolgálata

You have no rights to post comments