artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 16. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sárgaborsóleves pirított hagymával

Mediterrán csirkemell párolt rizzsel, wok zöldséggel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) partner szervezeteként a Margittai Ifjak Köre (MIK) is kivette a részét a Szabadság Feszt szervezéséből, hisz többek között részt vettek a fesztivál vetélkedőinek megszervezésében illetve sportrendezvényeinek lebonyolításában.

Pénteken délelőtt tíz, egyenként öt tagból álló csapat nevezett be a „vizes counter strike” elnevezésű vetélkedőre, melyen vizipisztolyokkal „lövöldözték” egymást a fiatalok. A 30 fokos melegben felfrissülést jelentett a locsolkodás. A kieséses rendszer után a vetélkedőt a Másnaposok csapata nyerte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

A délutáni órákban asztaltenisz bajnokságra került sor huszonnégy résztvevővel, majd strandröplabda-bajnokságot is szerveztek. Utóbbira tíz, egyenként négytagú csapat nevezett be és mérkőzött meg a bajnoki címért. Az első helyért járó kupát és érmeket, szoros küzdelem árán az Érszalacsi Ifjúsági Szervezet (ÉSZISZ) csapata hódította el. A legnépszerűbb program a medencevetélkedő volt, melyre 5 tagú csapatokban neveztek be a fesztiválon résztvevő fiatalok, s amelyen különböző feladatokat kellett megoldaniuk a medencében. A csapatvetélkedők döntőjére szombaton került sor, amelyen szoros csata után a Paptamási Fiatalok legyőzte az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) csapatát megszerezve az első helyet. A dobogósok okleveleket, érmeket illetve kupákat vehettek át a vasárnapi díjkiosztón a VIDIFISZ vezetőitől, de az összes benevezett résztvevő kapott egy-egy emléklapot.

You have no rights to post comments