artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A berettyóújfalui gárda  tizenegy góllal verte az Energia SC Gyöngyös csapatát a  Magyar Kupa mérkőzésen és ezzel bejutott a legjobb tizenhat közé.

A találkozón érvényesült a papírforma, a Turzó-legénység esélyt sem adott a hazaiaknak. A csapat főleg a második félidőben szórta a gólokat, a 24. és a 32. perc között kilencszer vették be a Gyöngyös kapuját.

Energia SC Gyöngyös-Mezei-Vill FC 4-15 (2-5)

Gólszerzőink: Lovas Norbert, Gál István és Rábl János 3-3, Siska Gergő 2, Szécsi Barna, Trencsényi János, Nagy István és Szabó Péter 1-1

A kupacsatáról a csapat trénerét, Turzó Józsefet kérdeztem:

Hogy látta a mérkőzést?

Tegnap a csapat önfeledt játékkal, igazi futsaltudásról adott tanúbizonyságot, ami ezúttal gólokban is megmutatkozott. Időnként ugyan követtünk el gyermeteg hibákat, a bekapott gólok is figyelmetlenségből vagy nem kellően agresszív védekezésből eredtek. Ám ezen a mérkőzésen a továbbjutás volt a legfontosabb, amit maximálisan teljesítettünk.

  A csapat jó része néhány napja még Csehországban futsalozott. Hogy tudtak így készülni a kupameccsre? 

A válogatottnál járt játékosok csak három nappal ezelőtt értek haza, így igazából nekik csak regenerációra volt elég az idő. Mindeközben a pénteki bajnoki meccsre is készülnünk kell, ebbe a folyamatba épült be a szerda esti Magyar Kupa mérkőzés.

Holnap este a hatodik helyen álló Rubeola FC Csömört fogadják a Morotva-Ligetben…

Nehéz meccsre számítok, a csömöriek fel szokták vállalni a nyíltsisakos játékot, ami nem mindig fekszik nekünk. Külön problémát okoz, hogy a Győr ellen kiállított Lovas Norbert egy mérkőzéses eltiltása miatt nem léphet pályára. Norbit nem lesz könnyű pótolni, de ambiciózus játékkal sikerülhet.

További érdekesebb eredmények a Kupából:

Dream Team SE –Rába ETO 1-28

Rákosmenti FC –DEAC FC Armada 6-1

AC Villám Geobusz.hu –Ferencváros 1-17

 

A győztes csapatok továbbjutottak.

You have no rights to post comments