artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A MEZEI VILL FC hétfőn a Facebook oldalán arról adott hírt, mely szerint futsalozni vágyó srácokat keresnek. Trencsényi Jánost a gárda több mint hetvenszeres válogatott játékosát a toborzóról kérdeztem.

Milyen korosztályú fiúk jelentkezését várjátok? 

A most alakuló U11-es és az U13-as csapathoz keresünk fiatalokat. Ehhez a 2000. január elseje illetve a 2002. január elseje után született fiúk jelentkezését várjuk.

Minimálisan hány gyerekre lenne szükségetek?

Csapatonként minimálisan 10 fő kellene, de szerintem ezzel nem lesz gond. Lehet, hogy naiv vagyok, de bízom abban, hogy inkább a sok jelentkező kis tehetség lesz majd a probléma. Majd kiderül...

Hogy látod, mennyire szeretnek manapság focizni a srácok?

Úgy gondolom, hogy még mindig a foci a legnépszerűbb sportág, sőt a bihari térségben a futsal is. Remélem, sokan fognak érdeklődni és a gyerekek nem a számítógép mellett fogják tölteni a napjuk nagy részét.

Kell-e fizetni a szülőknek a képzésért?

Nem, az edzések látogatása ingyenes.

Mik a célotok az új utánpótlás csapatokkal? Nem jelent konkurenciát a hagyományos labdarúgás?

Ez a két korosztály országszerte most fog indulni. A cél az, hogy minél kisebb kortól futsalozhassanak a gyerekek, meglegyen a folyamatos foglalkoztatás a felnőtté válásig. Tornarendszerben lennének a megmérettetések, várhatóan 2-3 hetente. Nem szeretnénk a nagypályáról elcsalni a gyerekeket, sőt inkább azt szeretnénk, ha a kettő együtt egymás mellett, párhuzamosan működne. Az edzéseket is úgy próbálnánk összehangolni, hogy azok ne ütközzenek. Azt akarjuk, hogy a gyerekek széleskörű képzést kapjanak és majd idővel eldöntik, hogy mit szeretnek jobban, hol tudnak jobban érvényesülni. A futsal tanulása a hagyományos foci játékosoknak csak előnyükre válik, hiszen itt rengeteg a labdaérintés, kis területen kell gyors megoldásokat választani, s ezek mind a fejlődésüket szolgálja.

Tihanyi Csabával ketten lesztek az U11 illetve az U13 trénerei. Hogyan jött a gondolat, hogy edzősködj?Mennyire lesz nehéz az aktív játék mellett időt szorítani az utánpótlásedzésekre?

Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy megmérettessem magamat edzőként is. Ehhez jó néhány tanfolyamot is elvégeztem már (futsal edzőképzés, MLSZ D, sportoktatói tanfolyam) és jelenleg is az UEFA B edzőképzésre járok. Most, hogy adódott a lehetőség a két új korosztály bevezetésével, boldogan vállaltam el az U13-as csapat vezetését. Úgy gondolom, hogy gyerekekkel dolgozni öröm és egyben nagy felelősség, amihez az idő egyeztetése is megoldódni látszik...

Ha valaki nem tud elmenni az első edzésre, vagy csak később kap kedvet, az mikor és hol jelentkezhet?

A terveink szerint szerdán és pénteken lennének az edzések, de ez még változhat. Ezért az lenne a legjobb, hogyha az időpontokról telefonon érdeklődnének.

Az első foglalkozások időpontja:

A 2000. január 1-je után születettek számára: október 5-én (pénteken) 15:30-tól a Pálfi István rendezvénycsarnokban. Edző: Trencsényi János (érdeklődni: 70/366-9751)

A 2002. január 1-je után születettek számára: október 6-án (szombaton) 14:00-tól a Pálfi István rendezvénycsarnokban. Edző: Tihanyi Csaba (érdeklődni: 30/436-4935)

You have no rights to post comments