artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A lányok Komádiban, a férfiak itthon a Nyírbátor ellen ikszeltek.

 

 

 

Szép számú közönség előtt lépett pályára tegnap délután a BMSE ifi és férfi csapata. A juniorok meccsén háromgólos félidei hátrány után nyolcgólos vereség lett a vége. A srácok több bosszantó hibát követtek el, ami talán a túlzott akarás miatt következett be. Bár a nyírbátoriak kevesebbet rontottak és egyértelműen jobbak is voltak, ám a különbség talán mégis túlzó.

A felnőttek mérkőzése előtt a BMSE elbúcsúztatta három visszavonuló játékosát, Kiss Bélát, Kócsi Lajost és Nagy Lászlót.

A meccs aztán úgy kezdődött, ahogy várni lehetett, a pályán két masszívan, rendkívül jól védekező csapat küzdelme folyt. A kiváló kapusteljesítmények következtében az első húsz percben alig esett gól. A második félidőben felváltva vezetett a két gárda, de sem a hazaiak, sem a vendégek nem tudtak jelentősebb előnyre szert tenni. A mérkőzés utolsó percében mindkét csapatnak lehetősége lett volna eldönteni a mérkőzést, a védelmek azonban remekül működtek, így a kapuk végül érintetlenül maradtak.

BMSE - Nyírbátor ifi 27:35 (14:17)

BMSE: Cseh - Bácsó 4, Szűcs 3 (2), DINÓK DÁNIEL 5, Nagy I. 3 (1), Dinók Dénes 1, Rácz 1

Csere: ZALKODI 4, László (kapus), PAPP ANDRÁS 3, VEZENDI 2, Incze, Csuha (kapus) Zákány 1, Papp Árpád.

Hétméteresek: 4/3 ill.7/6

Kiállítások: 8 perc ill. 8 perc

Kucskár Imre, a BMSE edzője:

Megérdemelten győztek a nyírbátoriak, nagyon sok technikai hibát követtünk el. Addig amíg bírtuk erővel, jól küzdött a csapat, de az utolsó 20 percre nagyon elfogytunk. Látni kell, hogy ez a csapat jelenleg ennyit tud. Talán jó lenne, ha mindenki rendesen járna edzésre. Annak viszont örülök, hogy néhány fiatal játékos jó teljesítményt nyújtott.

 

BMSE – Nyírbátor 26:26 (11:10)

BMSE: TÓTH – KOVÁCS 4, Varga 5, Tahóczki 2, DANDÉ 2, Pardi 2, BUCZI 2 Csere: BAK5 (5), Jakab, PAPP 4, Szörnyi, Pekárovics, Mező (kapus), CSEH (kapus), Balibán, Bácsó.

Hétméteresek: 6/5 ill.3/2

Kiállítások 8 perc ill.6 perc

Kucskár Imre, a BMSE edzője:

Igazságos döntetlen született, hiszen az utolsó percben is mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzést, ami nagyon jó színvonalú volt. Az első félidő a mi szánk íze szerint alakult, de csak egy gólos előnyt sikerült szerezni. A második felvonásban már kevésbé tudtuk lelassítani az ellenfelet, de ennek ellenére csodálatos küzdelemben sikerült egy pontot itthon tartani. Hatalmas munkát végeztek el a fiúk és fantasztikus csapatként harcoltak a jobb képességű ellenfél ellen. Ha így játszunk továbbra is akkor még szép sikerek várnak ránk. Nagyon büszke vagyok a csapatomra!

Németh Tibor, a Nyírbátor VKK edzője:

Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Úgy gondolom, hogy igazságos döntetlen született, bár kis szerencsével mindkét pontot elvihettük volna. Lényegesen jobban játszottunk, mint a Mátészalka ellen az első fordulóban, főképp a támadójátékunkon tudtunk javítani. Gratulálok a Berettyóújfalunak és további szép sikereket kívánok! 

A lányok Komádiban léptek pályára a helyi csapat ellen. A parázs mérkőzésen – a tavalyihoz hasonlóan – döntetlen született. Fülöp Annamáriát, a BMSE szélsőjét a játékvezetők kizárással büntették. A Fegyelmi Bizottság döntéséig Annamari sajnos nem játszhat.

 

Komádi – BMSE 23-23 (11-12)

Gólszerzőink: Gál Viktória 7, Szabó Mária 6, Fülöp Annamária 3, Tóth Nóra 2, Erdei Renáta és Tahóczki Katalin 1-1

Jók: Tóth Nóra és Balibán Brigitta

Bencze Zoltán, a BMSE edzője:

Kritikán alul játszottunk. Betegségek és egyéb elfoglaltságok miatt nyolc mezőnyjátékossal és két kapussal utaztunk Komádiba. Ennek ellenére még így is meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, mert a pályán lévő játékosaim képesek lettek volna rá, de a súlyos egyéni hibáknak köszönhetően ez nem sikerült. A gyenge teljesítményünk mellé katasztrofális játékvezetés párosult.

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments