artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Remek hangulatú, jó iramú mérkőzésen a Pick Szeged II. csapata legyőzte a BMSE serdülői fiait.

Az már a mérkőzés előtt is jól látható volt, hogy a két csapat játékosai alkatilag jócskán különböznek. Körülbelül egy fejhossz és úgy plusz tíz-tizenöt kiló lehetett az átlagos eltérés – a vendégek javára.  Persze tudtuk, hogy a Pick Szeged 1997-es gárdája nem lesz könnyű ellenfél, mégis talán titkon bíztunk abban, hogy ennél valamivel kisebb legények lesznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A meccsen aztán az történt, amire elsőre számítani lehetett, Dávid ezúttal alulmaradt Góliáttal szemben. S bár, ha adottságban nem is, de lelkesedésben és nemegyszer játékban is felvettük a szegediekkel a versenyt. A srácaink helyenként olyan dolgokat produkáltak, hogy arra csak csettinteni lehetett és hiába a tizenkét gólos különbség, Kiss Béla, a csapat trénere egyáltalán nem lehet elégedetlen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amit pedig a berettyóújfalui lány kézisek a lelátón produkáltak, az külön megér egy dicséretet. Egyszerűen fantasztikus atmoszférát varázsoltak a sportcsarnokba, nyugodtan állíthatom, ilyen biztatást kevés helyen kapnak a csapatok!

Berettyó MSE- Pick Szeged II. 19-31 (7-14)

Gólszerzőink: Fekete Máté 5, Dinók Dénes és Szatmári Tamás 4-4, Szabó Norbert 2, Incze László, Vezendi Péter, Dávid József és Takács Szabolcs 1-1.

Jók: Fekete Máté, Dinók Dénes, Szatmári Tamás, Szabó Norbert, Csuha Pál, Kiss Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiss Béla, BMSE:

Többet hibáztunk, mint az első fordulóban. A srácok ugyan tudják, hogy mit kellene csinálni, de még nem vagyunk elég gyorsak. Akarásban már sikerült előrébb lépnünk és a játékunkban is látni biztató jeleket.    

Velky Mihály, Pick Szeged II.:

A hazaiakhoz hasonlóan még mi is szokjuk a bajnokság légkörét. A mérkőzésen érvényesült a két gárda közötti fizikális különbség. Egy végtelenül lelkes, ügyes srácokból álló csapatot győztünk le, mely a hibáinkat könyörtelenül kihasználta. 

You have no rights to post comments