artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A BMSE női kézilabda csapata tizenhárom góllal győzte le az újonc téglási gárdát.

Eredmények

Kézilabda

BMSE-Téglás 36-23 (17-13)

Gólszerzőink: Fülöp Annamária 7, Mészáros Márta 6, Erdei Renáta, Szabó Mária és Gál Viktória 5-5, Tóth Nóra 3, Tahóczki Katalin 2, Pintér Judit, Ludász Barbara és Bene Zsuzsa 1-1

Jók: Fülöp Annamária, Mészáros Márta és Tóth Nóra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mérkőzés nem úgy kezdődött, ahogy vártuk. Az első húsz percben a vendég téglásiak irányítottak és kétszer is három gólra tudták növelni előnyüket. A félidő végére magához tért a Bencze-csapat és szünetre már néggyel nálunk volt a vezetés.

A második játékrészben a BMSE uralta játékot, a 36. percben már tíz volt a különbség. A különben sportszerű mérkőzés hangulatát jócskán beárnyékolta egy súlyos sérülés, melynek során a vendégek 11-es számú játékosának, Nagy Nórának kifordult a térde és a keresztszalagjai megnyúltak. A kézilabdázót a mentők szállították kórházba, ezúton is szeretnénk jobbulást és mielőbbi gyógyulást kívánni neki! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bence Zoltán, BMSE:

Nagyon gyengén kezdtünk, valami miatt rossz szériában vagyunk. A félidő végére rendezni tudtuk a sorainkat és a második játékrészben már mindenkinek lehetőséget tudtam adni. A játékunk színvonala a sok csere miatt némiképpen visszaesett, a fiatalok teljesítményével azonban elégedett vagyok. A mai napon egy nagyon szimpatikus csapatot győztünk le.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balázs Gergő, Téglási VSE:

Mi még csak most álltunk össze, egy hosszú út elején járunk. Ezt a mérkőzést is, akárcsak a többi bajnokit, ki kell elemeznünk, a hibáinkon javítanunk, a pozitívumainkon erősítenünk kell. Úgy gondolom, hogy az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, a második játékrészben viszont kijött a két gárda közötti tudásbeli különbség. Jobb csapattól kaptunk ki.

 

Labdarúgás

Püspökladányi LE U13  – BUSE U13    2-1

Gólszerzőnk: Budai Bálint

Püspökladányi LE U16 – BUSE U16     2-3

Gólszerzőnk: Szénási Zsolt 3

You have no rights to post comments