artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Hajdúszoboszló elleni szombati kézilabda mérkőzésen Pákozdi Gábor, a BMSE jobbátlövője súlyos sérülést szenvedett. A játékosunk az NB2 Észak-keleti csoportjában az elmúlt két évben gólkirályi címet ért el, a mérkőzésenkénti gólátlaga tavaly megközelítette a tízet, így pótlása nem kis feladatot jelent majd Kucskár Imre és a kézicsapat számára.

Gábor a Miskolci Egyetem végzős hallgatója, valószínűleg sérülése a szeghalmi otthona és iskola közötti utazásokat is alaposan meg fogja nehezíti. A baleset körülményeiről és a visszatérés várható idejéről egy közösségi oldalon keresztül faggattam.

Hogyan történt a sérülésed?

Teljesen ártalmatlan szituáció volt. Futás közben úgy éreztem, mintha valaki hátulról teljes erőből belém rúgott volna, közben egy nagy roppanást hallottam. Amikor hátranéztem és láttam, hogy nincs mögöttem senki, már tudtam, hogy nagy a baj.

A mérkőzésről egyenesen a kórházba vittek. Mit állapítottak meg az orvosok?

A röntgen és ultrahang vizsgálatok alapján kiderült, hogy valóban nagy a gond, mert a jobb bokámban elszakadt az Achilles-szalag.

Műteni kell?

Igen. Kedden már operálnak is, Gyulán fekszem a kés alá.

Várhatóan meddig tart a felépülésed?

A műtét után hat hét gipszet kapok, különböző szögekben, majd utána két hónap rehabilitáció és gyógytorna következik. Ha minden rendben megy, január közepén újra kezdhetem az edzésmunkát.

Volt már korábban is gond a bokáddal?

Ilyen komoly még soha. Egyszer kiment a bokám egy Mátészalka elleni meccsen. Bár nagyon fájt, mégis végig játszottam a mérkőzést és azt hiszem tizenegy gólt dobtam is.

Január még nagyon messze van. Mivel töltöd a következő négy hónapot?

Tanulok és gőzerővel készülök az államvizsgára. Emellett biztos, hogy kondizni és gyógytornázni fogok, hogy minél hamarabb felépüljek. A csapatnak egyelőre itthonról szurkolok, ám amint tehetem, a lelátóról buzdítom majd a srácokat.

You have no rights to post comments