artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

tavaszbanner2020

viktoriatours

20ulius

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2020. december 1. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejfölös szárazbableves füstölt kolbásszal, csipetkével

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Somlói galuska 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Babgulyás

Slambuc

"B" menü:

Gyümölcsleves

Rizses hús

HETI MENÜ

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

 ilonatavasz2020

Köszöntöm a Berettyóhír Olvasóit!

Közel három éve - családi, baráti összefonódásból - alakult meg az egyesületünk. A korábbi tevékenységeket szerettük volna egyesületi keretek közé szervezni, hogy lehetővé tegyük a fejlődést mindenki számára. Fő célkitűzésünk, hogy több sportágat összefogva egy sokrétű és színes palettát nyújtsunk azoknak, akiket jelenleg és a későbbiekben remélhetően a tagjaink között tudhatunk. Az egészségmegőrzés, a tudatos életmód kialakítása és a rendszeres sportolás, a szabadidő hasznos eltöltési formáihoz kívánunk aktívan hozzájárulni Berettyóújfaluban.

 

lendulet06

Egyesületünkön belül, ahogy korábban is említettem több sportágat fogunk össze. Egyike ezeknek a jégkorong. A közös edzések tíz évvel ezelőtt indultak, azóta is töretlenül, hetente találkozunk a jégpályán, a szezon alatt. Idén rendeztük meg a X. amatőr jégkorong bajnokságot, melyről később részletesen is szeretnénk írni.

lendulet04Kiemelt területet foglal el egyesületünk működésében a hagyományőrzés is, ezen belül az íjászat. Nem csak versenyeken képviseljük az egyesületünket, de iskolai, városi rendezvényeken, táborokban is mindig szívesen színesítjük a programokat íjászattal a gyerekek és felnőttek részére egyeránt. Szeretnénk ezt a területet is tovább fejleszteni a jövőben, és még több rendezvényen bemutatni az érdeklődőknek az íjászatot.

Többen vesznek részt akadályfutó versenyeken is tagjaink közül, szép eredményekkel. Évente több megmérettetésre készülünk, melyek különböző távokat fednek le, más-más akadályokkal nehezítve. A közös felkészülések általában a szabadban történnek így bárki csatlakozhat hozzánk, ha szeretné kipróbálni magát.

Berettyóújfalu Város Önkormányzata részére köszönettel tartozunk eddigi támogatásáért is. Felújítás alatt áll az a helyiség a Civil Udvarban, melyet szintén ők biztosítottak nekünk azzal a céllal, hogy egy bázist tudjuk kialakítani a városban, és ezzel hozzásegítsenek minket a további fejlődéshez. Amint befejeződnek a munkálatot szeretnénk megnyitni azt minden sportot kedvelő előtt. Ennek részleteiről reméljük hamarosan itt is beszámolhatunk Önöknek. Szeretnénk továbbá jó és szoros kapcsolatot ápolni a város többi egyesületével, és akár közös projekteket létrehozni az itt élők egészségmegőrzéséhez hozzájárulva.

A szakmai fejlődésünket Rácz Fanni egészségfejlesztő, okleveles rehabilitációs szakember is segíti. Múlt héten szombaton egyesületünk Facebook oldalán először tartott ingyenes online edzést, melynek nagy sikerére való tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzet alatt minden szombaton megismétlünk. Csatlakozzanak hozzánk most szombaton is, kövessék friss információkért a közösségi oldalunkat!

eni01eni02eni03

Reméljük tetszett és sokan elolvasták rövid bemutatkozónkat. Hetente jelentkezünk újabb cikkekkel, hogy még jobban megismerhessék részletesen egyesületünket.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Rácz Sándor

LSSZE Elnöke

Szóljon hozzá!