artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Berettyó Cápák Hódmezővásárhelyen és Budapesten is szép sikereket értek el.

Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda

Kis csapatunk néhány tagja Hódmezővásárhelyen versenyzett, november 9-10-én. A legjobban Tomola Györgyinek sikerült a verseny, aki 400 vegyesből és 100 hátból is korosztálya legjobbjának bizonyult, míg 50 pillangóból 5. lett. Igazán szép bemutatkozás a szeniorok között! Veres Gyöngyi, Molnár István és Bányai Timi akinek ez volt az első versenye, szép helyezéseket értek el. Csörsz Gergely 2 bronzérmet szerzett az első napon. Külön öröm, hogy az egyre bővülő egyesületünk egy mix vegyesváltóval is fel tudott sorakozni a rajtkő mögé. Így az összesített csapatversenyben 59 egyesület közül a 29. helyen végeztünk.

Budapest, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ludovika Aréna Uszoda

December 8-án, Budapesten versenyeztünk. A Cápák megint kitettek magukért. Tomola Györgyi 2 arany, Bányai Timi 1 bronz, Csörsz Gergely 1 arany és 1 ezüstéremmel a nyakában térhetett haza a fővárosban megrendezett évzáró nemzetközi szenior úszóversenyről. Vigh András és két új versenyzőnk Mihucz Márton és Lovász Dávid is remekül teljesítettek, több versenyszámban is kevéssel lemaradva a dobogóról a rendkívül erős mezőnyben!

2020-ban Budapest ad otthont a 2 évente megrendezésre kerülő Szenior Európa Bajnokságnak. A tagoknak leginkább ez a verseny lebeg a szemük előtt, hiszen nagy dolog lenne „hazai” pályán részt venni egy ilyen rangos eseményen. Odakerülni viszont nem egyszerű, szintidők megúszásával lehet a résztvevőknek kvalifikálni magukat. Amire a csapat több tagjának is igen jó esélye van.

Bízunk a sikeres felkészülésben, és szeretettel várjuk az új tagokat.

Érdeklődni: Csörsz Gergelynél telefonon: 0670/311-5793 vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

You have no rights to post comments