artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Miközben az alföldi kisváros újdonsült magyar bajnoka éppen újabb interjúját adta, most éppen kollégánk Dudás “DUEN” Endre számára, a háttérben zajlottak az események. Ugyanis a Bacsa Tamás, Hanyik Gergely páros idei munkája, eredményei kezdenek beérni, helyben is nagyra értékelik a Production Car idei bajnoki címét. Mert bizony elismerően bólintanak erre Berettyóújfaluban és újabb vállalkozás gondolja úgy, érdemes földijüket támogatni. Ennek első kézzelfogható bizonyítéka, hogy a Szilveszter ralin rajtoló bajnokpárost az OTTI-GEO Földmérő Kft is támogatja. Az ügyvezetővel, Tóth Imrével beszélgettem.

Bacsa Otti 1

“Nem áll tőlem annyira messze az autózás, sőt az autóverseny sem. Annak külön örülök, hogy Bacsa Tamás már ilyen rövid pályafutása alatt jelentős győzelmeket és bajnoki címet szerzett. Természetesen az évközi eredményekről is értesültem, de a bajnoki címére, amit újoncként ért el sokan csettintettünk itt. Tamás két éve ralizik komolyabb bajnokságokban, mi 12 éve vagyunk cégünkkel a piacon. Arányában mindkettőre a villámkarrier kifejezés lenne illeszthető, kis túlzással… Nem vagyunk óriás cég, de büszkék vagyunk arra mérnöki csapatunkkal, amit mi is elértünk. Most pedig úgy gondoltuk, valahogy találunk közös nevezőt a bajnok párossal.” – kezdi Tóth úr ismertetni a cég szándékát.

Bacsa Otti 2

“Azt szerénység nélkül állíthatom, sok közünk van az utakhoz, azok építéséhez. Hisz cégünk az útépítési, magas- és mélyépítési geodézia mellett, az ipari geodézia, az ingatlan nyilvántartás változását érintő és sajátos célú geodéziai munkálatokat is vállal. Szóval lehet az autósport és a mi tevékenységünk között párhuzamot vonni. A mi minőségi munkánkra is szükség van ahhoz, hogy esetleg olyan utak építésében vegyünk részt, ahol később éppen egy gyorsasági szakasz lesz kijelölve. És ez a közös pont talán pont nem annyira erőltetett, mint amennyire valós.” – mosolyog Tóth Imre, amúgy teljesen helytálló megállapításán.

Bacsa Otti 3

“Tudjuk, mert kaptunk tájékoztatást arról, hogy a Bacsa, Hanyik páros számára milyen előrelépési lehetőség nyílik. Egy erősebb, komolyabb teljesítményű Mitsubishi autó képében, mint amelyikkel a bajnoki címet szerezték. Nos, értesültünk az eddig ezzel az autóval teljesített két tesztversenyének eredményéről, és igen elismerően tudok nyilatkozni ezzel kapcsolatban. Éppen ezért, most hozzásegítjük őket ahhoz, hogy ahol két éve először futották első komolyabb futamukat, oda most a Mitsubishi R4-es autóval térhessenek vissza. Ismerjék meg jobban az autót, ami hozzásegítheti őket ahhoz, hogy jövőre ezzel az autóval érjenek el komolyabb eredményeket.” – avat be minket Tóth úr a döntésébe.

Bacsa boríto 10

“Az ő sikereik lehetnek a mi sikereink is a jövőben. A mi fő profilunk a korábban  felsorolt tevékenységek közül a vonalas létesítményekre vonatkozó teljes körű geodéziai szolgáltatások nyújtása, mint, például: az autópályák, autóutak, elkerülők és egyéb utak, árvízvédelmi töltések, védőgátak építésénél felmerülő geodéziai feladatok (kitűzés, felmérés, mennyiségszámítások) ellátása. Tehát a mi munkánkban ugyanolyan fontos a precizitás, pontosság, mint Tamáséknak az itiner kidolgozásakor. Azt nem mondom, hogy abban is tudunk segíteni (…), de ha a srácok sikereket érnek el, akkor a rájuk irányuló figyelemből, mi biztosan profitálhatunk. Ezt már látom a Lisztes Trans példáján is…” – mosolyog sejtelmesen az OTTI-GEO Kft ügyvezetője.

Bacsa Otti 4

“Szóval elégedettek vagyunk a ralipáros eredményeivel, az őket körülvevő médianyilvánossággal és ebben így mi is látunk fantáziát, hogy népszerűsítsük cégünket, tevékenységünket. Nyílván nem elhanyagolható szempont, hogy földiek vagyunk, így Tamás az autósport területén, mi pedig vállalt tevékenységeink során Berettyóújfalu és az itt élő és tevékenykedő emberek jó hírnevét, megbízhatóságát tudjuk népszerűsíteni. Mindazonáltal Bacsa Tamás előrelépését is támogatva ezzel a kezdődő kapcsolattal. Tehetsége és személyisége, elért eredményei büszkén összekapcsolható a mi cégünk filozófiájával és minőségi munkájával. Ezért döntöttünk így. Sok sikert kívánok nekik és magunknak is a jövőben. Kezdődhet ez már az idei Szilveszter ralin.” – zárta nyilatkozatát Tóth Imre ügyvezető.

Bacsa Santa 5

Nyilván sok anyagi forrás elment arra, hogy Bacsa Tamás és Hanyik Gergely elindítsa amatőr, majd később a magyar bajnokságokban pályafutásukat. Sokat költöttek a mindig patent megjelenésű zöld gombszemű Speedy Gonzalesre, de most kezd visszaadni is az élet valamit ezekért az erőfeszítésekért. Csak kitartás, alázat és persze eredmény kell hozzá. Köszönjük OTTI-GEO Kft!

You have no rights to post comments