artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 23. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vegyes zöldségkrémleves

Mozzarellával-kolbásszal grillezett karajszeletek jázmin rizzsel, kukorica salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Szombaton délelőtt a BUSE korosztályos csapatai, délután az ifik és a felnőttek futballoztak. Az U13-as és U16-os gárdáink legyőzték az ebesieket, a juniorok és a nagyok azonban kapituláltak Hosszúpályi alakulatai ellen.

 
 
 
A felnőtt csapat találkozója hűvös időben, szitáló esőben kezdődött. Az újonc vendégek indították útjára a labdát és rögtön jelezték, hogy komolyan gondolják a pontszerzést. Az első félidőben a hazaiak futballoztak jobban, a játékrész derekán egy beadásból Jancsó Attila a vezetést is megszerezte, amihez ugyan némi szerencse is szükségeltetett. A vizes labda ugyanis megcsúszott a Hosszúpályi kapusának kesztyűjén és így a labda a bal alsó sarokba kötött ki. A félidőben több ígéretes lehetőség is volt a BUSE játékosai előtt, azonban ezeket nem sikerült gólra váltani. Néhány perccel szünet előtt a vendégcsapat egy gyors kontrából kiegyenlített.
 
A második játékrészben az eső már nem, a játék színvonala viszont sokat esett. Csapkodó mezőnyjáték folyt, a kapuk csak ritkán kerültek veszélybe. Az akarással nem volt gond, talán ez is az oka a bekövetkezett két sérülésnek, melyek után percekig állt a játék. A Hosszúpályi masszívan védekezett és jobb oldalukon gyakran próbálkoztak gyors indításokkal. Két-három perccel a rendes játékidő letelte előtt az egyik ilyen akciójuk végül sikerrel járt és egy beívelést követően fejjel vették be a kapunkat. Bár a hátralévő időben mindent egy lapra feltéve megpróbálták a srácaink az egyenlítést, ez nem sikerült. Ismét pont nélkül maradtunk.
 
Így látták a trénerek:
Selyem Nándor: 
Langyosan kezdtük a mérkőzést, aminek az lett az eredménye, hogy a hazaiak a vezetést is meg tudták szerezni. A félidő végére rendeztük a sorainkat és felgyorsítottuk a játékunkat.  A második játékrészben valamivel jobbak voltunk, több helyzetünk volt és úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.
 
Vékony Sándor: 
Nagyon kellett volna a győzelem, sajnos ezúttal sem jött össze.  Ez sorozatban a harmadik mérkőzés, amikor a hajrában kapunk olyan gólt, mellyel pontot, pontokat veszítünk. Jól kezdtünk, Jancsó Attila találatán kívül több elszalasztott lehetőségünk is volt. Az egyenlítés után a túlzott akarástól görcsössé vált a játékunk, nem sikerültek a passzok, a nehezen kidolgozott helyzeteket kihagytuk. A tavalyihoz hasonlóan szeretnénk idén is a dobogón végezni, ez most így négy mérkőzés után nyeretlenül nem tűnik könnyűnek. De remélhetőleg a jövő héten már elkezdünk kilábalni a gödörből, megszerezzük az első győzelmünket és elindulunk felfelé a tabellán.
 
BUSE U13-EBES U13 7-1 (4-1)
BUSE U16-BUSE U16 3-1 (1-1)
BUSE U19-Hosszúpályi U19 0-4 (0-3)
BUSE-Hosszúpályi 1-2 (1-1) gól: Jancsó Attila, illetve Nagy Attila, Czibere Balázs 

You have no rights to post comments