artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Magyar Kupa 7. fordulójában a berettyóújfalui BUSE csapata az NB II-es BFC Siófokkal mérkőzik meg 2019. október 30-án, szerdán 12:30 órai kezdettel, a Berettyóújfalui Sportpályán. A belépés díjtalan! Várunk minden kedves BUSE drukkert és futball szerető vendéget szeretettel! HAJRÁ BUSE!

A Magyar Kupa minden évben kivételes és ünnepi eseménye a #futballtársadalom -nak.

A Magyar Kupa a magyar bajnokság után a második legrangosabb hazai versenysorozat, melynek győztese indulhat az Európa-liga első selejtezőkörében.

A labdarúgó Magyar Kupa 2019–2020-as kiírásában a 6. fordulóval kezdődtek meg a főtáblás küzdelmek. A 64 közé jutásért folyt a küzdelem a csapatok között.

Szeptember 21-én, szombaton a BUSE a jászsági Szajol csapatát fogadta. A mérkőzés rendes játék idejében döntetlen született, így tizenegyes párbajjal dőlt el ki a jobb a pályán. 5-4 arányban győzni tudott a Berettyóújfalu gárdája.

Berettyóújfalui SE (Hajdú-Bihar megyei I.) – Szajol KLK (Jász-Nagykun-Szolnok megyei I.) (2–2) // Tizenegyesek után (5–4)

A Magyar Kupa 6. fordulója után szeptember 27-én pénteken a Magyar Labdarúgó Szövetség megtartotta a következő kör sorsolását.

Az MLSZ székházban rendezett, pénteki sorsoláson az OTP Bank Liga csapatai voltak már csak kiemeltek, ők nem kerülhettek össze. A párharcok továbbra is egy mérkőzésen dőlnek el. Ha a rendes játékidő végén döntetlennel állnak a csapatok, előbb kétszer 15 perc hosszabbítás, majd tizenegyesrúgások következnek. Az alacsonyabb osztályú együttes, illetve a sorsoláson előbb húzott klub a pályaválasztó. A párharcok után már csak 32 csapat marad versenyben.

A sorsolás szerint a Berettyóújfalui SE csapata a bajnokság második osztályában játszó BFC Siófokot kapta ellenfeléül.

Tehát a 7. fordulóban a legjobb 32 közé jutásért folyik majd a harc október 30-án.

Berettyóújfalui SE (Megye I.) vs. BFC Siófok (NB II.)

2019. OKTÓBER 30. szerda

Kezdés: 12:30

Helyszín: BUSE Sportpálya / Berettyóújfalu

Belépés díjtalan

Hajrá BUSE!

#aBUSEél #buse #csakabuse #magyarkupa #busepálya #kupameccs #berettyóújfalu #berettyóújfaluise

You have no rights to post comments