artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

tavaszbanner2020

viktoriatours

20ulius

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

aurabannermedium2

LizArt Design hajas

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2021. június 23. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes gyümölcsleves

Corn flakes bundában sült jércemellsült burgonyával, dresszinges friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Tiramisu

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Burgonyaleves füstölt hússal

Túrós csusza

Heti "B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ

veradas

ZöldVáros Szerelempark

coaching2

koboreb

babakötvény 300x250

prophibanner

 ilonatavasz2020

"A jó példa pozitív motivációt ad." - ez a mottója a Berettyóújfaluban született Köves Lajosnak, aki egyedül képviseli Magyarországot a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő TRANSCONTINENTAL RACE versenyen. A komoly fizikai és anyagi felkészülést igénylő túrát nyomon követhetjük az erre a célra létrehozott Facebook oldalon. Kövessük minél többen, és segítsük lehetőségeink szerint célja elérésében!

koveslajos05"Hatalmas öröm, hogy az idei versenyre beválogattak. A célom, hogy megosszam az élményeimet a közel 4000 km táv alatt ami Burgaszból (Bulgária) egészen Bresztig a Atlanti-Óceánig partján található kikötővárosig tart.Csütörtök kora reggel indulok Bulgáriába, ahol még szűk 2 napom lesz az utolsó "körökre." - írta Facebook bejegyzésében - nem tagadom nagyon feszült vagyok ezekben a napokban, mert elég magasra tettem a mércét magammal kapcsolatban."

A bejegyzésekből azt is megtudtuk, 16 nap alatt kell teljesíteni a valamivel több mint 4000 km-es távot. A túra során 9 országon haladnak át, és átlagban napi 255 km-t tekernek a versenyzők gyakran olyan extrém terepen, ahol még autóval is nehézkes a közlekedés.
Amit tudni érdemes a The Transcontinental Race versennyel kapcsolatban:
• A cél, eljutni "A" pontból "B" pontig, ami jelen esetben Burgaszból indul (Bulgária) és a franciaországi kikötővárosig, Brestig tart. 
• 4 kötelező ellenőrzőponton meg kell jelenni, és ugyanennyi a szervezők által meghatározott útvonalon.
• Tilos bármilyen külső segítséget igénybevenni, mindent a versenyzőknek saját maguknak kell megoldaniuk.

kovelajos04A szurkolók - lehetőség szerint  - a szavakon túl anyagiakkal is támogathatják a versenyzőket, Lajos így ír erről:

"Ha már lehetőséget biztosít a paypal gyűjtésre, akkor megpróbálok élni a lehetőséggel. Akik régebben követik az útjaimat, azoknak a tavalyi TransAlpról már ismerős lehet a kávé és pizzaszelet támogatás. A The Transcontinental Race verseny során nagyon sok kalóriát fogok elhasználni és ezzel párhuzamosan bevinni, így arra gondoltam, ha lehetőséged van, akkor támogass abban, hogy visszapótoljam az elégetett kalóriamennyiségem. A képlet nagyon egyszerű 1 HUF=1 kcal. Ami pedig megmarad összeg a verseny végére, azt a Fehér Holló Vadmentő Alapítványnak fogom továbbítani, amiről szintén beszámolok majd."

A felajánlásokat  EZEN A LINKEN tudjuk eljuttani, illetve itt látható a támogatók listája is.

Úgy gondoljuk, minden berettyóújfalui büszke lehet Köves Lajos elszántságára és teljesítményére, segítsük lehetőségeink szerint célja elérésében!

transcontinentalrace