artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A BUSE felnőtt csapatának a megyei első osztályú bajnokság negyedik fordulójában nem sikerült idegenben pontot szereznie, pedig jó esélyük volt rá. 

Vasárnap Ebesen léptek pályára Berettyóújfalu ifi és felnőtt futballcsapatai. Az U19-es fiatalok jól hangoltak a nagyok előtt, jó iramú, küzdelmes meccsen, 3-0-s félidei vezetés után 4-3-ra legyőzték a vendéglátókat. A góljainkat Sándor István (3) és Zsiga Bálint szerezték.
A felnőttek aztán ott folytatták, ahol a srácok abbahagyták. A mieink nem tisztelték a bajnoki címre pályázó, jócskán megerősített hazaiakat, sőt, Garabuczi Botond révén a vezetést is megszerezték. Az ebesieknek a félidő előtt sikerült egyenlíteniük, így 1-1 állással vonultak pihenőre a csapatok.
A második félidőben nagy lehetőséget puskázott el a Vékony-gárda. Nemes Imre tizenhatoson belüli buktatásáért a hazaiak kapusát a játékvezető kiállította és egyúttal büntetőhöz is jutottunk. A leküldött ebesi futballistát a kapuban az egyik mezőnyjátékosuk váltotta. A jogosan megítélt tizenegyest azonban Kovács Lászlónak nem sikerült értékesítenie.
Aztán, ahogy a futballban lenni szokott, a kimaradt lehetőség után az ellenfél talált be, mintegy tíz perccel a mérkőzés vége előtt. Sajnos, lefújásig már nem sikerült egyenlítenünk, maradt a 2-1, mely az ellenfél játékerejének és a csapatunk pályán mutatott teljesítményének ismeretében teljesen elfogadható, vállalható eredmény.  
 
Ebes-BUSE 2-1 (1-1) Szabó G., Szabó G. J. illetve Garabuczi Botond
Ebes U19-BUSE U19 3-4 (0-3) Szabó 2, Szentesi illetve Sándor István (3), Zsiga Bálint
(A mérkőzésről Vass Ádám (BUSE U19) és Nagy Róbert (BUSE) segítségével számoltunk be.)

You have no rights to post comments