artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Mezei-Vill FC csapata két mérkőzés után a 7. helyen áll a futsal első osztályban. Előbb 1-1-es döntetlent játszottak azokkal a veszprémiekkel, akiket tavaly kupameccsen 14-1-re vertek, majd itthon 3-2-re kikaptak a Gödöllői Bikáktól. Turzó Józsefet, a csapat edzőjét a hétvégi tréningjükön faggattam.

 

Tévedek, ha azt mondom nem ilyen rajtról álmodtatok?

Nem, egyáltalán nem. Az első két fordulóban két verhető csapattal találkoztunk és a begyűjthető hat pontból mindössze egyet szereztünk meg. Úgy, hogy kizárólag elkerülhető, bosszantó gólokat kaptunk. Négy olyan potyát szedtünk be, melyet alacsonyabb osztályban sem illene, az egyik találat például egy kapura rúgott oldalrúgásból született. Ám, ami igazán elgondolkoztatott, hogy a góloknál nem az újonnan érkezettek, hanem a régi, rutinos játékosaink hibáztak.  

Azt rebesgetik, hogy a veszprémi meccs után közel álltál a lemondáshoz. Miért jutottál erre a gondolatra?  

Talán túl komolyan veszem, amit csinálok… Tehetetlennek éreztem magam és úgy gondoltam, ha arra van szükség, hogy átadjam a helyem, akkor ezt meg kell tennem a csapat érdekében. A mérkőzés után azonban a vezetőség a bizalmáról biztosított és így maradtam.

A tavalyihoz képest lényegesen megváltozott a csapat kerete, több meghatározó játékos távozott a klubtól. Mire lehet elég ez az idei bajnokságban?

A legfőbb célunk az első hatban végezni, vagyis a felsőházba kerülni. Az idei bajnokságban ugyanis átalakul a rájátszás rendszere, az alapszakasz befejezése után az 1-6. helyen végzettek a felsőházban, a 7-11. helyen végzettek az alsóházban folytatják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő fordulóban Üllőre látogattok a Cső-Montage csapatához. Mindenki egészséges a csapatban?

Egyetlen sérültünk van, Kiss Attila személyében. Neki a térdével vannak gondok, egyelőre csak egy röntgenen van túl, amiből nem sikerült megállapítani, mi lehet a gond. Ő egy hete már maródi, ezért rá biztosan nem számíthatok hétfőn.

A következő ellenfeletek még rosszabbul, két vereséggel kezdte a bajnokságot. Milyen eredményre számítasz ellenük?

Természetesen győzni szeretnénk Üllőn. Elől gyengébbek vagyunk, mint tavaly, ezért sok rúgott gólra nem számítok, így a meccsen – vagyis inkább az egész bajnokságban - különösen sok múlik majd a védekezésünkön. Bekapott gól nélkül, esetleg egy bekapott góllal kellene lehoznunk a kétszer húsz percet, ami nem lesz könnyű.    

Tihanyi Csaba, a Mezei-Vill FC kapusa szerint megviselte a csapatot a rossz rajt:

- Teljesen új ez az érzés, nem vagyunk hozzászokva a sikertelenséghez. De ne gondolja senki, hogy el felejtettünk volna focizni. Be fogjuk bizonyítani, hogy még mindig jó csapat vagyunk! Ehhez azonban mindenkinek többet kell tennie, mezőnyben és kapuban egyaránt. Hétfőn a Cső-Montage ellen, mely egy agresszív, kemény futsalt játszó gárda mindenképpen javítani szeretnénk, mindent megteszünk a győzelemért.

Mezei-Vill FC - Cső-Montage mérkőzés:

Helyszín: Üllő, Üllő Városi Sportcsarnok

Időpont: 2012.09.10 - hétfő 19:30

 

Az MVFC játékoskerete

Gál István

Kiss Attila

Lovas Norbert

Nagy István

Pallai Gábor (kapus)

Rábl János

Siska Gergő

Szabó Péter

Szécsi Barna

Tihanyi Csaba (kapus)

Trencsényi János (csk)

Vieira Da Silva Welington

 

Távozók:

Michel Melo

Leo Mendes

Nagy Tamás

Victor Togoi

Kolompár Zsolt

 

Érkezők (A DEAC-Armadától kölcsönbe)

Siska Gergő

Kiss Attila

 

You have no rights to post comments