artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Szombaton a BMSE női kézilabdacsapata a Nádudvari Akarat SE vendégeként lép pályára. Bencze Zoltán, a csapat edzője bízik a két pont begyűjtésében.

A fotóra kattintva nyílik!

 

 

- A múlt heti HRSE elleni bajnoki nyitómeccsen - bár tizenhat góllal győztünk – nem volt hibátlan a játékunk. A figurákat megcsináltuk, a helyzeteket kidolgoztuk és 34 gólt dobtunk is, ám emellett rengeteg ziccert kihagytunk. Szombaton közel a legjobb összeállításban játszhatunk, így szeretném, ha javuló helyzetkihasználással, magabiztos győzelmet aratnánk a nádudvariak ellen. Erre úgy gondolom, hogy minden esélyünk meg van, mivel a mi csapatunkat jobbnak tartom a hazaiaknál, akik ráadásul elég gyengén, harmincgólos vereséggel nyitottak Balmazújvároson. - nyilatkozta az edző.

Balibán Brigitta, a csapat megbízható kapusa itthonról szurkol társainak és bízik a győzelemben:

- Sajnos a munkám miatt ezúttal nem tarthatok a csapattal. Ám biztos vagyok benne, hogy a csajok nélkülem is hozni fogják a meccset, mert Nádudvaron mindig sok góllal győzünk, és azt hiszem, most sem lesz ez másképpen.

Nádudvari Akarat SE – Berettyó MSE női kézilabda mérkőzés, megyei bajnokság

Helyszín: Nádudvar, Fő út 133., Kövy Sándor Általános Iskola tornaterme

Időpont: 2012. szeptember 8. 14.00 óra

You have no rights to post comments