precizbanner

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. július 22. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Palócgulyás

Párizsi csirkemell fűszeres tejföllel, sült burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gombaleves

Sült csirke rizzsel

"B" menü:

Paradicsomleves

Rántott szelet rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

„Elsősorban tűzoltó vagyok, másodsorban autóversenyző” vallja magáról szerényen Bacsa Tamás tűzoltó törzsőrmester, aki idén feltette Berettyóújfalut a képzeletbeli országos rally térképre. A berettyóújfalui versenyző csapatával 2018-ban két kategóriában is bajnok lett az úgynevezett P/12 1600 cm3 alattiban valamint a Lada kupa legjobbjai címet is hazavihette.

Szereti az izgalmat, ahogy ő fogalmaz az „adrenalin fröccsöt” ez vezette a hivatásához és a rallyhoz is. Talán nem nehéz kitalálni Tamásnak gépjárművezető a beosztása a tűzoltóságon, munkaközben azonban jóval nyugodtabban vezet. A tűzoltás mellett, csak az autóversenynek él évek óta. Korábban navigátorként már versenyzett első osztályban, de szíve visszahúzta a kormány mögé.

A fiatal versenyző szabadidejében erőnléti edzésekkel tartja fitten magát, amely a hivatásához és a rallyhoz is nagyon fontos. Minden futamon a legjobb formában akar lenni, hiszen az autóverseny is nagy állóképességet igényel. Természeten sok energiát fordít az autó karbantartására is, aminek már nevet is adott. „Speedy”-vel a futamok előtti hetekben gyakorol többet. Most viszont egy picit pihenni fog, hiszen lezárult a 2018 rally idény. Tamás az év versenyeiről is szívesen beszámolt, többek között a Mecsekben rendezett augusztusi Baranya kupáról, ahol először tették le névjegyüket csapatával. A záró, nyíregyházi futam pedig különösen fontos volt neki, hiszen egy európai színvonalú pályán vezethetett „Speedy”-vel.

A cél az élmezőnyben versenyezni, Magyarország legjobbjai ellen. Nehezebb pályákon szintet lépni az első osztályba. Ehhez rengeteg gyakorlás kell, és támogató Tamásnak.

Bacsa Tamás 01

Szóljon hozzá!